תיקו ליונייטד, הפסד לטוטנהאם, שאר הגדולות מנצחות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏15/8/08.

1. AW forever Member

אוח איזה מחזור פתיחה נהדר.
    האחות המכוערת מלונדון שוב לא מצליחה להתעלות מעל האופי הלוזרי שלה, בתצוגה נרפה יוצאת בזול עם הפסד 2-1 בריברסייד.

זה משחק פתיחה וזה לא אומר הרבה, אבל דארן בנט מפחד עדיין מהצל של עצמו, וזה החלוץ הפותח שלהם. ג'ינאס הקפטן, זו אחת הבדיחות המצחיקות, השחקן שהכי בורח מאחריות ושהכי נעלם למשחקים שלמים- זה האיש שמוביל את טוטנהאם. נהדר! :aaa021:

2. D.Irwin Member

אין ספק שהחולשה המרכזית של טוטנהאם היום הייתה במרכז השדה (ולא לשכוח גם את זוקורה).

מרכז שדה חלש, זה מה שקורה שמשחקים בלי קשר עם נטייה הגנתית, קשרים שלא מסוגלים לרדת לגליץ ולסכל התקפות שבאות,
    זוקורה נתן לדאונינג ולאלבש לעשות מה שבא להם מצד שמאל, כמה הרמות באו שם וכמה ההרמות של דאונינג מדוייקות ומסוכנות זה פשוט נראה שכל פעם שהכדור באגף שמאל של בורו הולך להיות משהו מסוכן,
    הקבוצה עדיין לא מחוברת, כל התקפה לא יודעים מי מתחיל ומי מסיים, מתמהמהים עם הכדור ושחקני בורו לוקחים בלי בעיה את רוב הכדורים.

יש הרבה מה לשפר, ועם ברבטוב יעזוב (מה שיקרה) - בעיה גדולה בחוד ממה שרואים.
    אבל עדין זה רק משחק ראשון, יש זמן והיה ברור לכולם שהקבוצה לא תתחבר ותשחק מצויין מהמשחק הראשון.

3. בועז Member

אשטון ענק.. ענק.. הוא עושה מחצי מצב שער. חבל שנפצע ואני מאוד מקווה שזו לא פציעה בברך הגם ככה בעייתית שלו. בכל מקרה הוכח שאנחנו זקוקים לחלוץ נוסף, אני מאוד מקווה שקרבשלי הבין את זה היום. סירס עדיין נראה קצת מבוהל ואי אפשר לסמוך עליו..

כמו שאמרתי בתחילת העונה, אברטון לדעתי תחלש בצורה משמעותית העונה ולהפסיד לבלקבורן בבית זה משהו שאסור היה להם לעשות אם הם רוצים להאבק על מקום באירופה.

4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

להיות בפיגור, להשוות, לאחר מכן לעלות ליתרון ולעשות מהפך ואז לאחר 2 דקות לאבד את היתרון כאשר בלקבורן משווה,
    אז בתוספת הזמןן לחטוף עוד שער ולצאת מהמשחק הראשון העונה, ועוד בגודיסון פארק, עם הפסד.

למה למה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

פתיחה מאכזבת בתחילת העונה ... מקווה שלא נפשל מול העולה החדשה, ווסט ברומיץ' http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/8/08
  5. KirkH Member

מה שהיה מאוד מפתיע הוא שהחלק הכי חלש של אברטון היום היה דווקא ההגנה שהביאה אותה לאן שהיא הגיעה עד היום. מה גם שיחסית לשאר חלקי המגרש, בהגנה יש למוייס ים אופציות וכיסוי מצויין..

כל השערים ללא יוצא מן הכלל חשפו טעויות בסיסיות של שחקנים בשמירה. ג'גס ויובו שראו כוכבים מדאן בראשון, יובו בשני שפשוט נתן לRSC שער במתנה, ובכלל כל הקבוצה בכיסוי של הבעיטה החופשית שהביאה לשער השלישי.

