כן,זה השער השני,באותה עונה,96,במיוחד לקראת הסוף היו לנו כמה וכמה ניצחונות של 1-0 שבכולן קאנטונה היה זה שכבש,זה היה אחד מהם.
שיגיד שהפרמיירליג נפרדה מהחלוץ הכי גדול שהיא ידעה, אני חושב שאני אסכים, אבל לשחקן הכי גדול?לא ולא, ראיין גיגס ופול סקולס קודם בלי שום ספק, שני כדורגלים לא פחות גדולים בתפקיד שלהם, שניים שמהרגע הראשון שעלו על כר הדשא הרשימו, ולא ל7 שנים בדיוק כמו הנרי, ושניים שזכו בכל כך הרבה תארים.
אין מה להשוות אריאל, וכנראה שגם אבי מלר יודע שכמות התארים היא לא הפקטור המכריע. הנרי הוא לא רק החלוץ הכי גדול שהיה בפרמיירליג, הוא לטעמי החלוץ הכי גדול שהיה בעולם.
וזה נוגד את מה שאמרתי כי..? סבבה, שיגיד חלוץ, אין לי בעיה, אני מסכים ב100%, אבל לא הכדורגלן. ומה זה עזוב תארים?יואן קרויף היה כדורגלן לא פחות גדול מאף אחד אחר בעולם.למה לא זוכרים אותו בנשימה אחת עם כל הגדולים?כי האחרים זכו ביותר תארים. אני לא אומר שזה הפקטור היחיד, ברור שלא, אבל אתה מבין למה אני מתכוון. גיגסי וסקולסי - שני שחקני בית, משחקים 17 שנה ביונייטד, זוכים בכל כך הרבה תארים, כולל עונת טרבל שאף מועדון לא זכה, ולא פחות חשוב - פשוט שני שחקנים מבריקים, כמו הנרי.שגיגסי יפרוש, אני מבטיח לך שמלר יגיד שהפרמיירליג נפרדת מהקשר שמאלי הכי גדול בתולדות הכדורגל האנגלי. אגב, מי הבלם?סנדרוס? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
אין עוררין שגיגס וסקולס שחקנים גדולים שמקומם בהיכל התהילה שמור ומשוריין כבר מעכשיו ויכול להיות שכאשר גיגס יפרוש אז מלר יכתיר אותו כקשר השמאלי הטוב ביותר בתולדות הליגה. אבל הנרי היה לו ערך מוסף וכפי שמלר ציין הוא שבר את כל השיאים, אמנם לא זכה בצ'מפיונס או טרבל אבל עדיין. ולגבי קרויף, מסכים בהחלט, למרות שלא הספקתי לראות אותו ממש בחיי, שחקן דגול ולא מוערך.
rudess בגדול אני די מסכים איתך אבל??? יש מבחינתי יוצאים מן הכלל..לאחר האיחוד המחודש הוציאה הלהקה את perfect strangers ב84 שנחשב אלבום טוב .the house of blue light ב87 שנחשב פלופ. לטעמי האלבום slaves and masters שהופק באוקטובר 90 הוא יצירת מופת.אני אוהב באופן אישי את כל תשעת השירים שבו. כל חמשת האלבומים שבאו לאחר מכן לא הצליחו לשחזר כלום מהעבר המפואר..אולי חוץ מהשיר anya באלבום the buttle ruges on
אז את Whitesnake אתה אוהב לשמוע? אין כמו Sailing Ships, אחד השירים המרגשים והטובים שנכתבו אי פעם ברוק.
ואני עוד זכיתי לרקוד במסיבות את הלהיטים של הנחש הלבן , לא היה תקליט של הסגולים כהים, השבת השחורה, דיו,ריינבו ,גילן ,שלא קניתי , אחר כך התחיל הטירוף של המיידנים ,והחולצות של אדי (הסמל שלהם ) בכל אירופה , נוסטלגיה .
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx על תדאגו לתיירי הנרי יקרה מה שקרה לפטריק וירה ולאנדריי צ'בצ'נקו הוא עוד על 4 יחזור או יותר נכון על 14.............
פשש עופר לא ידעתי שיש פה מטאליסטים בפורום. דיפ פרפל ובלאק סבאת' זה האבא והאמא של כל הרוק כבד שאנשים שומעים כיום.
כן סטרטפורד התכוונתי לשער ב-96, שער ענק! אפשר להתווכח על זה שאולי הנרי הכדורגלן הכי טוב בתולדות הפרמייר ליג, אפשר כן, אפשר לא. אבל דבר אחד בטוח: הוא, דניס ברגקאמפ וכמובן ארסן ונגר, שינו לחלוטין הרבה מאוד מהכדורגל בממלכה.
מה קרה לווירה? ווירה זכה בשתי אליפויות (אחת שנלקחה מיובנטוס) מאז שעזב את ארסנל, תוך כדי הצגת יכולת טובה.