שמינית גמר ליגת האלופות - גומלין: יובנטוס ורונאלדו הולכים הבייתה אחרי דרמה גדולה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י alexshw, ‏9/3/21.

1. itzik.miro Member

תנגב את הדמעות, אף אחד לא אמר שהוא מעולם לא היה סקורר. נאמר שביובנטוס הוא בכל עונה ירד ברמה, שזה טבעי לשחקן בן 36 ושהגיע הזמן עבור 2 הצדדים להודות בכך שהמהלך לא הצליח כמצופה.

וכן, זה אפילו לא מעניין את הביידות שלי מה היה בריאל. כזכור לי אני לא אוהד שלכם שזה אמור לעניין אותי.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  2. Clichy COYG

אוקיי אז לפי ההגדרה הזו אכן רונאלדו הוא אולי הכי טוב*

*רק צריך לזכור שגם "הגעה למצבים" זה מאוד אפור. מצב שמגיע כתוצאה מתנועה לעומק =! בועט מ30 מטר. האופציה השנייה הרבה פעמים יכולה גם להרוס (ולדעתי זה חלק מהביקורת על רונאלדו ביובנטוס).

itzik.miro אוהב/ת את זה.
  3. Raulito Madridista

אני לא צריך, הוא הגיע למועדון שבאירופה הוא לוזר ובגילו במצב החברים שלו זו הייתה משימה גדולה עליו לשנות את ה-DNA כנראה. אני גם מסכים שהוא היה חלש מאוד במשחק נגד פורטו פשוט לא לוקח את זה כמדגם מייצג. הוא הגיע העונה? ומה עם השנתיים קודם לכן? רונאלדו, שהגיע כמובן כשהוא מעבר לשיאו - אשם וכל החרא מסביב ממש לא. יש שיטת משחק ליובנטוס של פירלו אחרי שבעה-שמונה חודשים בתפקיד? יש מרכז שדה? במשחק הראשון לא הגיעו לאף מצב, הקבוצה מחורבנת. אולי גם כדאי לא "לשקר" עד כמה יובנטוס הייתה אימפריה ומפלצת לפני הגעתו של האיש שהרס הכל, כשכל יתר השחקנים עוד היו בשיא הקריירה. הרי הגמר ב-2015 לא היה כוחות, הגמר ב-2017 לא היה מאבק וגם באיירן מינכן ניצחה את יובנטוס פעמיים בעונת הטרבל שלה והדיחה אותה גם ב-2015/16. אז מה נשאר? להדיח את ריאל של אנצ'לוטי ב-2014/15? לבריאות. רונאלדו גם בגיל 40 יקדים כל שחקן במאבק על כדור גובה וכבש כמה שערים מרהיבים. הוא יכול לרוץ לעומק אם כי המהירות קצת דעכה לו. כמה כדורים נורמליים הרימה יובה במשחק בפורטו? היא עשתה משהו בכלל?

4. itzik.miro Member

את כל הקשקשת הזו שכתבת המצאת בעצמך, מפרי דמיונך? כי לא ראיתי אף אחד שטען את מה שאתה מגיב פה ויובנטוס יצרה מול פורטו מספיק מצבים כדי לנצח אבל כנראה שגם את המשחקים לא ראית.

בכל רגע אתה הופך יותר ויותר רגשני חביבי, תירגע, רונאלדו עדיין לא מכיר אותך שהוא יכעס אם לא תתמיד בלכתוב עליו דברי הלל.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  5. itzik.miro Member

זו אחת מהן, גם זה שהוא הבקיע בעיטה חופשית אחת מ-65/66 בעיטות כשב-45 מהן הוא מוצא את החומה ויובה זו קבוצה שכשדיבאלה ופיאניץ' היו הבועטים שלה הייתה אוספת בממוצע 7 נקודות בעונה ממכות נייחות.

כמובן שיש עוד כמה ביקורות.

Clichy אוהב/ת את זה.
  6. סמואל אטו Member

בדיוק בשביל זה יש כלים היום לנתח מה המצבים האלה(קרי, בעיטות הזויות מ-30 מטר) שווים.
    זה שהוא משחק בצורה סופר אינדיבידואלית זה תמיד היה חלק מהחבילה שלו. זה לא דבר שצץ עכשיו ביובה.