6. SeRgInHo Member

איכשהו טוטנהאם מזכירה לי את נבחרת ישראל. תמיד הרבה דיבורים, תמיד הציפיות בשמיים, תמיד אלופי במשחקי הידידות ו... תמיד מחרבנים ברגע האמת. ואחרי זה ים של תירוצים.
    אז התירוץ התורן אשתקד למקום הנמוך היה שהם וויתרו (עלק) על הליגה בשביל ריצה בגביע הליגה ושראמוס עשה כל מיני ניסויים כדי ללמוד שחקנים...
    כל שנה אותו ניגון.
    אז יכול להיות שבסיום העונה הספרס יחגגו עליה לצ'מפיונס ליג, אבל ביכולת כזו הייתי חותם במקומם על מקום 6-7 (וגם זה כי אני אדיב) וריצה יפה בגביע כלשהו.
    מעניין מה יהיה התירוץ הבא...

נערך לאחרונה ב: ‏17/8/08
  7. King Kenny Member

יופי של קצב היה בריברסייד, אמנם בהתחלה היא די הרבה בלאגן במשחק אבל לאט לאט הכל הסתדר והתפתח למשחק טוב עם הרבה הזדמנויות. טוטנהאם איכזבה, קבוצה שראו שהיא כשרונית היום, היו ניצוצות, אבל לא לאורך זמן.

עונה חדשה, אותה טוטנהאם?

לגבי המשחק שלנו, למה רפא פותח עם קויט ולא עם פנאנט, קויט יאבד כדורים כמו שהוא תמיד יודע ולא יתרום כלום.

נערך לאחרונה ב: ‏17/8/08
  8. Wave Member

כולה משחק ראשון של העונה, אני בטח לא נמנה יחד עם האנשים שמחבבים את טוטנהאם, אבל אתם שוחטים אותם רק אחרי משחק אחד,
    כמו שכתבתי בדיון של טוטנהאם, לא הבנתי את ההוצאה של דוס סנטוס, שהיה הבולט לדעתי בטוטנהאם, מודריץ', ג'ינאס, בנטלי, לנון - חושך מוחלט

9. קינג לדלי Member

בלקבורן בניצחון מפתיע והאל סיטי בניצחון בכורה בפרממיר.
    שאפו !

הגול הראשון של בולטון ? אלוהים ישמור.
    גם אם הוא ניסה להרים זה הפך לשער נדיר.

10. ManUtd Fan Member

הלו הלו, סך הכול מחזור ראשון, לא צריך לערוף ראשים אחרי המשחק הזה. הריברסייד עדיין הוא מגרש שקשה מאוד לנצח בו, למרות שלפעמים הוא נראה כמו בית קברות. טוטנהאם עשתה שינוי טוטאלי בקבוצה, ומן הסתם שיקח לקבוצה חדשה לגמרי קצת זמן בשביל להתחבר. המשחקי טרום עונה לא אומרים כלום, גם אם הם היו מנצחים את ברזיל 700023-0. אני מאמין שבבוא הזמן הם יתחברו והם יראו מה הם יכולים לעשות, כי את השחקנים יש להם.
    אגב, גומז עשה טעות אללה רובינסון, למזלו השער נפסל (וממש לא בצדק. הטענה של השופט הייתה תפיסה של וויטר על דוסון, בעוד זה היה לגמרי ההיפך) ולא זוכרים לו את זה. אבל עדיין, יש לו אינסטינקטים מצוינים, וראו ממש לפני השער הראשון של בורו כאשר הוא הציל את הבעיטה של אלבש אל המשקוף (מה שלא הועיל, מכיוון שבריבאונד וויטר כבש). ראמוס לדעתי עשה טעות שהוציא את דוס-סנטוס, היה מהשחקנים היותר טובים ויצרתיים אצל הספרס היום.
    אצל בורו...טונצ'אי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wub.Xxx...

