אתה צודק, בלאטר או מישהו באופ"א עוקב אחרי הכל, וזו הסיבה שאי אפשר לקיים משחקים בארץ, המלחמה שמתנהלת פה מחוץ לחלון שלי.
לא קראתי את כל התגובות כי לא היה לי כוח... אני אתן את דעתי... בראלוסקוני, שהוא פרו-ישראלי מוצהר, הוא זה שאחראי לפי דעתי לזה שהישראליות לא מארחות בארץ. ולא בגלל שהוא אנטי-אנחנו חס וחלילה. פשוט כי הוא האמין שלמילאן קבוצתו יש יותר סיכוי מול הפועל ת"א אם הפועל תארח לא בישראל... אז הוא לקח את המלחמה כתירוץ, הזיז טיפה גלגלים באופ"א (זה לא קשה מבחינתו), והופ הפועל לא מארחת בארץ. הוא באופן אישי שמח כי למילאן קבוצתו היה יותר סיכוי. אבל הזמן חלף... מילאן עלתה כידוע והדבר נשכח. לאחר מכן השתמשו קבוצות מחו"ל בתירוץ הזה, ואמרו שאם מילאן הגדולה יכולה אז גם אנחנו יכולים להישען על אותו תירוץ עלוב. מאז לא מארחים. בראלוסקוני חש עכשיו נקיפות מצפון, הוא יודע שזה באשמתו. אם זה היה תלוי בו כל הקבוצות מחו"ל היו משחקות פה חוץ ממילאן. אז עכשיו הוא ינסה לעשות קצת בנושא, ואני מאחל לו רק בהצלחה....
לא נראה לי שזה ככה.. בכל מקרה ברלוסקוני שמרלוסקוני...כנראה שגם הוא לא יעזור אחרי הפיגוע היום.. חוץ מהבשורות הקשות ביום יום גם הספורט חוטף מכות.. יום עצוב...
אוי סליביו...בן אדם ענק, שעשה כוורת דרך ענקית מעובד זוטר לאחד מבעלי ההון הגדולים באיטליה וטייקון התקשורת הגדול ביותר. ברולסקוני פרו ישראלי מוצהר, והוא אחד שבאמת אוהב את ישראל. נראה כי מכל העולם דווקא איטליה זאת שעומדת באמת לצידה של ישראל. ארה"ב חוששת מזעם של הערבים בעולם ומפגיעה באינטרסי הנפט שלה במזה"ת. איטליה לעומת זאת לא חוששת, ועומדת לצד ישראל במלוא מובן המילה. סילביו גם לא הסכים להיפגש אתמול עם ערפאת ורק אם אבו מאזן, כי לפי דעתו ערפאת טרוריסט ויש למגר אנשים כמוהו. רושם טוב עלינו הוא עשה גם בזכות האמרה שלו שיש להחזיר את הכדורגל, מיותר לציין שיש לו המון כוח באירופה ובמיוחד באופ"א. אני מקווה שהוא יצליח לעמוד במילה שלו. ואולי זה היה המקום בשביל גברי לוי להציע משחק ידידות בין שני הקבוצות, כדי שאיטליה תגיע לארץ ותראה דוגמא לשאר הקבוצות. זה בהחלט יכל להביא המון אנשים, ואני בינהםםם!!