מעניין אגב שרק השמאלנים הם אלה שמנסים להסביר לי למה רעיון ההיפרדות הוא טוה. דמוקרטים בגרוש שלא מסוגלים לקבל את תוצאות הבחירות, וחבל שערוץ ציבורי צריך לשתף פעולה עם ההזיות שלכם.
בלתי נמנע. לא בקרוב אבל בטווח הארוך, ברור. אני צריך לספר לך את זה? אתם אלה שלא מפסיקים לדבר על דמוגרפיה וכמה אתם מתים כבר ש80% מהאוכלוסיה יהיו חרדים\דתיים כדי להכניס לשמאלנים האלה. אז מה נראה לך שיקרה בדיוק? ה"שמאלנים" האלה לא רוצים לחיות כמיעוט קטן פה, נתון לחסדיו של שלטון רוב דתי\הלכתי. לא חייב אגב פיצול בתוך המדינה. יכול גם להיות גלי הגירה מאסיביים מפה. לא פיצול של המדינה אולי אבל עדיין פיצול של העם.
למה לפצל? מה עם ההצעות מיוון וכל אירופה?המילקי בגרמניה לא קורץ? לכו. ואם כבר מפצלים זה מדינת היהודים ומדינת הכסף מעל הכל.
הנה זו דוגמא ל"חוכמת ההמון" הקלאסית שדרדרה מדינות. השמידה בתי משפט, הבריחה את האוכלוסיה האיכותית, הלאימה וכמובן יצרה משבר כלכלי.
ושוב לא ברור לי איך הראש שלך עובד. בגלל רגשי נחיתות הזויים אתה רוצה שתהיה מדינת הלכה נכשלת ולו רק כדי שמישהו מעדה מסוימת ירגיש טוב עם עצמו. אבל כן יש המוני אידיוטים שימושיים כמוך. אתה לא מיוחד.
מה הרובוט עושה פה אני לא יודע מה לו ולארץ ישראל אני שואל מכל הצדדים אני שומע, אלכס שוורצר ילד מפגר תחזור לאוקראינה, אתה לא רצוי פה בלאט יאללה תחפף עוד הלילה, וקח איתך את החשבון בנק
אני חושב שרגשי הנחיתות הם שלך. אני לא חושש מקצת יהדות. להפך, אני תומך בזה. אתה סולד מכל מסורת יהודית. אתה רוצה להפוך את המדינה למדינת כל אזרחיה. לא תצליח
דת עניין פרטי של אדם ולא עניין של מדינה מה גם שבארץ כל אחד ממציא לעצמו דת לפי ראות עיניו. זה לא רציני. בטח לא מצדיק כפייה דתית.