זה אולי לא פופולרי להגיד, אבל לדעתי אינייסטה כבר לא מהשורה הראשונה. עם כל הכבוד למשחק המצוין שלו נגד טורקיה. הוא כבר לפחות שנתיים שחקן דיי פרווה בברצלונה.
מי היה מאמין שאנגליה וספרד אשכרה יכולות לעוף שוב באותו שלב, אשכרה צמצום פערים חחח אגב,זה היה בישול של דארמיאן?
אחרי ההצגה של ספרד נגד טורקיה כתבתי שלא צריך להסתנוור מהלהטוטים ושספרד תיבחן נגד נבחרת רצינית יותר כדי לראות אם היא יצאה מהטראומה של המונדיאל. אז כמאמר השיר של הנטשות "לא שבר,משבר". הנבחרת הספרדית מפורקת לגמרי. זה גם מאמן מאובן שכמובן שלא ימשיך אחרי הטורניר, אבל זה גם הסגל. צ'אבי כבר לא שם, פויול כבר לא שם,וייה כבר לא שם, אינייסטה לא הולך ונעשה צעיר יותר. סילבה אחרי עונה בינונית,ססק אחרי עונה קטסטרופלית,מוראטה לא מספיק טוב בשביל להיות חלוץ פותח(וכבר דנו בזה מספיק בפורום איטלקית). בספרד יצתרכו להפנים שתור הזהב מאחוריהם ושהם צריכים להמציא את עצמם מחדש. לזכותם יאמר שהמועדונים במדינה מספקים לא מעט כשרונות מבטיחים וכן יש על מה לבנות לעתיד.
אני חוזר על עצמי, אבל באמת, אין יותר גברים מהאיטלקים. הלוואי עליי שהייתה לי כזאת נחת וסיפוק מהנבחרת והקבוצה שלי.
סגירת מעגל. השלטון הספרדי התחיל מול איטליה ב - 2008 ונגמר סופית היום. זה טבעי. ספרד נהנתה מדור נדיר באמת ובנתה שושלת נדירה ולכל דבר יש סוף. ראינו שלא מספיק דם חדש הוזרם לנבחרת וגם בכלל בלתי אפשרי לשחזר כאלה הישגים. ספרד עייפה ושבעה ושוב מנסה עם הטיקי טאקה של לפני 5 ו - 6 שנים וזה כבר לא עובד מול יריב רציני. שאפו ענק לקונטה איזה עבודת אימון והתאמה מושלמת של טקטיקה לסגל וגם חיבור נהדר שנוצר כאן.
איטליה פשוט תענוג, אחד המשחקים הכי מהנים שראיתי ביורו הזה מנבחרת שהיא "רק הגנה". כל המחמאות שבעולם מגיעות לנבחרת הזאת, אבל מעל כולם אנטוניו קונטה על ניהול משחק פשוט מ-ו-ש-ל-ם. לאור היעדרה של הולנד אני מחזיק אצבעות לנבחרת של קונטה, הכי מרגשת הכי מפתיעה והכי מגיעה לה.
נוק אאוט, ניצחון חד צדדי לחלוטין, תוצאה של 4-0, טוב גם 4-1, הייתה משקפת. עבודה אדירה של קונטה, ניטרל את המרכז הספרדי, ספרד לא היוותה איום בכלל עד לדקות הסיום, וביציאות קדימה איטליה פשוט עשתה הכל מושלם עד הבעיטה האחרונה ששם לרוב שיחקו לידיים של דה חאה, ההופעה הכי מרשימה עד כה בטורניר, שאפו איטליה, שאפו קונטה.