הבעיה היא בזה ששחקנים כאלה לא היו משחקים בפרמייר ליג. ההבנה הטקטית של כדורגלן איטלקי ממוצע עולה על זאת של כמעט כל אנגלי, ללא קשר ליכולות טכניות שגם שם יש לאיטלקים יתרון.
אני עדיין בהלם ששחקן עם 3 הופעות כמחליף כל העונה בסגל ושני שחקנים שלקחו אליפות מצוינת לא. גם פורסטר הרשים העונה יותר מהארט, באותה חצי עונה שעמד בשער סותון. ואף מילה על ורדי. לא מבין בשביל מה הינשוף בא למשחקי פרמייר ליג.
הצטרפתי רק אחרי השערים למשחק וראיתי עכשיו את השער השני של איסלנד. האם בופון היה בצהריים עוצר את הכדור של סיגטורסון...?
דל בוסקה גמר אותנו. שאני רואה שחקן בינוני כמו ואסקז, לעומת שלל הכשרונות שיש לספרדנאני משתגע. כשרון עולמי כמו איסקו לא בסגל, קוקה הקשר הטוב בספרדנלא ראה אפילו דקה. אדוריז חלוץ בינוני כל הקרירה צריך להציל את.הנבחרת, הזוי. סילבה זה בלוף, היה וימשיך להיות.
מי דני דרינקווטר? הוא זה שהיה עושה את ההבדל פה? עשו לי טובה. אני בהלם ששחקן שנראה בן 50 מדדה עם סרט קפטן במרכז המגרש במקום לתת להנדרסון וג'ק ווילשייר(שניהם מהבודדים שנראו סביר בינתיים) לשחק ביחד.
אני לא חולק איתך, אבל איטליה מצליחה שוב לנצח מועמדת לזכייה בתואר. כשהייתי יותר צעיר נורא התקשיתי לקבל את צורת המשחק האיטלקי, אבל היום כאוהד ניטרלי של הטורניר אני ראיתי פעמיים את האזורי במפגן הגנתי מרשים ויום בהחלט טוב בהתקפה. זה לא שהם גנבו שער. ספרד היתה ברב המשחק פשוט חסרת אונים. מבחינתי איטליה הנבחרת הפייבוריטית לזכייה בתואר. מילה אחרונה על ספרד. אמרתי את זה כבר נגד טורקיה. המחסור בחלוץ מצטיין הוא בעיה. לדעתי הנבחרת תלויה היום אך ורק ביכולתו של אינייסטה. היום האיטלקים חנקו אותו ואף שחקן אחר לקח את המושכות. לספרד יש אינספור שחקנים טובים, אבל אולי הגיע הזמן שלעת עתה המאמן (דל בוסקה או מישהו אחר) ימצא שיטה אחרת כי הכדורגל של ברצלונה לא עובד בימים אלה מול יריבות מהדרג הראשון.
אין מהלך אחד שהיה עושה הבדל אלא מגוון מהלכים וזה אחד מהן ובטח וילשר החובבן לא פיתרון. כמובן רוני זו סוגיה קריטית. לזמן סגל אופטימלי לפי תוצאות העונה החולפת דבר בסיסי.
האיטלקים נבחת עם אופי מטורף. כמה שהדור שלהם אפור והם עולים לשחק עם חלוצים כמו אדר ופלה,שלא מוצאים מקום באף אחת מהגדולות של הסריאה א'. הם עדיין עושים בית ספר לספרד. זה הרבה יותר הפסד ספרדי מאשר ניצחון איטלקי,ולא בגלל היכולת איטליה פשוט דרסה את ספרד והגיע לה לנצח בצדק,ואם לא דה חאה זה נגמר בהשפלה. יש רק אשם אחד בכילשון של ספרד,וזה דל בוסקה. הכתובת הייתה על הקיר,הוא עוד במונדיאל בברזיל לא ביצע חילופי משמרות. לא היו לא אופציות מהספסל כשהוא נקלע לפיגור. רק לחשוב מה שחקנים כמו איסקו,סאול,מונייאין וקוקה היו יכולים לתרום. במקום זה שוב עם סילבה,שוב פאברגס,בסוף זרק את פדרו מערכה כשגם הוא בכושר גרוע. וכמה אפשר לבנות על ההבקרות של אינייסטה. בראבו איטליה,מגיע להם. קונטה עשה בית ספר לדל בוסקה,הגנה האיטלית ושחקנים כמו פארולו,פלה ואחרים גורמים להעריץ את הרוח האיטלקית.
גם דני דרינקווטר זה לא מה שיעשה את ההבדל, תפסיקו לעשות צחוק. שחקן בינוני, שנסחף בעונה טובה של לסטר, עם 0 נסיון של תכלס במעמדים האלה. נראה באיזה דקה הוא יבין שהארי קיין גרוע כמו רוני ויסית את סטארידג' לאמצע או יחליף אותו בוארדי.
זה לא משנה מי יאמן את אנגליה, זה לא משנה מי יהיה בהרכב ומי על הספסל ומה תהיה השנה וכמה הליגה תהיה טובה, השחקנים האנגלים פשוט עלובים, חסרי כישרון ועם חוזק מנטאלי של ילדים בגן חובה. הם כל כך בטוחים שהם נהדרים, שגם בתור אוהד אני מעדיף לראות אותם עפים מול איסלנד ולא בטעות מול איזו נבחרת טובה.