N12 - הפרקליטות סגרה את התיק נגד אבי חימי | פרסום ראשון כמו עם המטרידן הנוכחי, המערכת מושחתת מהיסוד. אנשים מסוגם נענשים רק שהם מתעסקים עם האנשים הלא נכונים כמו עבריינים מסוגם שיש להם דרכים אחרות לפתור בעיות.
יאללה אני קונה, אפשר שזה יהיה מחר? כל מי ששיתף פעולה עם האויב, ידע שדברים כאלה קורים - עדיף שיואשם גם באישומי הבגידה החמורים ביותר. אשכרה דרוריקו אומר פה באותו משפט שקטאר רואה בחמאס שלוחה שלו, אבל היא לא מדינת אויב, אבל היא לא השפיעה, אבל היא כן השפיעה, אבל הרצפה עקומה. אז כסף קטארי, שממן את חמאס, הגיע והשפיע על משרד ראש הממשלה. כלומר, לטענתך, מי שמנהל את חמאס, גם שלח ידיים ללשכת רוהמ. אתה סבבה עם זה?
https://x.com/bencaspit/status/1906590406357164360?s=46&t=hlEGiDxsnlx05wUDfNX9Qg אין לי סנטימנט לבן כספית, הוא לא מעניין אותי. @Roma - מה אתה אומר גבר? האם שמאלניות מותר להטריד מינית? זה סרטון לגיטימי בעיניך? האם אכפת לך מי הוא השוטר והאם נפתחה חקירה או שהצדק(הפלא ופלא) הוא שוב חד כיווני? אני אגיד שכל מי שמבצע עבירה צריך לקבל עליה את הדין, בלי כשר לדעותיו הפוליטיות.
לא אבל אם החלטנו שלהלבין את קטאר זאת עבירה על החוק אז מה בדיוק ערד ניר עשה פה? אגב עצרו שם גם עיתונאי…
https://x.com/arik3000/status/1906915290274755004 אכיפה בררנית טייק 494323. מערכות שמזמן איבדו את אמון הציבור, גם אם כל התקשורת תפמפם את זה 7\24 זה לא יזיז לאף מצביע לגוש הלאומי ובצדק. כולם או כלום. רק סביבת ראש הממשלה? זה שנועד לתפור את נתניהו (שכמובן לא יצליח ויפגעו סתם אנשים שהיו בקרבתו כי הם לא במחנה הנכון). אני בעד כולם דרך אגב.
עוד מעט יבטלו את הצו איסור פרסום והציבור ישפוט. לתחושתי זה סיפור מבית היוצר של "סיקור אוהד". אם זה יהיה משהו דומה זה רק ישמש ויחזק את נתניהו לקראת הבחירות הבאות. הכת והזרועות שלה לא לומדים.
מסעות רומא בפלסטין: הלבנת השתמטות- צ׳ק הלבנת פריצה לבסיס צבאי- צ׳ק הלבנת קשרים ישירים עם מדינת טרור- צ׳ק לדבר על ״אי אמון״ במערכת המשפט בזמן שאתה מגן על ממשלה שאין לה עשירית מהאמון הזה, בדיחה טובה. שמישהו יספר לרומאי-פלסטיני שאין שום ״ציבור״ מאחורי הדעות שלו מלבד קצת פלסטינים עם קוקיות מהגבעה לידו. ראינו את ״הפגנת הימין״ בקפלן בשבת האחרונה- שלושה מוכי גורל עם רמקול. אין איתכם אף אחד, בקרוב כל העכברושים שמקבלים תשלום ייעלמו ותגלו שאתם לבד.
הציבור לא צריך את הפרטים - יש צד אחד שיאשים את נתניהו וסביבתו בכל ויש צד שני שמבחינתו אין אמון במערכות אכיפת החוק. יש כמובן את הבנטיסטים שהם יטענו שהם אובייקטיבים אבל ברור שהם הכי צבועים.
??????: ????? ????? ????????? ???? ???? ????? ??? ????? ????? ????? ?? ??????? ?????? - ????? ???? אם זה נכון, ואני מדגיש אם, אפשר להסיק מזה 2 דברים: 1.ביבי לא היה חלק מקטארגייט, ולמעשה אוריך חתר תחתיו. מצד שני אם הוא חתר תחתיו למה הוא כל כך דואג לו. 2.העיתונאים כל הזמן לעגו למושג "גורם מדיני" כאילו שזה המובן מאליו שזה ראש הממשלה, ובסוף הפכו להיות מושא ללעג בעצמם.