מונאקו מדהימה, כיף גדול לראות אותם, חייבים לכבוש עוד אחד, כאב לב אם סיטי תעקוץ פה. Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk
האם במשחקו המאה בליגת האלופות פפ גוארדיולה יודח לראשונה בקריירה שלו בשמינית הגמר? תמיד יש פעם ראשונה. זה קרה לפרגוסון(2003/04), זה קרה למוריניו(2008/09), זה תמיד קורה. אבל סיטי של השנה קבוצה מעניינת יותר התקפית אולי עם סאנה למשל אבל היא עדיין קבוצה מרגרינה, עצלנית, לא יודעת לחטוף כדור ואולי השקיעו שם כסף בחיזוק ההגנה אבל בפועל אין כלום. אני גם לא אוהב את כל האלתורים האלה בהרכבים. מונאקו משחקת מצוין אבל זה רחוק מלהיות גמור, סיטי בהחלט יכולה לתת גול בניגוד למהלך המשחק. הייתי יותר שקט אם פלקאו היה משחק במונאקו אבל הוא מעודד מהיציע. לצרפתים יש זכרונות לא רעים מיריבות אנגליות - ארסנל לפני שנתיים אם אני לא טועה וכן מול צ'לסי איי-שם ב-2004 עם דידייה דשאן.
גם יונייטד ב - 98 וטוטנהאם העונה. בכלל מונאקו הצליחה באלופות כמעט בכל עונה שלה שם. עוד ב - 1994 עם ונגר הגיעו לחצי גמר. אז הם קיבלו את הכרטיס למפעל בעקבות ההשעיה של מרסיי.
זה נכתב בכוכבים. לסטר ומונאקו יהיו בגמר. נ.ב. גווארדיולה אחד המאמנים הכי אוברייטד בהיסטוריה. כשראיתי את המערך ידעתי שהולך להיות פה טבח.
הוא לא אוברייטד. זה מגוחך להגיד את זה. אם נשפוט את מוריניו רק על פי התקופה שלו בריאל מדריד לא נגדיר אותו כעילוי. כשמאמן לא מצליח בקבוצה אחת זה לא אמור לבטל את מה שקרה קודם לכן. גוארדיולה קיבל חדר הלבשה מפורק בברצלונה, קבוצה שסיימה במקום השלישי בספרד והוא לא חשש להיפטר משחקנים כמו רונאלדיניו ודקו. לפניו, צ'אבי לא היה שחקן על כמו אז וגם מסי, נכון שבעיקר בגלל שנגמל מהפציעות - הפך לשחקן בלתי-ניתן לעצירה תחתיו. בברצלונה הוא הצליח בענק. בבאיירן מינכן הוא לא הצליח בענק. בסיטי זו שנה ראשונה, מוקדם לשפוט. הוא אולי לא הגיע לעשרים שנה כמו פרגוסון אבל הוא לא יעזוב בסיום העונה. אבל כן, גם אני מאוכזב מפפ בינתיים.