תופעת הישראלים באירופה..השנה זה מתחזק..

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nesta, ‏26/6/03.

1. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

קצת פרטים על אנורת'וסיס פמגוסטה (אני מאוד מקווה שאין להם יריבה עירונית כי וואן לא טרחו לציין באיזו פמגוסטה מדובר....):
    המועדון נוסד ב-1911, והוא נחשב למועדון הבכיר בקפריסין. באמתחתו 10 אליפויות ו-7 גביעים (אז איך הוא נחשב לגדול בקפריסין?). הם זכו בשלוש אליפויות רצופות בין השנים 1997-1999. בקבוצה שיחק בעבר טמור קטסבאיה הגרוזיני המיתולוגי ואימן אנג'ל יורדנסקו המוכר לנו מתקופתו כמאמן נבחרת רומניה. מי יודע אולי גם מהטנק הם יוציאו משהו?
    הם משחקים באיצטדיון ג'י.אס אבגורס בן ה-6000 מושבים בפמגוסטה, וצבעיהם הם כחול-לבן (באדיר ירגיש בבית :twisted: :twisted: :twisted: ).

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנראה שהם קבוצה לא רעה..
    כמה קבוצות אצלנו יכולים להגיד שהיו אצלהם שחקנים כמו קצביה ומאמנים כמו יורדנסקו[שהיה מועמד לאמן את הנבחרת.]
    הם עשו משהו מיוחד באירופה פעם?

אני לא מאמין שהם קבוצה יותר טובה מחיפה או תל אביב[מצד שני אני ממש לא מבין בליגה הזאת..] אבל עדיין נראה לי שעדיף היה לבאדיר לצאת להרגיש קצת חו"ל..

3. ליהי Member

אני מכירה את הטבלה העולמית ויודעת באיזה מקום נמצאת ארצות הברית ותאמינו לי שזה לא מוסיף לי רושם. בארה"ב אין בכלל מודעות לכדורגל וזה סתם עוד משחק כדור שם. חוצמזה שאני לא חושבת ששחקנים ישראליים יצליחו להשתלב בליגה הזאת וממליצה להם להישאר כאן בתחום אירופה.

עם זאת,לכל המפקפקים למיניהם, הייתי שמחה אם שחקן י שראלי יעבור לליגה הזאת ותראו מה יותר מהיר, משם הזמן שלקח לו לחתום שם או הטיסה חזרת אחרי פחות מעונה.

4. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

תאמין לי ריינמן, הידיעה כי קצבאייה לבש בעבר חולצה של מועדון כלשהו לא מוסיפה הרבה כבוד למועדון... תאמין לי מנסיון...

5. Thierry Henry Member

ליהי, מה לעשות שאין מודעות לכדורגל אבל:
    א) יש להם יותר אמצעים לפיתוח הכדורגל
    ב) נגיד ש-1 מתוך אלף אנשים יוצא כשרון בכדורגל? שם חיים 250 מיליון (אם אני לא טועה), ויש להם הרבה מאוד אמצעים לטיפוח הכשרונות, זה לא כמו פה.. לכן יוצאים להם הרבה שחקנים טובים (דונובן, ג'ונס, ביזלי, קייסי קלר ועוד).

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

ולנסיה מתעניינת ביוסי בניון...בניון הרשים במשחקים מול ולנסיה שאולי תיקח אותו כמחליף לאיימאר??

7. Fernando Cavenaghi Member

איימאר בכלל מדבר על עזיבה לבארסה, אולי נראה את בניון משחק באחת ענקיות אירופה?

8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן זה מה שאמרתי...איימאר עוזב ובניון בא במקומו..בתקווה!

9. Fernando Cavenaghi Member

אני הבנתי בתור מחליף על הספסל...

10. קופירוק Member

אני מסכים עם בנצור (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
    אין לבניון מה לחפש בולנסיה או לקבוצה אחרת מהדרג הראשון באירופה... אני לא הייתי לוקח את ההימור הזה אבל אם בניון יילך בסוף לולנסיה אני אחזיק אצבעות בשבילו.

11. ליהי Member

למה להיות פאסימיים? אני דווקא כן מאמינה שבניון ישתלב בקבוצה כמו ולנסיה, באמת ובתמים. השחקן הזה מלא כישרון ומוטיבציה,למה שלא?

איך אתם יכולים להמליץ לו להיות תקוע באותו המקום? למה שהוא יעשה דבר כזה, השחקן בן כמה? 23?24? וכבר מקבל הצעה מולנסיה, הצעה רצינית לכל הדיעות. למרות שלא נראה לי שהדבר יצא לפועל כי סנטאנדר נראית נחושה מתמיד להשאיר את יוסי בניון אצלה,אם תזדמן לו ההזדמנות לשחק שם אני חושבת שהוא חייב ללכת על זה.

12. yellowman Member

לא רק שסנטנדר רוצה מאוד בבניון, אלא אני חושב שבניון עצמו רוצה להיות שנה-שנתיים נוספות בסנטאנדר כדי לקבל יותר ניסיון בליגה הטובה ביותר באירופה (לדעתי ולדעת רבים...) ואז לנסות את מזלו בקבוצה גדולה יותר.
    ואני אומר לכם עכשיו- כשבניון יעזוב את סנטאנדר, זה יהיה לאחת הקבוצות הבכירות בספרד!
    אני מדבר על ברצלונה, ריאל מדריד, ולנסיה ואולי גם לה קורוניה...

ד"א, אני חדש בפורום ומקווה להינות. :wink:

13. burning soil Member

בניון לא יעבור לריאל,כי הוא לא מותג,הוא לא כוכב,בריאל מחפשים כסף,בניון לא
    יביא הרבה,מה גם שכל העמדות שבהן יכול בניון לשחק,תפוסות כרגע.
    עדיף לו להישאר בסנטאנדר,כדי לצבור יותר נסיון,ביטחון והכרה..

14. ליהי Member

מי דיבר על ריאל? -דיברנו על ולנסיה. יחי ההבדל...פחח

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

לישמעאל אדו היו הצעות מקבוצות איטלקיות טובות ואז באה הפציעה שלו ועכשיו הוא בנתניה..
    אולי לא כדי ליוסי לותר על הזדמנות כזאת...?
    בכל מקרה בינתיים ולנסיה בכלל רכשו את אטו וזה די מרחיק את יוסי משם,במיוחד שאיימאר נראה די בטוח לעוד עונה.