תקשורת או תשקורת?

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Gass12, ‏25/11/16.

1. Roma מנהלים

טעויות?
    סיוע לרצח אלפי ישראלים ועזרה לאויב זה לא טעות.
    להוציא את דיבת הארץ וצה"ל בעולם זאת לא טעות.

הכל במכוון בגלל אינטרס פוליטי מסריח, אין להם מחילה וסליחה.

שימשיכו לשפץ בתים (גם בספק כמה זה נכון ולא ממומן כמו כל הפעילות שלהם). במציאות ראינו שהם מסכימים לתרום דברים רק בתנאי שיודו להם בסרטונים וגם הכל ממותג אפילו האבטיח הקמחי שהם רצו להביא לנו עד שירקו להם בפנים והעפנו אותם מהשטח. היו אלפי ישראלים שתרמו בסתר בלי לבקש בחזרה, להשוות אותם לצואה האנושית הזאת עושה עוול.

הישראלי המכוער. ההגדרה המושלמת בשבילם. הארץ תקיא אותם, במוקדם או במאוחר. החולצות שלהם יהפכו לסמל שלילי וזה כבר מתרחש ברחוב.

נערך לאחרונה ב: ‏13/4/25 ב- 23:24
    zivmay אוהב/ת את זה.
  2. Roma מנהלים

"קדושת החיים קודמת לנקמה": יוצאי מוסד בגיבוי למכתב הטייסים, גם 200 רופאים חתמו

להמשיך בניקיון.

מצחיק לשמוע על רופאים ששבתו בגלל רפורמה משפטית ובפועל בגלל שהציבור הרחב לא הסכים עם הדעה הפוליטית שלהם פוגעים בטיפול רפואי של אזרחים מדברים על קדושת החיים.

עסקה מופקרת זה ממש לא קדושת החיים.

3. alexshw Member

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

וכבר הבנו בדיון המקביל שזה לא קורה, גם אחרי שנה וחצי.

אז מה עכשיו?

5. G.B7 ירוק עולה

רופאים, פקידים, וכל קבוצת עיסוק כלשהי שמתאגדת במטרה מסוימת רשאית לעשות את זה במסגרת חופש הביטוי, ההפגנה והכל.
    הבעיה מתחילה שמערבים גופי ביטחון בתוך המחאות האלה (ואני אפילו לא נכנס אם הן מוצדקות או לא).
    שם בדוי "אברהם כהן" יכול להפגין כאזרח כמה שרק הוא רוצה, אבל "סרן אברהם כהן או רס"ר אברהם כהן, או רס"ב אברהם כהן לא יכול.

תשאירו את הצבא וגופי הבטחון מחוץ לכל! אבל כל דיון/ויכוח פוליטי או לא פוליטי.

אני רואה את האפסים בממשלה ובתקשורת יורדים על ראש השב"כ וקוראים לו פקיד. ואני שואל שאלה פשוטה, אין להם בושה?.
    רונן בר הוא לא "פקיד" הוא אדם שהגיע לתפקיד מאוד בכיר וכנראה לא סתם, הארגון שהוא עומד בראשו מציל חיים של ישראלים כל יום ומנע מי יודע כמה פיגועים רצחניים.
    כן אותו אדם עמד בראש המערכת גם באסון ובמחדל הכי גדול שעברנו ולכן הוא צריך ללכת הביתה, אבל אם אתם מסכימים שהוא צריך לסיים את התפקיד אז כמוהו עוד רבים ! בין עם זה ראש אמ"ן שכבר עזב, ראש ממשלה, וכל בכירי מערכת הביטחון ואנשים בתפקידי מפתח במדינה שלנו.
    אני אפילו בעולם מתוקן קצת יותר חושב שכל 120 חברי הכנסת שהיו בתפקידם ב-7.10 צריכים להתפטר מתפקידם.

6. italiano Member

אז מה הוא?נבחר ציבור?
    למי הוא כפוף?

לא נראה לך בעייתי שראש השירות החשאי בישראל שם זין והלכה למעשה מורד בנבחרי ציבור ובממשלה אליה כפוף?
    אסור לפטר אותו. האדון יחליט מתי הוא יתפטר ובאילו תנאים.

7. G.B7 ירוק עולה

שאלת פה כמה שאלות, חלק קשורות למה שכתבתי וחלק לא, אני אענה על כולם.

ראש שב"כ לא נבחר ציבור, והוא מן הסתם כפוף לראש הממשלה כמו גם הרמטכל, שר הביטחון (ועוד המון גורמים) אבל, בוא לא ניתמם ההצגה של אדם כמוהו כפקיד היא נטו ניסיון להציג אותו בצורה מזלזלת.
    אני מקווה מאוד שכל אנשי הביטחון (במיוחד הבכירים) הם לא אנשים שניתן לזלזל בהם, ושהם הגיעו למקום שהם נמצאים בזכות ולא בחסד, אני לא מכיר את קורות חייו של רונן בר וכמובן שהכישלון הנוראי הוא גם עליו, אבל בן אדם שהגיע למעמד של ראש פאקינג שב"כ צריך להיות אדם מיוחד שעשה דבר או שתיים בחיים שלו וקצת יותר מכל האפסים שמרשים לעצמם לדבר עליו. וזה לא סותר שגם הוא צריך להתפטר.

