תקשורת או תשקורת?

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Gass12, ‏25/11/16.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. יש כאלה שאשכרה הפכו את פלדשטיין לאיזה מסכן.

2. שב"כ הוא ארגון כוחני באופן כללי. לא ראיתי שזה מפריע למישהו בהתנהלותו כלפי ערבים, נגיד.

3. יש ים של אינפורמציה ודיס-אינפורמציה שמפיצים אינטרסנטים כדי להבאיש את ריחו של שב"כ, ובעיקר העומד בראשו, בפני אנשים. חבל שרבים לא מזהים את התמה. כל פעם שמשהו בא לא טוב לנתניהו מסיבה כלשהי - גוף כלשהו הופך לאויב ומיד מושחר: המשטרה, הפרקליטות, היועץ המשפטי, עכשיו שב"כ. זה ככה כבר שנים.

2. DRORIKO Member

ההתנהלות שלו כלפי ערבים היא כחלק ממאבק מול טרור, לא מול הדלפות לבילד

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

היא חלק מעיסוק בביטחון המדינה. ואם עניין פלדשטיין נופל תחת המטריה של שב"כ, אין סיבה שזה ייראה אחרת.

מדהים שהצלחתם לשכנע את עצמכם באמצעות "עובדות אלטרנטיביות" שלא תפסתם פה פשוט את הצד שפועל נגד המדינה.

4. DRORIKO Member

הצד שפועל נגד המדינה זה הצד שפועל לעסקת כניעה מול ארגון נאצי שפלש לישראל וטבח ב-1400 יהודים.

5. DRORIKO Member

https://x.com/ranboker/status/1859281677274468827

המצב של 13 בכי רע. והאמת שזה לא מפתיע, מדובר בערוץ נישתי שמכוון לקהל יעד קטן. למעשה אני לא רואה מה ההבדל בינו לבין דמוקרטיוי או רלוונט(שכבר הספיק לרדת משידור).

6. Roma מנהלים

מה חשבת שיקרה? שהעובדים השתלטו על הערוץ וקובעים במקום הדירקטוריון הדרך לצלול עוד יותר מהירה.

מי שיכול להציל את עצמו ולברוח לאל ג'זירה 12 או במקרה הגרוע עבורנו כאן 11 חייב לעשות זאת. להתאבד עם דרוקר וחודורוב זה מעשה טיפשי של פלסטינים.

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלו חילוקי דעות מקצועיים. וזו לא עילה להדליף מידע מסווג - או להחליק את זה. ובטח שלא להפוך את מי שחוקר את זה לאויב.

השתגעתם.

8. DRORIKO Member

ואם יתברר שנתניהו הוא מאחורי ההדלפה?

9. italiano Member

אז תיק 6000

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשיתברר, נדבר. הוא יכול היה לסגור את הסיפור ברגע ולא עשה את זה כבר כמעט חודש.

11. DRORIKO Member

העיקר אתה יורד עלי שאני מתחמק כל פעם ששואלים אותי שאלה קשה, אתה המלך של ההתחמקויות פה

12. Roma מנהלים

מעצר הבית של העצורים מכוח 100 בוטל, הם שוחררו מכל התנאים המגבילים. רק נזכיר שדמבו שאחראי לסרטון ערוך ומגמתי שגרם נזק למדינת ישראל וחיילי צה"ל בפרט עדיין מסתובב חופשי ומפיץ פייק כנגד מדינת ישראל וצה"ל גם בימים אלו.

הרמטכ"ל עדיין חוקר את ההדלפה, שוקיסט.

אכיפה בררנית כבר אמרנו?

DRORIKO ו-italiano אוהבים את זה.
  13. LFC-Gerrard1 Member

אם גיא פלג עבר על החוק, תתכבד המשטרה ותעצור אותו. זה לא איזה עניין שרק השב"כ חשוף אליו כמו שהיה במקרה של פדלשטיין. או שגם המשטרה שמאלנית על-מלא?
    אם גיא פלג לא עבר על החוק, אין לך על מה לעצור אותו. ואם אין חוק, נשאלת השאלה למה אין חוק כזה נגד הדלפות. אם רק הייתה ממשלת ימין על-מלא שתילחם בתופעה שהיא טוענת שפוגעת בה באופן מגמתי...

אגב גיא פלג בסיפור הזה מקביל לבילד, מי שהדליף את הסרטון הוא זה שמקביל לפדלשטיין.
    זה לפחות מה שאנחנו יודעים. אנחנו יכולים לחשוד שהוא (גיא פלג) עצמו בחר לערוך ולהציג סרטון באופן מגמתי, שונה במהותו מהמקור, אבל אנחנו לא יודעים את זה, לפחות לא ככל הידוע לי. אז...

14. Roma מנהלים

מה לא יודעים? ראית את הסרטון בכלל? רואים שהוא ערוך ולא צולם באופן רציף אלא חוברו קטעים מזמנים שונים בשביל ליצור תמונה אחרת. החיילים גם אמרו זאת.

כל הדיבורים על ממשלת ימין על מלא לא נכונים ולא רלבנטיים, בטח שנתניהו הרופס ראש ממשלה. נוסיף את החרדים כמובן שאין שום קשר בינם לימין אבל מניח שהם לא גורם שיפריע להחלטות ימין להתקבל.

את ההדלפה צריכים לחקור צה"ל להבנתי וצריך אישור של הרמטכ"ל שאומר שחוקרים אבל מסתבר שלוקח כל כך הרבה זמן. הרי ברור שזה הגיע מתוך הפרקליטות הצבאית בשביל לחזק את האישום שלהם.

גיא פלג לא מקביל לבילד, גיא פלג מקביל לביצה סרוחה כי זה מקרה שונה לחלוטין. הבילד ואירוע הזה מקביל לרונן ברגמן אם כבר.
    את גיא פלג אני מאשים בהפצת פייק ודרכו אני מגיע למי שמסר את לו המידע מהמערכת ובודק אם הוא ערך את הסרטון או קיבל אותו כבר אחרי עריכה.

15. LFC-Gerrard1 Member

הסרטון ערוך, אני לא יכול *לדעת* מי ערך אותו ואם באופן מגמתי או לא. אני כמובן יכול לחשוד. העדות של החיילים היא לא עובדה. אני נוטה להאמין להם, אבל שוב, אני לא יודע את זה. ובכל אופן, אני מסכים שזה מקרה שונה לחלוטין, חשבתי שלשם כיוונת כשאמרת אכיפה בררנית.

אבל הכי חשוב, זו לא מהות התגובה שלי אלא השאלה איך מסבירים את זה שיש ממשלה שטוענת שפוגעים בה באופן מגמתי אבל היא לא עושה דבר כדי למנוע את זה?
    אפילו התירוץ של בגץ לא עובד במקרה הזה. בגץ לא יפסול חוק שאמור למנוע הדלפות (והפצה של הדלפות) מישיבות קבינט (וכו'). אבל לפי התשובה שלך בנוגע לחרדים ונתניהו נראה שאנחנו די מסכימים בעניין הזה.. אני פשוט חושב שיש סיבות נוספות - כלומר, נתניהו לא מוכן לוותר על הפריווילגיה של להדליף בעצמו.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 13)

1. SaSa