נערך לאחרונה ב: ‏11/3/21
  7. Raulito Madridista

יובנטוס יצרה מצבים רק בגומלין נגד פורטו ואת רובם במחצית השנייה והלאה כשהייתה מול עשרה שחקנים, במשחק הראשון היא הייתה פאתטית, כלום, גורנישט, לפחות תקרא את מה שאני כותב עד הסוף. רונאלדו לא כובש בחופשיות בערך מ-2014. כרגע, כיום, דיבאלה בקושי כשיר ופיאניץ' נמצא בקבוצה אחרת. טבעי ששחקן בכיר כמו רונאלדו ייקח את הבעיטות עליו אבל אין לי בעיה לומר שהוא בועט רע. אתה רוצה לומר שרונאלדו מחרבן ליובה את עונת 2020/21? סבבה, הוא לא מספיק טוב ומספר השערים שלו די מנופח. אין לזה שום קשר לעונה שעברה וגם לא לעונה של לפני שנתיים. דה ליכט בלם אדיר לעשור, הקנייה שלו הייתה נכונה, אבל לא רק רונאלדו היה שחקן רכש שהצטרף. ברנרדסקי כבר עשה את הקפיצה או שמחכים ל-2023? את בונוצ'י שמיהרו להחזיר ממילאן? דוגלאס קוסטה שכל הזמן פצוע?

8. itzik.miro Member

לא.
    אני רוצה לומר שהשידוך לא הצליח באחריות שניי הצדדים ושצריך להיפרד כידידים - זה מה שאני אומר. כל השאר זה כבר שלכם.

נ.ב תמצא דוגמאות יותר טובות כי כל אוהדי יובה שהגיבו בדיון, בין אם הם בעד רונאלדו ביובה או נגד העלו אינספור טענות לגבי בונוצ'י, ברנרדסקי ודוגלאס קוסטה. בניגוד למה שאתה חושב - אצלי לא מפילים הכל על שחקן אחד בלבד ולא נותנים את הקרדיט לשחקן אחד בלבד.

כשתסתכל קצת מעבר לרונאלדו וריאל מדריד - אולי גם תבין את זה אבל אתה שומע רונאלדו ונכנס לאטרף כמו קתולי אדוק שרואה את האפיפיור.

נ.ב 2 - יצרנו מצבים עוד לפני ההרחקה, גם הבקענו אחד אבל אל תיתן לזה להפריע לך.

נערך לאחרונה ב: ‏11/3/21
    DRORIKO אוהב/ת את זה.
  9. Ever Banega Member

כמובן שזו הגדרה מאוד פשטנית והמציאות קצת יותר מורכבת, אבל בכל מקרה סקורר != מפינישר.
    אגב שחקן שבועט מכל פעם שהוא במרחק 30 מטר אולי כן קצת הופך אותו ליותר סקורר כי בכל זאת זה מעלה את הסיכוי שלו להבקיע מאשר מסירה קדימה לשחקן אחר, אבל ברור שזה פוגע בקבוצה.
    אגב לא רק שהיה לו את זה גם בריאל, בתחילת דרכו שם זה היה אפילו יותר קיצוני, בעונות האחרונות הוא קצת התבגר וטיפה טיפה אכפת לו גם מהקבוצה (וגם זה לדעתי נובע מהעובדה שהוא מבין שאם הקבוצה תצליח יעריכו אותו יותר ולא מאיזו אהבה לסמל).

Clichy אוהב/ת את זה.
  10. oranfu Member

מסכים.
    המשחק הראשון גם היה יחסית טוב שלנו וייצרנו מספיק מצבים בשביל לנצח בקלות, אבל הגולים הגיעו רק מהקומדיה בהגנה שלהם.
    אתמול לא היו כאלה טעויות בהגנה (היתה אחת של אופמקאנו שהובילה להחמצה של ג'וטה מ3 מטר מול כמעט שער ריק אבל זה לא הופיע בתקציר) אבל חתכנו אותם בקלות.

