מה שהכי חשוב בסרטוני החטופים זה שרואים אותם, שהם בחיים, שהם בסדר יחסית. מי שלא מפרסם אותם חוטא לתפקידו.
זו עדיין תעמולה של החמאס. אתמול בסרטון הוא פנה לאלקנה בוחבוט בתור אסיר מספר # למרות שהוא יודע את שמו.
נכון מה שאני אומר זה שבתחילת המלחמה זה היה ברור גם לתקשורת שמאז זגזגה והחליטה כן לשדר סרטונים מלאים במקום רק תמונות או סרטונים ערוכים (שזה מה שעשו בהתחלה)
היחידים שזה רלבנטי לגביהם זה המשפחות. זה שמפרסמים את זה בתקשורת זה להפעיל מניפולציות על הצופה. עכשיו למשפחות אני לא בא בטענות שהם מאשרות לשדר את זה, אני בא בטענות לתקשורת שמשדרת את זה.
התקשורת גם הייתה משדרת בלייב את הטבח עצמו ממש אם הייתה יכולה. מדובר בגוף שהמנגנון שלו, הליבה שלו- בנויה מרייטינג. טרור מביא רייטינג. זוועה גם. אין להם שום מצפון או מוסר. חייכם יהיו טובים יותר ברגע שהטלוויזיה תהפוך למסך שידור כדורגל או סדרה שבחרתם מראש. אין שום דבר טוב בתקשורת.
אז שלא יטיפו ויצקצקו בשידורים. למזלי נגמלתי כבר מזמן אבל הם הורסים חיים(כן, לא פחות) למאות אלפי אנשים עם החרא שלהם.
אפילו עמית סלונים שהוא רלביסט על מלא מלא כבר לא יכול לשתוק יותר על מה שנהיה מתרעלה 12 https://e.walla.co.il/item/3748583
ברירת המחדל של תקשורת היא לשדר. זה תפקידה. גם לא לשדר זה לעשות מניפולציות: לקחת את המציאות ולהציג אותה אחרת.
יש סרטון של חטופים ישראלים שאתה מתעלם ממנו כאילו הוא לא קיים, או רק מדווח עליו ומתוכו מה שמתאים לך, או משדר ממנו מה שמתאים לך. זו מניפולציה.
לא זה לא סרטון של חטופים ישראלים, זה סרטון של חמאס שמשתמש בחטופים בתור קריינים. באותה מידה הוא היה יכול להביא סתם עזתים מהרחוב שיקריאו את הטקסטים האלה
לא, זה סרטון של חטופים ישראלים. אפשר לתת לקהל קרדיט שהוא מבין שדבריהם נאמרו בכפייה, ואפשר גם לומר את זה בבירור בשידור. אבל מה שאי אפשר זה להתעלם מהסרטון כאילו שהוא באמת של עזתים מהרחוב.