איך התחילה הדיקטטורה הנוכחית ברוסיה? מזה שאסור היה ללעוג לנשיא הנבחר החדש ולדימיר פוטין. ביום שאסור יהיה ללעוג לנבחר ציבור, נהיה בבעיה חמורה עוד יותר.
נראה לי די לגיטימי להביע דעה אחרת.. היא לא אמרה משהו שהוא לא לגיטימי. ולצחוק על זה, כשזה די מובן מאיפה העמדה שלה זה מהמעשים השפלים ביותר שהתקשורת עשתה.
עוד תכשיט מהעיתון לאנשים חושבים. פתאום ביבי הוא לא חלק מהעסק. הוא אחראי רק על הכשלונות. אחרי זה הם מתבכיינים שהממשלה לא רוצה לפרסם אצלם. מעניין למה.
בקיצור, מעתה מבחינתך יש לה חסינות לומר מה שהיא רוצה מבלי שתהיה תגובת נגד סאטירית, כי אסור. היא מוגנת.
הבנתי. אבל כל עוד התאגיד קיים, מותר לו לעשות סאטירה? מותר לו לעשות סאטירה שיורדת על פוליטיקאים? מותר לו לעשות סאטירה שיורדת על חלק מהפוליטיקאים?
אני לא מתעסק כרגע בתוכן של הדברים אלא במסגרת: 1 לאמיר תיבון מותר לכתוב מה שהוא רוצה בטוויטר *שלו* מבלי שתחשוב שהגיוני שיהיו לכך השלכות עבור המקום שבו הוא מועסק. 2. אם מקום שבו יתבצע פרסום ממשלתי מבוסס על סמך עיתונות אוהדת או לא ביקורתית לראש הממשלה, אז זה נלעג. ואני מדגיש: לראש הממשלה. הרי שניים משרי הממשלה זכו למחמאות. אז למה שהממשלה בכללותה תהיה נגד העיתון? נ.ב: בדיוק על החרא הזה נתניהו הגיע לספסל הנאשמים. הרצון לשלוט במה שכותבים עליו.
לא ראיתי את זהו זה מאז שהיא חזרה לאחרונה. בתוכניות עבר בשנים קודמות זה לא היה רק על פוליטיקאים מצד אחד.
מסתבר שבשביל להצטרף למחנה השמאל מחייבים אותך לפחות פעם אחת להפיץ טמטום פרוגרסיבי. אז כל הכבוד לכל הנשים בציוץ, אבל בואו לא נשכח שאלפי גברים משוקצים נלחמו בקרב הבלימה והגנו על המדינה.
אחי אבל זה לא המסר שלו. לא צריך לעוות כי אתה שונא את הבנאדם זה שלנשים מגיעה הזדמנות גם במערכת הבטחון והפוליטיקה לא אומר שלגברים לא מגיע. זה לא נשים נגד גברים. בסוף יוצא שלפחות בנתיים באמת נשמע כי כל מי שהתריעו היו נשים שאמרו להם ׳שתקי יא לחוצה׳ המסר הוא לא נגד גברים, הוא לכך שלא להקשיב למסר בגלל שהיא אישה = פסול לא מבין מה הבעיה ואיך זה ׳שיט פרוגרסיבי׳
בן כספית מנפח את הציוץ בשביל להישמע סולידי והמסר הולך לאיבוד. בהחלט עם יותר נשים בתפקידים בכירים יכולנו להיות במקום טוב יותר.