אובדן האמון שיש פה הוא כל כך קשה, מכל הצדדים!, בעולם מתוקן אפילו קצת יותר, ברגע שיש כל כך הרבה חוסר אמון ופילוג לא נורמלי כל צד צריך להגיד לעצמו לעצור, וגם אם לצורך העניין ביבי אכן לא אשם בכלום, והוא צדיק גמור עדיין עצם המחשבה של כל כך הרבה אנשים בעם (אנשים לא לגיטמיים אבל גם אנשים לגיטימיים מאוד) שהמניעים שלו לא טהורים וחיי אדם נמצאים על הכף בשל הישרדות פוליטית/דאגה לתחת שלו אז עצם הדבר הזה צריך לגרום לו לעזוב. לא מדובר על אחוז בשוליים שחושב ככה אלא על אחוזים גבוהיים מאוד מהעם שלנו וכן גם אם הוא פועל ממניעים טהורים בשביל ולמען עם ישראל, כראש ממשלה של כולם, כראש ממשלה שיש על תפקודו כל כך הרבה חוסר אמון על חשדות כל כך קשות ונוראיות צריך ללכת הביתה.
    אני כותב את זה בקצת הססנות אבל אם אני ארצה להיות יותר נחרץ זה גם יהיה מאוד קל - כי במשמרת שלו באשמתו או לא באשמתו קרה ולצערנו ממשיך לקרות האסון הגדול ביותר שידענו כמדינה.

לגבי "המרד"- עם יד על הלב, אני לא יודע כבר למי להאמין, כל כלי תקשרותי כל כך מוטה ופועל מפוזיציה כך שאין לי כאדם שניזון מידי פעם מחדשות שום דרך לדעת מה היא האמת האמיתית.
    מצד אחד עיתוי הפיטורים דווקא עם הפרשה שביבי מואשם בה ולא חודש או חודשים קודם הוא דבר בעייתי מאוד, רונן בר קרא להקמת ועדת חקירה ממלכתית דבר חשוב ובלתי נמנע - אבל זה יחשוף כשלים כל כך גדולים גם אצל ביבי, למה לעזאזל אין עדיין ועדה כזו?.

8. italiano Member

מה רונן בר קשור לועדת חקירה כן או לא?זה עוד דוגמא מצוינת לבלבול הגדול אצלו ואצל פקידים נוספים.

גם התחקיר של השב"כ על ה7.10 רובו ככולו עם מסקנות שקשורות לדרג המדיני. זה הזוי בעיני.
    פשוט יודעים שזה מה שצריך לעשות - לצאת נגד הממשלה - כדי להלבין עצמם בתקשורת בכל הקשור לכישלון הגדול.

רונן בר לא מנהל את החקירה שקשורה לקטר. איתו ובלעדיו יש חקירה.
    ובהינתן ואין קשר לביטחון המדינה(גם השופט אמר) אז אין לשב"כ שום קשר לסיפור וזה סתם תירוץ שהוא והיועמשית המציאו כדי לסנדל את פיטוריו.

יש כאן ממשלה של אפסים אבל זה לא מוריד מזה שרונן בר איש מסוכן, אפס מאופס שלא רק שלא לוקח אחריות הוא גם נאחז בקרנות המזבח ומתנהל בצורה מאפיוזית ממש.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  9. DRORIKO Member

זה פשט עלוב כמה שהתקשורת מייחצנת את המכתבים האלה

10. zivmay Member

כבר כמה כתבות אולפן שישי יקדיש לאחים לנשק? הערוץ המטונף הזה עדיין חי בתודעה ישנה. כאילו אין טוויטר, טיקטוק וכו'.
    הציבור החכם מבין שמדובר בזבלים אנושיים שרק מנסים לנקות את השם שלהם על ידי מציצות מדנה וייס.

11. G.B7 ירוק עולה

בעולם המטורלל שלנו, הכל קשור להכל כבר.
    אני לא מודע לזה, אבל זו האמת גם בעיניי הזוי שהשב"כ בעיקר עם מסקנות על הממשלה/ממשלות, אבל זה בדיוק אבל בדיוק במה שבתקשורת/אנשי האופיזציה מאשימים- שהממשלה עושה הכל בשביל להסיר ממנה אחריות וזה גם הזוי.

אתה טוען שרונן בר לא קשור לחקירה עם קטר, אולי זה גם נכון, אבל בתקשורת יצא לי לשמוע כל כך הרבה פעמים כבר שביבי רוצה לפטר אותו דווקא בטיימינג הזה בשביל למנוע את החקירה או לעכב את החקירה או להסית את האש מהפרשה הזו.
    אז למי להאמין? איך יודעים? כאזרח רגיל ללא איזשהם קשרים אין לי שום גישה (מהירה ונגישה לפחות) למידע האמיתי והכל נשען על דיווחי הכתבים.