11. בועז Member

הניצחון של בלקבורן בהחלט לא צפוי אבל בהתחשב בסגל שעמד לרשותו של מוייס אי אפשר להגיד שאברטון הייתה פייבוריטית ברורה. סה"כ בהחלט תוצאה יפה וניצחון בכורה לפול אינס :/

12. Stretford Ender Member

ממש נהנתי מהמשחק בריברסייד ובעיקר מהמארחים. ראו ששתי הקבוצות באו בגישה התקפית וטוב שכך. הרבה רואים בבורו קבוצה אפורה אבל אני חושב שהשנה הם דווקא ישחקו כדורגל הרבה יותר יפה ממה שהתרגלנו מהם ואולי אפילו יעשו קפיצת מדרגה לחצי העליון של הטבלה. בטוטנהאם מרכז השדה היה חלש. את ג'נאס בקושי ראיתי ואת מודריץ' הלחץ של שחקני בורו הצליח לשתק. כמו זרים רבים, גם לוקה יצטרך להתרגל לכך שאין שנייה לחשוב בליגה הזו. אני חושב שלהוציא את דוס סאנטוס היה טעות. לדעתי היה מקום להעביר אותו לאגף ולהכניס את ברבה במקום לנון החלש.
    בחזרה לבורו - טונצ'אי מספר אחד על המגרש היום. התעלל באסו אקוטו בכל פעם שברח לאגף ויצר הרבה מצבים. גם זוקורה בצד ימין לא הצליח להתמודד עם ההתקפה של בורו בכלל. אלבס היה יכול וצריך לכבוש היום, אבל משחק טוב שלו בכל מקרה. הכדורים הארוכים של בורו מהקישור לעומק האגפים היו נהדרים והטכניקה איתה השתלתו טונצ'אי, אלבס, אליאדייר ודאונינג על הכדורים בהחלט ראויה להערכה.

13. Red Left Winger Member

עוד 10 דקות נראה את מה שקינו בנה הקיץ(לטעמי מצויין) נגד הקין-טורס הכל כך מבטיח של ליברפול.

בינתיים מחזור לא רע בכלל, לא מלמד על כלום לא המשחק האנמי של טוטנהאם ולא ההתקפה הכרגיל מגמגמת של ארסנל(אדביור, HOLD YOUR ELEPHANTS, אפשר גם למסור לפעמים).

האל עם ניצחון מפתיע ומשמח, אלוהים יודע כמה נמאס לי מפולהאם.

קאפלו פקח עיניים יש חלוץ מטרה לשים ליד רוני והוא משחק בווסטהאם.

בלקבורן של אינס הכלב מנצחת את אברטון , רובינסון נשאר רובינסון.

ובולטון נהנית מול סטוק עם שערים מצויינים, והשער הראשון TOTAL FLUKE אבל שער ענק. אבל שוב, זאת רק סטוק.

מעודדות את האוהדים שלהם ההתחלות של אלמנדר ונאסרי בפרמיירליג, פחות ההתחלה של מודריץ'.

מחר יהיה מעניין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

14. eastlands Member

משחק קצבי בבורו, עם שער חוקי שנפסל ללא שום סיבה ,פשוט טעות איומה ככה סתם.
    דאונינג עם הקרוסים פשוט קטלני, דארן בנט חלוץ מאוד מסורבל וחסר שליטה בכדור. ידעתי שבורו בבית זה קשה ואצל הספרס אין חדש ,התחלת עונה בצפון ברגל שמאל.

דין אשטון -מצויין ,אני בונה עליו לנבחרת חלוץ אמיתי , לתשומת לליבו של קאפלו.

15. בועז Member

דרך אגב קאפלו יודע איפה הוא יכול למצוא שחקנים אנגליים. היום הוא שוב ביקר באפטון פארק, וחוץ מאשטון היו גם את אפסון וגרין שוודאי עניינו אותו.