אני בדרך כלל נמנע מהבאת לינקים וכאלה, אבל זה פשוט מתמצת היטב את ערוץ 14: יושבים ומחרטטים. הרגע הזה ששיקלין מתבקש למצוא רציונל בטענה שלו, נתקע ומפיל על המשימה על השואל - פרייסלס. https://x.com/oferl31/status/1874258039169311004
ערוץ 14 זה ערוץ פתטי, אמנם הקיום שלו חשוב, אבל אני לא מסוגל לצפות בו 2 דקות בלי להשתעמם. לא מעניין אותי ערוץ שכולם בו נשמעים אותו הדבר וכולם מגוייסים לאותה אג'נדה, גם אם לרוב אני מסכים איתם. זוכרים ששיבחתי פה את התכנית של עופר חדד? אז מסתבר שהיא עכשיו על המוקד של הרל"ביסטים. מסתבר שעופר חדד הוא נער גבעות כי הוא התחבק פעם עם צבי סוכות, דפנה ליאל היא ביביסטית על מלא ועל עמית סגל לא צריך לפרט. פשוט אוכל אותם שב-12 יש תכנית אחת נורמלית באמצע כל הרעל שהערוץ הזה מפיץ.
בכירים ישראלים: קיימת אופטימיות זהירה - וואלה חדשות אין לסאדיסטים האלה שום גבולות. צריך לחסל את ברק רביד. ואת כל המדליפים שלו. מישהו עדיין סופר כמה פעמים החלאות האלה פרסמו על אופטימיות לקראת עסקה?
זפזפתי לתחקיר של יוסי מזרחי על מאי גולן. לא שגולן יותר מדי מעניינת אותי אבל מה הקטע הזה של יוסי מזרחי שהוא רודף אחרי אנשים ברחוב ו״מנסה להשיג מהם תשובות״ כשהוא יודע שהם לא באמת יענו לו. השטיק הזה לא מיצה את עצמו לפני 20 שנה עם מיקי רוזנטל?