אתה יכול להסביר לי כיצד זה על חשבון משלם המיסים? הסירטון הזה פורסם בכאן, 13,12. כלומר בכל הערוצים שהינם ערוצי התעמולה של ביבי.
זה כמו שבהלוויות מסתובבים אנשים שמציעים להזמין אצליהם את המצבה. כי האבלים זה טרף קל. כך גם משפחות החטופים.
התקשורת תזכיר לכם כל יום למי הצבעתם. מוזמנים לעבור לשקופית חג שמח בערוץ 14 האהוב. הוא לא, אין שם הרבה היגיון. באותה מידה אפשר לטעון שכספי המיסים שלנו מימנו את תקיפות החות’ים כי זה מדווח בכאן 11.
אני זוכר למי הצבעתי. לסמוטריץ'. למזלי אני לא צופה בערוצי התבהלה והתעמולה. בלי קשר לנטייה הפוליטית שלהם(או גוף פוליטי לכל דבר ועניין), ערוצי טלויזיה זה דינוזאור שצריך להיכחד. הצופים שלהם נשארו אותם אנשים מבוגרים שלא צורכים את החדשות שלהם באופן שצעירים צורכים. בואו נגיד שבעוד 10 שנים הרייטינג שלהם ירד משמעותית.
אז אותם צעירים שלא יושבים לצפות בערוצים האלה דרך הטלוויזיה יצרכו אותם דרך הסמארטפון, אין הבדל במסרים הרי והרעל אותו רעל. ושים רגע בצד את הקהל הישראלי בינתיים מדאיג ועצוב יותר שהחמאס והעזאתים שואבים המון כוחות מקמפיין החטופים שמנהל רונן צור ומכותרות וסינקים שמייצרים להם ערוצי 11-12-13 ושטויות שאהוד ברק ואהוד אולמרט פולטים בעולם. כל יום עשרות פאנלים על איך נגרום להנחיל בקרב הערבים שם ובאזור תודעת ניצחון שלנו בזמן שיש אנשים שמתחילת המלחמה מחלחלים תודעת הפסד בקרב הישראלים ומשקשקים מאפשרות שצה"ל באמת ינצח ואף אחד מהגאונים שם לא רואה את הדיסוננס.
איזה פח אשפה של פרשן. מלגלג על נתניהו שהוא האחרון שהעביר שטחים לרשות הפלסטינית וכשמעירים לו שהאחרון זה שרון בהתנתקות הוא אומר ״אה לא לא התכוונתי בהסכם״ https://twitter.com/eliorlevy/status/1736115388566368616
כמו תועמלנים אמיתיים הם מנסים לשנות את ההיסטוריה בכך שמספרים שקרים אין ספור פעמים ובסוף אפילו הם מאמינים בשקר של עצמם. פילבר ענה לו יפה(לרביד). התועמלן ענה לו בתגובה מאוד עניינית - "אתה מוזמן להפסיק לעקוב". קצת עובדות בפרצוף ואין למחנה הזה שום תשובה נגדית.
אתה יודע שביבי הצביע בעד ההתתנתקות או שאת זה שכחת? חוץ מזה, יפה מאוד שאתה מתעלם מכל מה שהוא כתב. הערוץ היחיד בטלוויזיה שצריך לסגור זה את ערוץ 14, אין לו שום פואנטה חוץ מליקוק לרה"מ אנטישמי כושל והפצת שנאת חינם.
אם צריך להסביר שצה"ל מנצח, זה אומר שהוא לא מנצח, אלא שורף את הכסף שלנו. שזה בערך עיקר תכליתו כבר 40 שנה.
הציטוט הזה בעצם מסכם בצורה מעולה את כל הבכיינות והשנאת חינם של הביביסטים והמשיחסטים בפורום כלפי כאן, 12 ו13. אבקת הלבנה לממשלה: איך קרה שדני דנון הפך לחבר לא רשמי ב - וואלה! ברנז'ה