כמובן שלא ראיתי כי אני לא רואה ערוץ 14, אבל נתקלתי בציטוטים בטוויטר. אין לי מה לומר על הערוץ הזה ואנשיו. ככה זה כשאתה פשוט משרת פוליטיקאי.
חמוד, הבנתי את זה כבר בפעם הראשונה שכתבת שהצבעת לכחול לבן. אני לא טוען או שואל אותך אם הצבעת או לא ללא כשיר, אלא אני שואל מדוע אתה תומך בלא כשיר. לא להצביע לו=/לא לתמוך בו.
אילו הייתי תומך בו, הייתי מצביע לו. יש סיבה למה הצבעתי למפלגות האופוזיציה אליו תמיד. אם זה עוזר לך להבין: לא תומך בנתניהו.
בזמנו שמתי עוקב לרוטמן בפייסבוק כי בטעות חשבתי שהוא האדם גולד המסתורי. אבל רוטמן זנח את חשבון הפייסבוק, אז אני צריך להתאמץ בשביל להיות מעודכן. למה לי?
והוא עוד "ראש תחום הפלסטינים" בערוץ. יש יהודים שבחיים לא ילמדו. כנראה רק אם זה יכה בהם, במשפחה שלהם, רק אז יתעוררו.
אני מעדיף בזמן האחרון את כאן כי יש להם פנלים של כתבים ולא של לשעברים שקמו מהספה ועשו הליכה עד האולפן כדי שלא יהיו טחורים. אליאור לוי כתב טוב והוא יודע מה זה רשות פלסטינית. חבל שלא הסביר את עצמו בציוץ.
אני משתדל לעקוב אחרי התקשורת העולמית או לפחות העולמית שמעניינת אותנו, ושם לב שבסופו של דבר העולם, או לפחות זה שמעניין אותנו, מתיישר עם הראציונל. בהתחלה אנחנו שוחטי אדם ועושים לנו ציד מכשפות, ככל שאנחנו מתקדמים במלחמה ומתקדמים לעבר ניצחון (כן אלכס, אנחנו בכיוון), אנחנו הופכים ל"הורגים את מחבלי החמאס תוך פגיעה באזרחים" ובימים האחרונים אנחנו אפילו "מדינה המגינה על עצמה". עוד התקדמות במלחמה והשמדות נוספות של בסיסי חמאס העולם, לפחות זה שמעניין אותנו, יזכר סוף סוף כמה זה נורא שילדה בת 9 חוגגת יומולדת בשבי. הרי דעת העולם לא מונעת מסיבות, היא מונעת מתוצאה. והיא תלך עם זו ששולטת במצב. ימח שמם.