לא ראיתי את הקטע הזה אבל מתאר לעצמי אתה המצב ואני מדמיין דמות מאוד מסוימת עם השכלה של ילד בכיתה ג. קיצוניים נמאסתם.
חשבתי שאתה מאמין בחופש הביטוי. כשתקפו עיתונאים של 14 בהפגנות של הנוחבות בקפלן לא זוכר אותך רץ להתלונן.
ערבייה אחרי חיים שלמים נטולי תקווה בשיכון מסריח בחור במדבר, טלויזיה פתוחה 24/7 על ערוץ התעמולה הנאצית, מה חשבתם שיצא קולה? קצת כמו לצפות מאיזו סבתא בג’באלייה לצעוק משהו אחר חוץ ממוות ליהודים ולברך על הנכד שנפל שאהיד. המאליק שלהם קיבל כסף מקטאר והם ימשיכו לקרוא למישהו אחר אל ג’זירה. טילים יפלו להם על הראש והם יאשימו את השמאל. תכף גם המזונות לא הגיעו בגלל התקשורת והגרוש דקר בגלל היועמ״שית. פלסטינים על מלא מלא.
ובהקשר ישיר- את זה צייץ אתמול גבלס הישראלי https://x.com/yinonmagal/status/1937218449442209889?s=46 נגד קדמה, בעד אל מדומיין- המטרה לשמור אותם טיפשים כדי שימשיכו לתת מנדטים. רק מי יפתח את כיפת ברזל או החץ הבאים, לא ברור. אולי נחזיק כמה שמאלנים בכלוב שיעבדו על זה.
לדורות המבוגרים יותר הטלוויזיה זה מקור הידיעות היחידי כמעט. אני רואה את זה אצל הורי ואצל החותנים שלי. שמים ערוץ 12 ברקע ואז מתעצבנים על מה שאומרים שם.