1. העובדה שהדברים הללו קורים בסביבת נתניהו מצביעים על בעיה באנשים שהוא מקיף עצמו בהם גם אם הוא לא יודע דבר. 2. איראן מדינת אויב. קטאר היא מה שמתאים לנו ביום נתון....
כל האוריךים למיניהם הם מה שנקרא "אנשים למשימות מיוחדות" קמפיינים ברשתות, בתקשורת, ולא רק הישראלית. זה לא אנשים שהוא מתייעץ איתם בנושא מדיניות. ביבי לא שאל את יונתן אוריך אם צריך ללכת על הביפרים.
האיש לקמפיינים ברשתות חברתיות השתתף בדיונים והערכות מצב בבור בקיריה במהלך המלחמה תוך כדי שהוא, לכאורה, מקבל משכורת מקטאר.
יועצי תקשורת צמודים לאלה שהם מייצגים, גם בדיונים הכי חשובים, אוריך לא המציא את זה. בכל מקרה ההשפעה שלו על המדיניות היא אפסית. הוא לא מקבל החלטות ואפילו לא יכול להצביע בקבינט.
יצא לי קצת להרהר באוטו על קטאר גייט. קטאר היא אמנם לא מדינת אוייב אבל היא מאד מקורבת גם לאיראן וגם לטורקיה, 2 מדינות שאנחנו מאד לא רוצים שיגיע אליהם מידע מסווג. אני לא אומר חלילה שאוריך עשה את זה, לא רומז אפילו, אבל מסכים שזאת הפקרות להכניס לקודש הקודשים כאלה שעובדים בשביל קטאר, ועוד כאלה שלא עברו סיווג. ישראל חסון אמר משהו נכון, נתניהו היה צריך להיות הראשון שדורש לחקור איך לסביבה הקרובה שלו הסתננו שכירים של קטאר.
למה אתה נופל בפח? הרי חוקרים. כבר שבועות. נתניהו לא חשוד. אם יש מישהו שקיבל כסף מקטאר בזמן שעבד במשרד ראש הממשלה - שישב בכלא שנים רבות. כל השיט מסביב והרמיזות והקריצות של כת קפלן ונציגיהם בכנסת ובתקשורת זה עוד ניסיון מביך להדביק כל דבר לנתניהו, כמו "פרשת הצוללות". אל תיפול בפח שלהם.
למה נופל בפח. לא אמרתי שביבי מעורב בזה. אבל תסכים איתי שיש פה סבירות גבוהה שאוריך כן מעורבב עם הקטארים, ותסכים איתי שאחד כזה לא צריך להיכנס לבור בקריה.
אדם שעובד עבור מדינה אחרת, בטח קטאר או כל מדינה שלא בברית אסרטגית עם מדינת ישראל, לא יכול להיכנס לשום דיון מסווג או להיחשף לחומר מסווג. זה מובן מאליו. אני מחכה שישחררו קצת מהצו איסור פרסום. לתחושתי יש שם הרבה אוויר חם, או שמנסים בכל דרך לגייס איזה עד מדינה שיתן להם משהו אחר בתמורה שיעזבו אותו בשקט על איזה שטות. נראה.
https://rotter.net/forum/scoops1/893539.shtml כמה לא מפתיע שמי שמדווח על זה זה אמנון אברמוביץ׳, שבאולפן שישי ייעץ למיארה לעשות בדיוק את זה. יש כאן קנוניה שמאלנית להדיח ראש ממשלה.
רגע, לפני שעה וחצי כתבת את זה: אז עכשיו, אחרי שנתניהו לא רק שלא היה הראשון לדרוש לחקור איך לסביבה הקרובה שלו הסתננו שכירים של קטאר אלא הגן עליהם בחירוף נפש ונלחם עבור חפותם זומן להעיד (ולא להיחקר) בתור, אתה יודע, הבוס של האנשים שנחשדים בקבלת שכר מקטאר, זו קנוניה שמאלנית להדיח ראש ממשלה?
עד שיועילו בטובם להסיר צו איסור פרסום כל האופציות על השולחן. כמו הרמיזות של הקפלניסטים על מעורבות של ביבי(סוכן קטרי וכו') כך גם הטענות של הצד השני לניסיונות של המעורבים לגייס עד מדינה חדש. אישית אם אני צריך לשים את הכסף שלי - אני שם על האופציה השניה. ינסו לגייס אותם כעדי מדינה.
כי אז חשבתי שזה רק אוריך, אבל אז הסתבר שאיטליאנו צדק, שהם מחפשים את הראש של ביבי. נראה לך שלמישהו אכפת מהמשקפלוצר הזה?