מסכים. אמרתי בתחילת העונה שהוא יותר מעניין מאוואני. אם לא אלחמיד הייתי שמח לראות אותו בב"ש. גם בגאיוקו שחקן טוב למרות שהיום היה לו משחק רע. אשדוד יעשו עליו הרבה כסף
מה הקשר בינו לבין אלחמיד? אסור לאלחמיד לשחק בלם, אני לא רואה את המשחק כרגע אבל צבטקוביץ' הזה היה מצוין בכל הזדמנות שראיתי אותו, הוא עם ויטור באמצע ואלחמיד בימין בתקווה שיהיה גם מגן שמאלי נורמלי נשמע כמו הגנה מפחידה כשכרגע יש לנו הגנה של ליגה א. מאיפה הג'קי הזה תמיד מביא את המציאות האלה יא אללה שלו, הייתי לוקח אותו מנהל מקצועי עוד היום.
בדיוק מה שבאתי לרשום, אולי זה קטנוני אבל כיף לשמוע 'זה עם הורוד זונה', אחרי שהשופטים רק מזיינים פה קבוצות על ימין ועל שמאל
חיפה בלי שום רעיונות היום. @oranfu, כשחיפה משחקים ככה, רודריגז לגמרי מיותר. אם הכדור לא עובר אצלו אז אין לו תרומה למשחק.
רוקאביצה מחמיץ לבד לגמרי מול שוער. הוא חזר. הוא מקבל עוד פעם כדור לבד לגמרי ולא מצליח להשתלט עליו. תנו לי דוניו עליו כל יום. פ"ת מגעילים. כמה הצגות הם עושים, כל כדור שמאבדים הם מתחילים להתגלגל על הדשא.
היה גם "לכל אוהד מכבי ת"א יש בן שופט" (על משקל השיר יש בת....) דל לא דל זה מוסיף וזה גם עוזר ללחץ על השופט בטח בלי VAR
ביתר ירושלים נגד מ.ס אשדוד 2-1 שמינית גמר גביע המדינה תקציר המשחק: Sent from my iPhone using Tapatalk