חסון היא הצינור הכי חזק של הליכוד בתקשורת המיינסטרים, אין ספין או סיפור שהיא לא הדהדה. לא רואה איך הליכוד גורם לפיטורים שלה. Sent from my LE2113 using Tapatalk
התאגיד לא ייסגר כי סמוטריץ דואג לקלמנים. איילה חסון בתאגיד זה טוב. 13 לא ישרוד עוד הרבה זמן שרון גל אגב ינחה ב14 את המהדורה המרכזית לצד מגי טביבי, יתחיל בראשון הבא
אשכרה ערוץ 12 עושה סדרת כתבות על שקיעת הדמוקרטיה בפולין, יומיים בערך אחרי שכאן 11 עשה סדרת כתבות כזו? באמת? אני הייתי תובע על זכויות יוצרים...
Lebron בתגובה :" זה המקסימום שערוץ 14 יכול להגיע " . העלייה של ערוץ 14 ברייטינג היא מדהימה, עניין זה זמן לא רב עד שהערוץ יגיע לנתון דו ספרתי ולהיצמד לרייטינג של ערוץ התעמולה 12 . המטרה הבאה של קברניטי הערוץ צריכה להיות להמשיך לרסק את ערוץ התעמולה 13 ולהחתים את צביקה יחזקאלי ואבישי בן החיים המצויינים. יותר מכל מהפכה ורפורמה שהשר קרעי יעשה בשוק התקשורת, העלייה ברייטינג של ערוץ 14 היא המהפכה הכי טובה לתקשורת הישראלית.
למרות שאני משתדל לא להגיב לכאלו שתוקפים משתמשים אחרים סתם, אני חושב שזו טעות להפוך את ערוצי התקשורת לחד צדדים.
תגיד אתה אמיתי? כלכך הרבה פיגועים, ומה היו הכותרות אתמול? ליל האימה?! אתה מקשיב לעצמך? תקשורת בשירות האויב, אין מילה אחרת. עוד רגע יאשימו אותנו על עצם קיומנו. מספיק כבר עם החשיבה הפרוגרסיבית הזאת, מדהים איך אנשים כמוך לא מבינים כמה נזק זה עושה לנו בכל פלטפורמה אפשרית. אבל אני בטוח שזה ישתנה, הנוער של היום מבין דברים אחרת, תודה לסינים על הטיקטוק.