העניין הוא 'הוא ממש לא היה צריך את האמירה המטומטמת הזאת כדי לבקר את ההתנהלות של רונן בר. איש השב"כ הזה לא גיבור ולא בטיח ובטח שלא ראוי לתפקיד של איש שב"כ. הוא מדליפן פוליטי. אני חושב שראש השב"כ הבא צריך להיות מישהו שאיננו משחק במשחק הזה. אבל מאחר וכולנו יועים שהוא לא המדליפן הפוליטי הראשון וגם לא האחרון מתוך המערכת, והמדיניות בכל הקשור לחקירת הדלפות לא באמת קיימת בישראל. בהחלט עולה כאן ריח רע של סגירת חשבונות מצד ראש שב"כ שהוא ברווז צולע עם איש מתוך המערכת. אם היה רק מפטר אותו מילא, אבל לעצור אותו? זה שימוש לרעה בסמכויות שלך.
לא לא לא. זה לא ה"לעצור אותו". זה האיך ידעו שזה הוא. באיזה כלים השתמשו - כלים שמותר להשתמש רק בחשש לביטחון המדינה - יש חשש לביטחון המדינה? זה המעצר באילת בזמן חופשה כאחרון הפושעים, זה המניעה בעורך דין כאחרון המחבלים. ומעל הכל אכיפה בררנית. 99% מההדלפות מתוך מערכת הביטחון - שב"כ, משטרה, צה"ל וכו' - הם נגד הממשלה. 0 כאלה נחקרו. לא חדרו לשום עיתונאי שמאל שפרסם הדלפות מהקבינט, מהצבא ושאר גופי הביטחון. בנושאים סופר רגישים וחשובים. כי זה שירת את החונטה המטונפת הזאת. מה הם חוקרים?הדלפה לא מסווגת שעברה צנזורה על התנהלות ראש השב"כ. זה קו אדום. שטאזי במלוא מובן המילה. את גלעד קריב זימנו(לא עצרו, זימנו - המשטרה ולא השב"כ) אחרי למעלה משנה ולאחר מספר שעות קטנטן שוחרר כאילו לא קרה כלום. מסמכים מסווגים מועדת חוץ וביטחון, כן? האמת שאני לגמרי נגד הדלפות. מכל סוג. אם יש משהו פלילי במקום להדליף לעיתונות יש להעביר את המידע לגורמים הרלוונטיים. אבל להתעלם מ99% מההדלפות ולרדוף 1% הנותרים כאחרוני הפושעים - לא אקבל זאת לעולם. רונן בר יזכר לדיראון עולם על מה שעשה כאן בשנתיים האחרונות. אני מקווה שהמחליף שלו יהיה איש ראוי שיתייחס לתפקיד שלו כראוי.
יש עיתונאים שחוקרים ויש שלא. יש מדליפים שחוקרים ויש לא. יש פוליטיקאים שחוקרים ויש לא. אכיפה בררנית על מלא. החרא צף, הם ישלמו את המחיר. בדיוק כמו חמאס.