זה מדהים כמה מבחינת פרופגנדה בארץ נגררים אחרי כל טרנד הכי קטן בארה״ב. Fact Checkers ראיתי גם שימוש בפורום ב-״דיסאינפורמציה״ שזה לחלוטין עכשיו מושג שהוציאו מהבועדיאם נגד נשיא ארה״ב.
חתיכת אפס מאופס. לא סתם העוינות שלו כלפי נתניהו כל השנים. בסופו של דבר זה עוד שמאלן קיצוני שמרגיש ש"הפשיסטים" השתלטו לו על המדינה. הוא לא שונה מנדב אייל/רביב דרוקר/בן כספית/יו ניים איט. הם כולם מאותו מפעל.
ההשוואה הזו היא לא נכונה כרגע כי עוד לא ברור אם הוא זרק אבנים, אם אכן יתברר שהוא זרק אבנים אז בהחלט אין פה שום הבדל בין ביבי לאבו מאזן.
נכון כי אבו מאזן מתקשר למשפחות מחבלים ולא חלילה מממן אותם לפי כמות היהודים שרצחו, למשל. זאת השוואה מטורללת אפילו לשטופי המוח של כת ברק לא ביבי.
ההרוג חשוד כמחבל שברח מהמשטרה. ראש הממשלה מתקשר לנחם את ההורים שלו. יש פה הרבה מאוד דמיון, פשוט צד אחד זה יהודים וצד שני זה ערבים.
שמתם לב איך כל העיתונאים שתמכו בבגידה של גנץ ושיבחו אותו על "אחריות לאומית", עכשיו יורדים עליו ומבקרים על המהלך? הם עצמם עודדו נוכלות פוליטית והגעה למצב הזה, ועכשיו מתלוננים.
מי שיבח אותו בדיוק? ביום שהוא החליט ללכת עם ביבי הוא נמחק אצלם. עוד לא הבנת שגנץ היה רק כלי בשבילם והמטרה היא ביבי?
@alexshw אם הכוונה לבן כספית ולדרוקר אז הם לא מבקרים אותו על הכניסה לממשלת אחדות, הם מבקרים אותו על ההסכמה שלו לקצץ בסמכויות שר המשפטים.
לא יודע מי אלה "דומיה" אני גם לא זוכר שמצליח תמכה בממשלה הזאת, אבל הלך הרוח לגמרי היה אנטי. גנץ מהרגע הראשון שחבר לביבי הפך אצלם ל"סמרטוט"(כנראה שהדגנרטים היו חרמנים על עוד מערכת בחירות). היחיד שאני זוכר בודאות שתמך בממשלת האחדות היה עמית סגל. הוא לבטח לא מה"דומיה" הזה שהתכוונת אליו.
הדגמה טובה לצביעות של הימין בשיח העדתי - שאומרים להם שיש בעיה עם יוצאי צפון אפריקה (או מרוקו במקרה הנ"ל) הם ישר ידעו להגיד שזו גזענות והתנשאות וכד', אבל הם לא יהססו להגיד שהנטייה לאלימות בחברה הערבית היא גדולה הרבה יותר כי זה בתרבות שלהם. עכשיו אני לא יודע להגיד מה באמת נכון ומה לא, אבל ברגע שאתה מכליל בצורה מסויימת תדע שאחרים יעשו אותו דבר "נגדך".
הנשיא הכי ידידותי שהיה לישראל אי פעם. שלקח את הצד שלה בסכסוך באופן מוחלט. שהביא אותה לשלום עם כמעט כל העולם הערבי. אבל כל מה שברוך קרא יזכור ממנו זה שהוא היה בזוי, שקרן וכתם גדול על הדומקרטיה האמריקאית. בתור תושב ויסקונסין כמובן. וקרא הוא רק דוגמא, יכולתי להביא עוד הרבה ציטוטים בסגנון של אנשי תקשורת. ציונות היא לא הצד החזק שלהם. שזאת זכותם כמובן, אבל רק שתבינו מה עומד מאחוריה העוינות שלהם לביבי. https://mobile.twitter.com/baruchikra/status/1346931565838929924