זוכרים שיאיר לפיד עלה לזירת אגרוף ואיזה מתאגרף אחד עשה לו נוק אאוט אחרי 10 שניות? אז זה מה שנווה דרומי עשתה לליצן הזה https://x.com/Galeleo_2/status/1862810672146358488
https://x.com/DnhMrglyt/status/1862454122269597807 חודורוב והחברים שלו מטיפים מוסר לכל העולם, אבל להם עצמם אין בעיה לצפצף על המנהל התקין
אבל עזבו עכשיו רני רהב וההשתלה הכושלת, בואו נדבר על דברים יותר רציניים. הסופשבוע האחרון המחיש את אובדן הרלבנטיות של התקשורת הישנה, כמעט כמו אובדן הרלבנטיות של שלטון אסד. כל מי שרצה לקבל מידע על המלחמה בסוריה יכל לעשות זאת דרך הטלגרם והטוויטר, לא היינו צריכים את ערוצי הטלוויזיה ״שיתווכחו לנו”, הסתדרנו מצויין גם בלעדיהם. האירוניה היא שבמקום לדבר על המלחמה בסוריה בתקשורת העדיפו לדבר על הצעות החוק נגד התקשורת, מבלי להבין שלא הצעות החוק הם מה שיהרוג את התקשורת אלא אובדן הרלבנטיות שלה. אנחנו בעידן חדש והם עוד לא קלטו את זה. למה אני צריך את אוהד חמו שידווח לי מה קרה בחלב אם בטלגרם דיווחו לי על זה שעתיים לפני? איזה ערך מוסף הוא מביא? שהוא עושה ראיונות מניפולטיבים עם תושבי עזה?
אם זה היה רק אוהד חמו, אז כל אחד והפלטפורמה שנוחה בשבילו, כל אחד והכתב המועדף עליו. אבל בטלוויזיה על 2 דקות של אוהד חמו יש עשרים דקות של פנל מומחים מיותר. חבל על הזמן. טלגראם וערוץ 64 בכבלים.
חמו חתיכת ליצן. שמעתי אותו נותן ״סקירה״ על המלחמה. הוא אומר שיש את תחריר א שאם ולצידם המורדים הסורים, למרות שתחריר הם חלק מהמורדים הסורים ואפילו אלה שמובילים אותם. הוא גם אומר שהמלחמה הזאת עלולה להוביל את אסד לזרועות של איראן, למה באיזה זרועות הוא היה עד עכשיו? של פינלנד? זה טופ מפגרים האיש הזה
רני רהב יצור מבחיל ומעורר סלידה אוטומטי ללא שום קשר לדעתו על נתניהו. דעתו, על איזשהו נושא, מעניינת כקליפת השום. חוץ מלדחוף את הלשון עמוק לתחת של כל מיני אנשים עם כיסים עמוקים ופרופיל תקשורתי אין לו שום ערך.
זה לא משנה הטייטל שלו. אתה יכול להיות יחצן, אלוף במילואים או כדורגלן עבר בווסטהאם. אם אתה מטנף על ביבי יש לך מקום בטלוויזיה.
היצור חולה התקשורת הזה השיג זמן מסך עוד הרבה לפני שיצא נגד ביבי. אפילו הייתה לו תוכנית עם שרון גל והם ראיינו את שרה. הפרופיל התקשורתי הגבוה שהוא מטפח במשך שנים ושומר עליו היא סיבת קיומו. בגלל זה יש לו מוניטין של יחצ"ן צמרת. עם איך שהוא נראה, נשמע וכותב זה די מדהים שהדבר הזה הצליח ככה.
אוהד חמו מדווח ש"מקורות פלסטינים לא חמאסים אומרים שחמאס מוכן להתפשר בעסקה" רפי רשף במקום להגיד לו שיפסיק להסתלבט עליו ויתחיל לעשות את העבודה שלו עוד נדהם מהדיווח ואומר ש"אם זה נכון זה דרמטי" ואז נפתח באולפן דיון של חצי שעה על הבדיחה הזאת של חמו כאילו אוטוטו זה מתגשם. ככה מתעללים במשפחות החטופים.