אז כנראה שגם אני מדברר את חמאס כי אני חושב שזה בסדר גמור לרחם על ילד בן ארבע בעזה? אין בסרטון הזה כלום, ממש כלום. הרף שנדרש כדי שתכריז שמישהו מדברר את חמאס נמוך באופן מביך. ערוץ ישראלי יכול לאתגר את החשיבה האוטומטית של אנשים ויכול גם להזמין אנשים שיעשו את זה בכך שישמיעו דברים שונים. מכאן ועד לדברר ארגון טרור הדרך ארוכה מאוד, ואתה יודע היטב שאף ערוץ ישראלי לא עושה את זה. כאמור, אתה פשוט לא מוכן לשמוע דברים שונים ממה שאתה חושב. מבחינתך אין חפים מפשע בעזה, וכל אמירה אחרת = תמיכה בחמאס.
אה באמת? פתוחים להשמיע דברים שונים? אז למה הם זרקו מהערוץ פאנליסט שתמך בהתעללות במחבלים? זה כאילו מחוץ לחופש הביטוי?
אגב מה אתה אומר על הרף הזה? להשוות את העיר ההומניטרית ברפיח למחנות ריכוז זה בסדר? https://rotter.net/forum/scoops1/907881.shtml
כן. זו הצעה מזעזעת. ישראל כץ דביל ורק הרחיב את הבור שבו ישראל נמצאת בעולם. אנשים בעולם לא נזקקו לערד ניר כדי לבצע את החיבור הזה.
אמי מבין שבשבילך הכל אותו דבר, אבל אתה יודע שלהתעלל במחבלים זה לא חוקי, נכון? עזוב את הלא מוסרי והכל. בא בן אדם והציע להתעלל באנשים כלואים. זה באמת מקביל עבורך להבעת צער על ילדים שמתים בעזה?
אם אני אכתוב שצריך להתעלל במחבלים לא יחסמו אותי בפורום נכון? כי זה הרי חופש ביטוי, אז למה זרקו פאנליסט שאמר את אותם הדברים, איפה פה החופש ביטוי? חופש ביטוי שייך רק לצד אחד של המפה?
כי יש הבדל עצום בין פורום עם אנשים בודדים שגם אינו נתון לשום רגולציה לבין ערוץ טלוויזיה. האם בטלוויזיה אני יכול לקרוא להתעללות בדרוריקו?