וזה בגלל ההפיכה המשטרית או בגלל שאחרי לימודים קשים צריך לשרוד את ההתמחות? אותם נוכלים שכיכבו בסרט התעמולה של לוקץ' אחראים על המצב. הם ולא יריב לוין.
לא על זה הדיון. אף אחד לא אמר שיש מספיק אנשי מקצוע. תפסיק להיות טיפש. הדיון הוא על הניסיון לדחוף לסל ה"הפיכה המשטרית" גם את המחסור ברופאים. זה קשקוש מקושקש. חוץ מזה זה כל כך "זאב זאב" שלאף אחד כבר לא מזיז האיומים האלה. אני מעריך לא בזהירות שלתנאים יש חשיבות הרבה יותר גדולה בכל הקשור למחסור באנשי מקצוע בבתי חולים.
https://x.com/hadarse/status/1873131441703518645 כמה השמאל קדח לנו על זה שביבי לא ביקר בניר עוז, אבל כשעולה לנאום מולם ראש עיריית שדרות, שחווה את אותו טבח של ניר עוז, הם מקללים אותו וקוראים לו לרדת מהבמה. פתאום הם לא ממש רגישים לניצולי הטבח
זה מראה לך שהשמאל שם זין על תושבי העוטף. רק תראה מה הם עושים עכשיו לאלמוג בוקר רק כי העז להעביר ביקורת על רופאים שמאיימים לעזוב. פתאום זה כבר לא אלמוג בוקר שמשמש קול חשוב לתושבי העוטף, פתאום זה שופר מושתן של ביבי. ושלא תבין אין לי בעיה עם ביקורת על אלמוג בוקר, אני בעצמי ביקרתי אותו בעבר. הבעיה זה הצביעות. כשזה נוח להם אז הם יזכירו כל שניה את המפונים מהעוטף ולמה ביבי לא ביקר בניר עוז(למרות שהוא כן ביקר בכפר עזה) אבל כשיש תושבים מהעוטף שלא מתיישרים לפי דף המסרים שלהם הם יפרקו להם את הצורה. רק תראה את השיח הדוחה ברשתות כלפי תושבי שדרות.
מה הוא כבר עשה? הביע את דעתו? -------------------------------------------------------- הדבר הכי מחליא זה שכל אלו ששרקו וצרחו לו לרדת מהבמה (במקרה הטוב. אם לא איחלו לו דברים גרועים יותר) הם ההימלריסטים שמפגינים כל שבת בקפלן. "בעד הדמוקטיה". -בעד הפתיחות והסובלנות והפלורליזם.
הכל בסדר. הוא הביע את דעתו ואת סדר העדיפויות שלו - זכותו. הם הביעו את תגובתם לדעתו ולסדר העדיפויות שלו - זכותם.
זה לא מראה כלום חוץ מזה שגם בקרב היהודים יש כאן שני עמים (יותר, תכל'ס) עם סדרי עדיפויות שונים. זה לא קשור לכך ש"השמאל שם זין על תושבי העוטף", זה קשור לכך שהנוכחים שם - ואין לי מושג מה ההזדהות הפוליטית שלהם - זעמו על הדברים שאמר דוידי ועל סדר העדיפויות שלו. אני יודע שאתה מחפש הצדקה לדעותיך בכל מיני דברים, ואולי זה מספק אותך, אבל זה די פתטי.
זאת אומרת כל מיני אמוניים שמפנטזים על התנחלויות בעזה אל מול אנשים שמרוכזים בחטופים ובמה שקורה בתוך ישראל.
לא זה לא רק ה״אמוניים״. זה כל מי שחושב שהמחיר של טבח נוראי כמו השביעי באוקטובר צריך להיות לקיחת שטח. בדיוק כמו שבן גוריון עשה ב-48, אותו בן גוריון שהוא האבא הרוחני של אלה שגירשו מהבמה את אלון דוידי.
שאתה תדבר על כינויים ועל כיבוד אחרים?... בכל מקרה, אם בעצרת לשחרור החטופים אנשים רואים את דוידי עומד על הבמה ומדבר על התנחלויות ברצועה במקום על חטופים, מתעצבנים ומגיבים - אני לא מבין את הזעם שלך או איך זה מראה ש"השמאל שם זין על תושבי העוטף". אתה סתם רוכב על זה.
https://rotter.net/forum/scoops1/883110.shtml ברקוביץ׳ וסג״ל למעשה מתאחדים, בעבר השתתפו ביחד בשער השבת