תקשורת או תשקורת?

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Gass12, ‏25/11/16.

1. DRORIKO Member

2. SerieA Il Capitano

עצם הגיחוך שלך על הדבר הזה מוכיחה שוב שאתה לגמרי בסדר עם זה שכסף קטארי מציף את הרשויות הציבוריות בישראל.

ברכות. אתה גם אוהד של פאריז?

3. DRORIKO Member

אתה יודע עברית או רק איטלקית?

4. SerieA Il Capitano

אני יודע לקרוא את מה שאתה כותב מעבר לתגובה ספציפית.

ככל שעובר הזמן אין ספקות לגבי הכסף הקטארי במוסדות ציבוריים בארץ. עכשיו השאלה ששואלים זה האם אנשים מסוימים ידעו או לא.

5. DRORIKO Member

אז בוא אני אסביר לך לאט שתבין. הדביל סרי זרק שם של מישהו שבכלל לא נבחר לראש השב״כ. לא רק שהוא טעה בתחזית הוא גם הסיק מהמישהו הזה שביבי רוצה לסגור את חקירות קטארגייט.

italiano אוהב/ת את זה.
  6. SerieA Il Capitano

זה העניין, שהתגובה הספציפית לא רלוונטית. מה שרלוונטי זה איך שאתה מתייחס, באופן שיטתי, לפרשה הזו.

העובדה שהאיש הזה שמאד משעמם לו כנראה ולכן משתתף בפאנלים כל היום הוא דביל ברורה.

7. DRORIKO Member

דעתי האישית היא שקטארגייט מתייחסת ליונתן אוריך ואלי פלדשטיין. לנתניהו אין קשר לזה. אפילו בכתבה עויינת מאד לנתניהו שערכו בערוץ 12 הודו שאוריך נקשר לקטארים מתוך בצע כסף ולא בשליחותו של נתניהו. אותי יותר מרתיח שרונן בר וגלי בהרב מיארה משתמשים בקטארגייט כדי לסכל את ההדחה של בר.

8. SerieA Il Capitano

אתה לא חושב שזו בעיה שיש כ"כ הרבה פרשיות סביבו אבל הוא אף פעם לא קשור? זה נראה לך הגיוני שבנאדם כ"כ מבריק תמיד לא יודע כלום?

זה לא משנה אם זה בשליחותו או לא. יש כסף קטארי אצל אנשים קרובים אליו. הייתי מצפה למשהו.

9. DRORIKO Member

כן. קוראים לזה הגיון בריא. אם נתניהו הוא עושה דברה של קטאר למה הוא מתנגד לסיום המלחמה בעזה? למה הוא הולך נגד האינטרסים של אלה שכביכול משלמים לו?

10. DRORIKO Member

https://x.com/RonenManelis/status/1906561393974820902

שאפו למנליס. אגב הוא פרשן הגון וענייני לא מהיום. מהבודדים שאני מסוגל לשמוע בטלוויזיה. הוא ההוכחה שאפשר גם לתפוס צד פוליטי וגם לשמור על יושרה.

11. SerieA Il Capitano

אני לא אמרתי שנתניהו עושה דברה של קטאר. יש פה דברים שאינם שחור ולבן. יש יושרה בסיסית והגיון בסיסי, אם איראן הייתה משלמת לכאורה לאיש לשכתו גם היה בסדר מבחינתך?

אתה לא חושב שאפשר לטפטף מדיניות מסוימת? אתה לא חושב שאפשר להעביר מידע לרהמ באופן מגמתי? אתה לא חושב שזו בעיה שאיש לשכה של רה"מ מקבל כסף ממדינה זרה?

מה הרף שלך למשהו שהוא לא בסדר?

Bitcoin אוהב/ת את זה.
  12. DRORIKO Member

אם לסבתא היו גלגלים. יש הבדל ע-נ-ק בין איראן לקטאר. איראן מוגדרת כמדינת אוייב ואסור לבוא איתה בשום סוג של מגע, קטאר זה תחום יותר אפור, פוליטיקאים נפגשים איתה, אנשי עסקים עושים איתה עסקים, כלי תקשורת מראיינים בכירים שלה. שום דבר מזה אתה לא יכול לעשות עם איראן. האם מה שפלדשטיין ואוריך עשו הוא חוקי? כנראה שלא ואת זה שב"כ חוקר, אבל מפה ועד להטיל דופי בראש הממשלה עצמו?

13. SerieA Il Capitano

אני חושב שזה לא תקין, ואני חושב שזה חמור, ולכל הפחות אם יתגלה שהחשדות נכונים הם צריכים להיות מפוטרים מיד.

קטאר מדינה שמימון שלה מופנה להשמדת ישראל. מכל התגובות שלך אני מבין שבסדר שמקבלים מהם כסף ובוודאי אין שום בעיה שזה לא מפריע לרהמ.

14. DRORIKO Member

רשמתי שזה לא חוקי אז איפה ראית שהצדקתי את זה?

15. DRORIKO Member

https://x.com/LOdinaev/status/1906401191975637444

הנדסת תודעה על גבול ההוצאת דיבה. מנסים לדחוף לכם את קטארגייט עד התא האחרון במח שלכם. והעובדות-לקטאר אין שום מנוף לחץ בנושא החטופים, מי שמנהל את האירוע זה חמאס עזה שלא סופר את קטאר. איך בדיוק הקטארים יכולים לאיים על מוחמד סינוואר? שהם יגרשו את חלאד משעל לטורקיה? מעניין לו את השיערות בתחת.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 8)

1. אלישע לוי