שלא לדבר על התיקים שהם תפרו לנתניהו. כאילו הם אשכרה העמידו אותו למשפט על קשרים עם ידיעות אחרונות. עד לשם הם הלכו.
אני באמת לא זוכר משפט כמו משפט זדורוב, שבו עיתונאים לוקחים צד באופן בוטה כל כך, ואפילו תוקפים את אם הקורבן.
עיתונאים? דוברים של הפרקליטות במקרה הטוב. משפט זדורוב חשף אותם לקהל, אף אחד לא יאמין להם יותר בשום תיק משפטי.
עכשיו הנוכלים האלה משתמשים בנכד של בגין כדי להראות ש״הימין האמיתי סולד מההפיכה״ ורק שוכחים לציין שמדובר באנטי ציוני מוצהר שגם מפגין בבלעין.
אנחנו רגילים כבר. לא מתרגשים. הם עוד יתגעגעו גם לבנימין נתניהו, בדיוק כמו שבזמנו הם דיברנו על מות הדמוקרטיה ובגיניזם. מאמין שאחרי יריב לוין יהיה ראש ממשלה הם יראיינו את אבנר נתניהו שזאת לא דרכו של אביו. נ.ב. הם רוצים שנזכיר את הבן של אריאל שרון?
ראיתי את ניסיונות ההפחדה עם הכתבות על הונגריה ופולין ואיך הם גייסו אליהם את התקשורת ואיך זה עוד שנייה קורה כאן, במה זה שונה מכתבי משפט שמשמשים כדוברי הפרקליטות או מכתבי משטרה/צבא שהם דוברים בלי מדים?
כי זה רעיון מטורלל ולא ישים שאין לו מקום בערוץ שמתיימר להיות רציני ובטח שלא בערוץ ציבורי שאמור להתעסק בחדשות ולא בפלגנות של אותו ציבור.
אני לא רואה פה פלגנות, אני רואה פילוג שכבר קיים והערוץ משקף לך את המציאות הזאת. ברור לי לחלוטין (על סמך אינספור הודעות שלך בשרשור פה) שאתה לא רוצה תקשורת חופשית שמשקפת לך את המציאות, אבל אנחנו עוד לא שם. אולי בעתיד. כל המזדעמים והמתקוממים בימין מהרעיון הזה של פיצול מבינים שזה דבר שהוא בלתי נמנע באיזהשהוא שלב, כן? אתם כנראה פשוט בוחרים לא לראות את זה. השאלות היחידות הן איך ומתי זה יקרה.