בערוץ 12 ו-13 אחים לנשק גיבורים, בערוץ 14 הם אנשים שנושאים באחריות מסוימת לאסון.

אתה אומר שרונן בר מתנהל בצורת מאפייה אותו דבר בדיוק אמרו על התנהלות הממשלות של ביבי, אז שוב מי צודק? איפה האמת?

וכמה מילים על התקשורת ועל זה שוואלה אי אפשר לדעת את האמת בשום צורה (אני אישית לפחות לא יודע איך). בעיניי חדשות צריכות לדווח עובדות בלבד!- המקום, האירוע, המספר וזהו. אבל אין דבר כזה, היום וכבר שנים בתהליך "הפנאליזציה" לכל אדם יש דעה, לכל אדם יש מעסיק שמחזיק בדעה/אינטרסים וכל אדם כזה שמקבל גם ברייטינג נמוך- צפייה של עשרות אלפי אנשים יש השפעה על דעת הקהל, במיוחד אם הוא אומר אותה באופן עקבי לאורך זמן ארוך, ובמיוחד שאין שום חשיפה או כמעט אין חשיפה לעובדות כעובדות, כי לכל עובדה מצמידים דעה או פרשנות ומסובבים אותה.

עד עכשיו בעיקר שאלתי שאלות ולא התיימרתי לדעת כלום, כי באמת אין לי את הידע הנכון.
    אבל במה אני כן נחרץ בזה שיש ניסיון מאוד גדול לראות את החיים כשחור או לבן וללכת תמידדדד לקיצוני- עושים את בחדשות, עושים את זה כאן בפורום הזה, עושים את זה בפוליטיקה, ותכלס כמעט בכל מקום לצערי.
    אני מאמין בלב שלם שאין צדיקים גמורים או חוטאים גמורים (מלבד האויבים הנאצים שלנו), אני מאמין שאפשר למצוא טוב בכל אדם/ארגון אבל גם לדעת לבקר את אותו אדם/ארגון. והיום לא רואים את זה.
    לדוגמה, אחים לנשק- עשו פה הרבה בלאגן וכאוס ברחובות, עודדו מרי אזרחי, תמכו בהפסקת התנדבות אבל האנשים של אותו ארגון תפקדו באופן מופתי מהרגע שפרצה המלחמה - התדבנות חשובה, גיוס למילואים ועוד המון פעילויות הצלה בטירוף הנוראי שהיה פה (בלי קשר שבזכות תרומה שלהם הייתה לי שמיכה להתכסות איתה בגיוס למילואים בחודש אוקטובר).

מחכה ליום שבערוץ 14 יגידו משהו טוב על מישהו מהאופוזציה, מחכה להיום שבערוץ 12-13 יגידו משהו טוב על מישהו מהקואליציה.

SerieA אוהב/ת את זה.
  12. DRORIKO Member

גיא פלג:ביבי לא מנהיג כי הוא לא עושה את מה שהוא חושב שנכון, במקום זה הוא מעדיף שיקולי הישרדות פוליטים

רגע אבל לפני כמה שבועות אמרת שהוא ארדואן, אז תחליט הוא דיקטטור או שהוא שפוט של השותפים הקואליציונים שלו?

13. italiano Member

תלוי איזה דף מסרים קמו איתו בבוקר.

בפראבדה היה יותר כבוד למקצוע מלערוצי התרעלה.

14. Sturridge Member

הא כן, ערוץ 12 בו הטאלנט הראשי הוא בכלל לא שופר של ראש הקואליציה ואף כתב לא מקיא מסרים של גורם קטארי מדיני בכיר בלי טיפת ביקורת.

ושוב סימטריה מזויפת. מה יש להגיד טוב על מישהו מהקואליציה הזאת? לפרגן שמפקירים חטופים? שגונבים כספים? שאולי אכלנו 1200 נטבחים בחצי יום אבל לפחות לא נאכל חמץ בביג גלילות? במה החיים שלך השתפרו בשנתיים האחרונות? שתף.

אתה באמת צריך את התקשורת כדי להבין את המניעים של נתניהו לפטר ראש שב״כ שחוקר אותו? איפה אתה חי שנה וחצי?

15. italiano Member

ראש הממשלה כלל לא חשוד בחקירה של קטאר.

זה לא יפריע לכרותי אונה-חובבי בולבולים ערבים כמו סטארידג' להמשיך לכתוב את זה.
    לפחות תפנה לאיראנים בטלגרם תקבל כמה שקלים עבור הפוסטים.

הפרשה כל כך חמורה שמאז הסרת צו איסור פרסם היא רק דועכת. החשודים הראשיים כבר בבית ולאט לאט לא שומעים עליה בתקשורת.
    נראה אולי נקבל בקרוב פרשייה ביטחונית חדשה. ה184748284696 במספר בשנים האחרונות.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 2, אורחים: 4)

1. VAR
  2. בארסה-מכבי