למה שאדבר על משהו תיאורטי? אם יתברר שנתניהו עמד מאחורי הדברים, הרי שזה יראה פעם נוספת שהוא נבלה חסר יושרה שישתמש בכל אחד ובכל דבר לתועלתו. אבל אני מניח שברמה הפלילית לא יהיה בכך משהו והמעורבים יתגלו כאידיוטים שימושיים. איך כל התיאוריה הזו - שלא נראה שיש לה בסיס - מצדיקה באיזשהי צורה את ההתייצבות המוזרה הזו לצידו של מדליף מידע מסווג וציורו כקדוש מעונה?
https://mobile.mako.co.il/news-israel/2024_q4/Article-2fed12a3b505391027.htm אה אז פתאום אפשר לדבר על כמות האבדות בציונות הדתית
יש מערכת כלשהי בישראל שיש בה אמון לשיטתך? וכשאני מדבר על אמון, אני לא מדבר על אמון על פי שיוך פוליטי אלא אמון חוצה עמדות פוליטיות ביושרת המערכות. האמת שאין.
https://x.com/yosimiz1/status/1859866192342810720 אין בן אדם שמייצג יותר טוב את אל ג׳זירה 12 מיוסי מזרחי. ״השכנים שלו קוראים לו הבזיון מחנתון״ גועל נפש
פרשת כוח 100 - הדלפה של סרטון ערוך שפגע קשות בביטחון המדינה ובדעת העולם כלפי מדינת ישראל וחיילי צה"ל. אין שום חקירה ומעצרים על ידי מערכות אכיפת החוק הרקובות במדינת ישראל. ובני העוולה שנקראים העיתונות יצאו בחגיגה בתחילה ועכשיו שותקים. יש שר ביטחון חדש, תתעורר ותדרוש תשובות! כל עובדי הפרקליטות הצבאית לחקירה מי הדליף את הסרטון עד שימצא הארור. חיילים שנעצרו במבצע צבאי מביך של הפרקליטות כבר הואשמו באונס ולאט לאט החשדות מתגלות כבלוף והם כבר משוחררים ממעצר בית ובעזרת השם יזוכו למרות שאני בספק שהקשר בין פרקליטות לשופטים כל כך טוב. בשבילי המקרה שוב מוכיח - הציבור צריך לעלות על בתי המשפט, הפרקליטות הצבאית ולהראות להם מה הציבור חושב על ההחלטות שלהם. הציבור הימני צריך להתעורר ודבר טוב אחד למדנו מהקפלינסטים הארורים שהלחץ על הנלחצים תמיד עובד. בחירות בישראל לא מנצחים קלפי כפי שלמדנו ברפורמה, על הנייר כן, בפועל צריך גם את הרחוב.
ובפינות ההומור היומית, צמד הליצנים, דרוקר וחודורוב, התנגדו למינוי מנכ"לית בטענה שהיא פוליטיקאית עם נטייה לצד פוליטי מסוים ובחרו עכשיו את טלי בן עובדיה שהיא ממש ללא נטייה פוליטית ותעניק סיקור הוגן. אין ספק שאלוהים אוהב את עופר ינאי, כי אין לי מושג איך הוא ניסה להיכנס שותף בערוץ הכושל הזה אבל למזלו יש לו מלאך ששומר עליו.
זה גם משהו שהבנתי רק לאחרונה. אנשים כמו דרוקר למשל, פעם, אם היית שואל אותי אם הוא מנוול או מטומטם, -הייתי עונה שהוא מנוול. לא העלתי בדעתי שהוא מטומטם.