אני אשמור את הביקורת לסיום המשחק (אם אכן הבלגים יעופו), אך שווה להגיד כבר כעת כל הכבוד ליפנים הנהדרים על המשחק. זה נהדר שאף אחד לא יכל לחזות מה יהיה איתם וכיצד הם תחרותיים כל כך מול נבחרות שעל הנייר כולם חשבו שטובות מהם.
יאללה צ׳אדלי ופלאייני להצלת המולדת. איזה בזיון נשבע.. העיקר דמבלה מגרד את קצה הספסל ונייאנגולן נשאר בבית. אדיוט. הנה הטרחן הראשי מתחיל לבלבל בשכל כמה ורטונגן רע.. נו באמת. חחחחחחחח מרטנס יוצא ופלאייני נכנס... מי זה מוריניו או מרטינז לא הבנתי????
בכלל הבית הזה שהיה לבלגיה ואנגליה זה אחד מהבתצים הכי קלים שאני זוכר בהיסטוריה של המפעל הזה, כל כך לא נותן אינדיקציה ליכולת שלך לעמוד בשאר הטורניר. וזה רק תזכורת לזאת שתשחק מחר וכבר הספיקה לחגוג אפילו יותר מהבלגים את העפלה.
איך לעזאזל דמבלה לא סלע בהרכב שלהם ? איך? אחרי העונה האדירה שלו זו החלטה שנמצאת על אותה סקאלה של לא לזמן את לירוי סאנה. למאמן שאשכרה מעדיף ויטסלים ופלאינים על דמבלה אסור להתקרב למשרות אימון בעתיד. דה בריינה חושך כשהוא משחק כל כך אחורה וליד העציץ הזה מסין. יפן פשוט רואה רוחות רפאים במרכז המגרש, כמה מהירות, כמה נחישות. הלוואי ישימו להם את השלישי.
צ'אדלי ופלאיני...נו הוא בוחר בשחקנים לפי גודל הרעמה על הראש. אני מקווה שקגאווה ימשיך לרקוד קדאווה על הבלגים.