שרה בממשלה מתפקדת כסושיאל של ערוץ (שהוא בכלל לא ערוץ התעמולה של הממשלה). מביך אבל הבדיחה על חשבוננו. Sent from my LE2113 using Tapatalk
אוי אוי אוי שרה בממשלה קוראת לציבור לצפות בערוץ טלוויזיה גם ראש הממשלה צריך לעשות את אותו הדבר יש פה ניסיון הפיכה. הציבור צריך לדעת את זה. וכן חשוב מאוד שיהיה רייטינג גבוה ל14. לתקשורת יש כוח בלתי רגיל, כולם מנגנים לפי החליל של התקשורת. לנו יש את גלי ישראל ואת ערוץ 14, לכם יש 3 ערוצי טלוויזיה, את מעריב, ידיעות, גלי צה''ל, רשת ב', וואלה, הארץ, ווינט ועוד ועוד ואתם בוכים
התנהלות של רפובליקת בננות, אבל זה כבר בשגרה. אני חושב שבממשלה הזאת יש גרעין של אנשים רציניים (ביבי, לוין, גלנט, רוטמן, דרעי וכו', עד האמירה האומללה על חווארה הייתי מכניס גם את סמוטריץ') שהם אמנם לא כוס התה שלי אבל לפחות אלה אנשים שאתה יודע שיכולים לנהל מדינה, ואז יש את כל המסביב שזה פשוט קולקציית יצורים שאני לא חושב שאי פעם ראיתי בממשלה. אחד מהם - הדמות הראשית בקרקס - אפילו בתפקיד שר בכיר של בטחון פנים. תעודת עניות לחברה שאלה הפוליטיקאים שלה.
רסקה תמיד היה אחלה גבר. הוא לא ימין ולא שמאל אלא איש הגון. מצרך די נדיר בתקשורת. אגב זאת לא פעם ראשונה השבוע שהוא מעמיד במקום את שני החוצפנים האלה
אז מסתבר שלא רק איילה חסון עברה לחדשות כאן 11, כל הפאנל שלה הועתק מערוץ 13 לכאן 11 (אלדד יניב, נועם פתחי, גל הירש וכדו').