שמינית הגמר - יום המשחקים האחרון:: קלאסיקו בין ספרד ואיטליה

הנושא בפורום 'יורו 2016' פורסם ע"י Raulito, ‏27/6/16.

1. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

היו הפייבוריטים שלי לפני הטורניר סתם כגימיק שהתחיל במוקדמות, עכשיו אני ממש מכבד את הנבחרת המדהימה הזו. מבחינתי זה הישג לא פחות גדול מהזכיה של יוון.

2. VAR Member

ראיתי את הסרטון הזה אולי 10 פעמים אתמול בלילה. איזה דבר מגניב זה.

idans10 אוהב/ת את זה.
  3. ייא Member

התגובות פה של ''אוהדי'' אנגליה מזכירות לי את הלך הרוח אחרי הפסד של ישראל לקפריסין בפורום הישראלי

4. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפסד שכולו קונספירציה. עכשיו אף אחד לא זוכר את הפאדיחה ההיסטורית שקרתה יום לפני באנגליה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. ManUtd Fan Member

רק מאמן כמו הודג'סון יכול לחכות עד הדקה ה—85 בשביל לבצע חילוף, כי הוא מפחד מפריצות בהגנה במידה והקבוצה תצליח להשוות אחרי שסגר שלושה חילופים. מאמן כזה פחדן, וטוב מאוד שהלך.
    ותאכלס, טוב שאנגליה עפו. עדיף נבחרת מרגשת ולא חבורה של אימפוטנטים נגד צרפת. אם היו משווים זה היה השוד הכי גדול בתולדות האנושות.

6. alexshw Member

לא היה אצל הינשוף לא תוצאות ולא כדורגל. על פניו החלק הקדמי היה אמור להיות הדבר המעניין שעליו אנגליה אמורה להתבסס.
    בפועל הקבוצה כבשה 6 שערים ב - 7 משחקים בשני הטורנירים הגדולים האחרונים. ניצחה רק משחק אחד וגם זה בקושי רב ובתוספת הזמן, כאשר רק אורוגוואי הייתה יריבה באמת חזקה. איטליה של לפני שנתיים היו פשוט פחים חסרי כל כיוון ולא שיחקו בשום אופן כדורגל.
    על הטורניר הזה בכלל אין מה לדבר. אנגליה לא ניצחה את רוסיה - הנבחרת הכי עלובה בטורניר.

oranfu אוהב/ת את זה.
  7. doundoun Member

8. doundoun Member

מעניין מה יקרה עם הבחירות באיסלנד ,הן מתקיימות ביום שבת ועשרה אחוז מהעם נמצאים
    בצרפת....:D

9. סיונרה Member

דורות טובים באים במזל אחת לכמה שנים לכל נבחרת, לא מאמין לכל ה"תוכניות הממשלתיות" וכו'.

10. Raulito Madridista

פיספסתי את הסנסצייה הגדולה של איסלנד, כלומר הצצתי פה ושם בהליכון. אפשר וצריך לפרגן להם מכל הלב, לשמוח איתם, אפילו לשאול שוב 'למה הם כן ואנחנו(ישראל) ממש אבל ממש לא'. השדר שוב גרם לצמרמורת, השלמתי פערים לאחר המשחק. מה כבר אפשר לומר על אנגליה שלא נאמר? מטורניר לטורניר זה הפך ליותר פאתטי. והנה הודג'סון חצי דקה אחרי ההפסד כבר שם את המפתחות ובצדק. אנגליה הייתה הנבחרת הראשונה בטורניר, דווקא היא, שביצעה מהפך ואני זוכר את ההתלהבות בממלכה אחרי שער הניצחון הדרמטי נגד ווילס. והנה היא הנבחרת השנייה, מזל שיש את אירלנד - שמובילה ומפסידה בנוק-אאוט. אנגליה אפילו לא תיארה לעצמה שהיא תכבוש כל-כך מהר בזכות רוני. וכרגיל, גול בגלל שוער, יש דברים שלא משתנים, אבל לאנגלים אין תירוצים. לא נורא, הם יחזירו לליגה עם הטריליון יורו ויוכלו להתנחם.

11. עודד (אוהד הצלחות) Member

לצערי, איסלנד תובס על-ידי צרפת. מעבר לנחיתות בטכניקה ובמהירות, שבלטה גם מול אנגליה שהיא הרבה פחות טובה מצרפת, השחקנים שלהם מותשים קשות. פשוט נגמר להם האוויר, ולא נראה לי שהם יספיקו להתאושש בזמן. בטח בהתחשב בזה שהצרפתים נהנים מיתרון של יום במנוחה.

12. DRORIKO Member

מזכיר לי את פרננדו סנטוס שאימן בהצלחה את יוון וברגע שעזב אותם החלה הקריסה. רק מראה את החשיבות של מאמן בקבוצה כדורגל.

13. ManUtd Fan Member

לגבי האיטלקים, אני חייב להגיד שהמשחק שלהם אתמול היה מופתי. העבודה שלהם על הקישור הספרדי הייתה מדהימה. באמת שכל הכבוד, ועכשיו שאין אנגליה וקרואטיה, אני איתם. הייתי שמח לראות את איסלנד זוכים, אבל אני ריאלי. אז forza italia.
    התגובות של קונטה אגב - priceless. הבן אדם חיי את המשחק.
    מבחינת הספרדים, העידן תם. הגיע הזמן להתחיל עם חילופי הדורות, חבל להישאר תקועים מאחור. עשו ריצה מדהימה, אבל מספיק. באיזשהו שלב צריך להפנים שזה כבר לא זה.

14. k_700 Member

אשמתו באבו בואה.
    הוא האידיוט שהאמין כל הקדנציה בגארת' פאקינג בארי כשהיה לו את מייקל קאריק בשיאו(שהיה בערך השם הראשון שפרגוסון היה מעלה בכל הרכב כמעט בשנים האלה), אף אחד לא חייב אותו לזמן גם את דייוויד ג'יימס, גרין ,אפסון ופאקינג אמיל הסקי, הזימון הכי הזוי מאז ומעולם למונדיאל מצד איזושהי נבחרת.
    בחיי שהייתי מפטר אותו רק על הזימון של הסקי, אין דרך באמת להסביר כמה זה הזוי וחסר הגיון.

נערך לאחרונה ב: ‏28/6/16
  15. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

איסלנד מדהימים שרק ימשיכו להדהים!
    כל מילה נוספת עליהם מיותרת..

לגבי איטליה-ספרד, קונטה הוא לא טקטיקן גדול, המשחק הזה לא שינה את זה.
    מה הוא כן? מאמן טוב, שמכין את הקבוצה שלו בצורה טובה ובעיקר אחר המוטיבטורים הגדולים .

אל תשכחו - קונטה נהנה מחוליה שלמה של שחקנים, שמשחקים ביחד כבר כמה שנים וזוללת תארים והוא בעצמו אימן אותם כמה שנים, איזה עוד נבחרת זוכה לכזו פריבילגיה?
    הרי לכולנו ברור שכדורגל הקבוצות הוא ברמה גבוהה יותר, תארו לכם שבחוד של ספרד היו מסי,סוארז וניימאר כשאיניסטה מאחוריהם וכל זה כשגווארדיולה הוא מאמן הנבחרת. זה לא רק עניין הפרסונל של מוראטה לעומת סוארז, אלא התיאום והביצועים מכל השנה שמגיעים בקלות לנבחרת