https://x.com/soudron/status/1855325792840065302 מילא זה שהם משקרים, אבל הם גם דאגו שיטשטשו להם את הפנים, כלומר זה לא שנשבר כאן איזה מחסום פחד שיכול להעיד על תחילה של מרד. זאת אשכרה כתבה בלי שום ערך.
ראית את הכתבה? הוא הסביר בה שהפעם בניגוד לפעמים קודמות, הם הסכימו לדבר גם בלי שיטשטשו להם את הפנים. להיפך הם רצו שייראו אותם. בגלל שהוא מכיר את חמאס ויודע שהם אחר כך עשויים להרוג את מי שהם יראו בטלויזיה, הוא החליט לטשטש להם את הפנים שזה לא יהיה עליו שחיסלו משהו בגלל כתבה שלו.
מבחינת העזתים שהיו בכתבה אתה אמור לראות אותם עם פנים גלויות.. זה שאוהד חמו החליט שהוא רוצה לטשטש להם את הפרצופים.. סביר להניח שהם לא הדליקו טלויזיה כדי לראות שזה קרה. בכל מקרה, לדעתי זה לא באמת משנה. כי גם אותם מתנגדי חמאס שנמצאים היום ברצועה (אין לי ספק שחלק מהם חגגו ב 7.10), אם הם יאבקו נניח על מזון ואז חייל חמאס יבוא עם קלאצ' ויירה להם בברכיים כמו שהם טוענים שעושים להם, כל ההתנגדות תעלם. בלי קשר, שהאמירות שלהם בכתבה שהם רוצים שישראל תיקח על עצמה את הניהול שלהם זה אולי הדבר שהכי מטריד בכתבה הזאת. בקצב הזה ובחוסר יכולת להביא אלטרנטיבת ניהול אזרחית שם, עוד נגיע לשלב שהמדינה תשלם להם חשמל, ביטוח לאומי וכו'
על מה אתה מדבר תגיד לי. הם לא יכולים להתקומם נגד חמאס? התקוממו נגד מובארק, נגד השאה, נגד קדאפי. נגד חמאס שהוא מפורק לחלוטין הם לא יכולים להתקומם? או שהם פחדנים ברמה קיצונית או שחמאס בלבבות שלהם. אני נוטה לשני. זאת כתבה בלי שום ערך כי היא לא מייצגת שום דבר. אין שום תופעה מעניינת ברצועה שחמו הצליח לשים עליה את האצבע. ולא רק זה הוא גם מוכר לציבור מצג שווא על זה ש״יש גם עזתים טובים״ כדי שנעשה את ההפרדה בינם לבין החמאס. אתה יודע איך קוראים לזה? מבצע השפעה
אני רק כאן כדי להגיד שמנהלים מחקו לי הודעות כי קראתי למישהו בן 3 או קארן. הודעות שאיחלו כאן לאנשים להיאנס או היו רוויות בקללות לא נמחקו. סתימת הפיות שלכם לא תעבוד.
הזייה מוחלטת. גם לי מחקו את הרפרנס לקארן. אפילו לא היו פה ניבולי פה. חשבתי שאנשים פה נגד אכיפה בררנית.
כמה סמלי שאתמול בזמן שבערוץ 13 משודר התחקיר על בן גביר, בערוץ שמנרמל הכל תמורת הרייטינג התחילו את הכוכב הבא. כמובן שכמו עם רגב שום דבר לא מפתיע. טוב נו, קארן התלוננה. זמן טוב להזכיר שגם יש כאן ״מנהל״ שכותב כמו אחרון המשתמשים חופשי.
אם זה לא על הקארן אז למה מחקו לי את ההודעה שבה שיתפתי את זה: Randy Marsh is a Karen - SOUTH PARK THE STREAMING WARS - YouTube עושה בדיקה לראות אם שוב ימחקו.