שער נהדר. כמו תמיד ברגע ששחקן שנוי במחלוקת מבקיע כולם שוכחים את הסערה מלפני. עכשיו לשמור על התוצאה, אין לי חשק להגיע בטעות להארכה.
הקבוצה הזאת יכולה מדי פעם להוציא אותי מדעתי (מה רז מאיר עושה בשער של פ"ת???), אבל היא בהחלט גם מראה ביצים. לאחר חצי ראשון חלש עם הצגה של בר נתן בהחלט יכולנו להשבר. אז נכון, היתה לאורחת הזדמנות אמיתית לשער נוסף, אבל בסופו של דבר הראנו הרבה אופי ונחישות. אם אצילי יכול להמשיך ככה אוהדי מכבי ת"א עוד יכעסו הרבה על מיץ'...בסך אני לא אהיה צבוע, יש לאצילי בעיה קשה אחרי מה קרה עם הנערות, אבל ברגע שהוא מבקיע כולנו בירוק שוכחים את העניין הזה. ברור שבכל קבוצה אחרת המצב היה דומה. ניצחון סופר חשוב גם בגלל לוזון. אחלה שפעם אימן אותנו, אבל הבחור הזה חמום מוח. ככה מאמן לא צריך להתנהג, אבל שיהיה. ניצחנו ואנחנו ממשיכים הלאה. מילה אחרונה על בר נתן. הגיע הזמן ששחר ביחד עם ברקת יחליטו לשים סוף לתצוגות האימה של השופטים בארץ. כן, ניצחנו, אבל שוב קיבלנו שופט שרצה לזיין לנו את הצורה. אמרתי כבר במהלך המשחק, את הפנדל לזכות מכבי פ"ת גם אני הייתי נותן, אבל לא יכול להיות שחזיזה לא מקבל בעיטת עונשין. לתת צהוב על התחזות לאצילי זה גם דבר שמאד מרגיז אותי. אגב, בסוף המשחק ראינו בתחתית התמונה התקלות בין שני שחקנים. משום מה גם זה לא ראה אף שופט. בינינו, אדום זה לרב מוגזם, אבל זה היה מינימום צהוב לשחקן פ"ת. זהו, עכשיו לחזור לליגה...
אני לא מדבר בכלל על הפנדל שהם קיבלו, מבין למה נשרק. אבל מה ההבדל בין זה לבין מה שקרה לאצילי שקיבל צהוב על התחזות? צהוב בטח שלא הגיע שם. והפנדל 100% על חזיזה מול העיניים שלו? ומלא עבירות קטנות שהם עשו בלי שריקות? גם בגדולות וגם בקטנות הוא היה איתם. מכור.
מעניין מתי שופט ישראלי יעשה לשחקן מכבי ת"א את תנועת "קום קום שום דבר" כמו שבר נתן עשה אתמול לשחקן חיפה. אני אפילו לא מדבר על זה שהיה פנדל. נטו על שפת גוף.