נראה לי שזה שיהודים עושים פוגרום בכפר פלסטיני עושה לנו קצת יותר נזק בעולם מאשר זה שבערוץ 12 הייתה כותרת "ליל האימה".
להגיד פוגרום מבלי להזכיר את הסיבה ( יש מצב שאתה עובד בתקשורת), ולהתמקד ב"פוגרום" , בהחלט יעשה את הנזק. אבל בזמן שכל יום נרצחים יהודים חפים מפשע, לך זה לכאורה לא אכפת.
אה? אין לי טיקטוק, אבל הסרטונים שיצא לי לראות מהפלטפורמה הזאת לא יעשו אף אחד פחות פרוגרסיבי, בדיוק להיפך.
אלג'זירה 12 זה הבית של המחבלים איך יהודים פטריוטים יכולים לצפות בהם, זה משגע אותי תפסיקו כבר לצפות בהם
בוא נגיד את האמת, מדובר בכפר של קיצוניים שהיה שמח לראות אותך כמה שעמוק באדמה. ראינו מה קרה שם לפני ואחרי הפיגועים. לא חשבת שהיהודים בשטחים מלומדי טראומה? טובחים בהם באופן יומי, זורקים עליהם אבנים באופן יומי, יפות הנפש שלך לא תחמול על מה שקורה בנפשם? כמו שאי אפשר לשפוט שורדי שואה, אי אפשר לשפוט אנשים שמשפחתם וחבריהם נרצחים כבר 60 שנה. בטח תגובתך תהיה, "אז למה הם גרים שם".
מה אתה מתאמץ? יש שמאלנים שכואב להם יותר על שריפה של מגרש גרוטאות וכמה רכבים גנובים מאשר על יהודים שנרצחים. אין פוגרומים מוצדקים עאלק, שנים תירצו כל פיגוע בכיבוש או בן גביר או בעיות ת״ש. פתאום לא מוצאים הצדקה.
תציץ בידיעות משנות ה70-80-90, הדומקרטיה תמיד ב"סכנה". ההבדל היחידי שכרגע אנחנו בעידן הרשתות החברתיות.
ללא הרפורמה היו מוצאים דבר אחר להפגין עליו. בדיוק כמו שהפגנות העצמאים עם סיום הגל הראשון של הקורונה הפכו לפסטיבל בלפור בקיץ 2020. המחאה האמיתית שלהם היא שהכוח לא בידיים שלהם ושהעבדים מהמחנה הלאומי הם הרוב ומנצחים אותם בבחירות(כשאין אידיוט שימושי כמו הנוכל).