זה אולי פשטני להגיד, אבל זה היה המשחק הכי קל שלנו מאז המשחק הקודם נגדם.
    בחיי שאפילו נגד הקבוצות הכי חלשות באנגליה יותר קשה לנו לשחק.

לייפציג רוצים לשחק כדורגל, אז הם לא מסתגרים והם משחקים בקו הגנה גבוה אבל ההגנה שלהם לא יכולה לשחק ככה. בטח לא נגד ליברפול.
    מצד שני, ההתקפה שלהם עלובה. זה שאין להם איזה סקורר כמו ורנר זה לא תירוץ כי אין לנו בכלל הגנה. אני יכול להבין אם מגיעים למצבים נגדינו ולא מנצלים אותם, אבל לא להיות מסוגלים להגיע למצבים מול הגנה כזאת? תעודת עניות רצינית מאוד לקבוצה במעמדים האלה.

שיחקנו טוב, אנחנו טובים מהם בהרבה באופן כללי, אבל לא להקשות על ההגנה הלא קיימת שלנו זה מביך.

בכלל, עוד משחק שאני רואה ולא מבין את ההתלהבות הגדולה מאופמקאנו. כן, הוא גדול ומהיר וחזק אז יש עם מה לעבוד, אבל קריאת משחק לא טובה.
    אולי זה משהו שגם תלוי בקבוצה, לא יודע.

alexshw אוהב/ת את זה.
  11. Clichy COYG

אני לא בא להוריד מגדולתו של רונאלדו אבל השאלה שצריכה להשאל היא - לפחות לגבי יובנטוס - אם דיבאלה או קייזה היו מרשים לעצמם כמו כריסטיאנו מבחינת בעיטות, היינו רואים משהו דומה?

לא מספיק צופה ביובה בשביל לענות בהחלטיות, אבל לדעתי זה יותר כן מאשר לא.

itzik.miro אוהב/ת את זה.
  12. alexshw Member

התלהבות כי הוא מהיר למרות הגודל. כן נגדיכם הוא אכזב בגדול. יחד עם זאת בבונדסליגה זה נראה טוב יותר וללייפציג הגנה חזקה גם בזכותו.
    כמובן המוח הוא המצרך הכי חשוב לבלם ויש פה עבודה. יותר מדברים עליו כפוטנציאל להפוך לבלם מוביל.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

oranfu אוהב/ת את זה.
  13. VAR Member

הוא לא פוטנציאל, עונה שעברה הוא בקלות היה הבלם הכי טוב בבונדסליגה (אולי רק אלאבה נתן פייט). פשוט נראה שהראש שלו כבר לא שם. תראה את השער הראשון של ליברפול אתמול, לא רק משאיר את סלאח לבד הוא אפילו לא מנסה לגלוש כדי לחסום את הבעיטה שלו.

14. DRORIKO Member

עוד ניסיון דמגוגי שלך לשחק עם המספרים. זה שהוא כבש הרבה גולים זה יפה, רק חבל שרוב הגולים האלה זה או פנדלים או גולים בגרבג׳ טיים כשהמשחק גמור. קח לדוגמא את המשחק נגד ספציה לפני שבוע. יובה הגיעה עם לחץ אטומי למשחק, כי אם היא לא מנצחת לא רק שהיא יוצאת ממאבק האליפות היא גם מסתבכת במאבק על הטופ 4. מחצית ראשונה חושך מצרים, יובה לא מייצרת כלום, כולל ההוא ש״מומחה ביצירת מצבים״. במחצית השניה מוראטה וברנרדסקי נכנסו וניצחו את המשחק. רונאלדו הוסיף גול דקה 90 כשהמשחק היה גמור. ביום שלמחרת במקום לתת כבוד למוראטה וברנרדסקי שהושיעו את הקבוצה דיברו על רונאלדו ״שמראה שעדיין יש לו את זה״. ככה בונים בלוף, ואנשים כמוך וכמו @סמואל אטו שלא רואים משחקים וניזונים רק מהתקשורת אוכלים את הבלוף הזה.

15. Ever Banega Member

אני אוכל את הבלוף הזה? כנראה שלא הבנת אותי, בעיני רונאלדו הבלוף הכי גדול בהיסטוריה. הוא פשוט היה כזה גם בריאל זה הכל.