כותרת בתבהלה 12 "יממה-שישה נופלים ונרצחים" מה זה משנה שאין שום קשר בין הנופלים בעזה לנרצחים בפיגוע בקדומים, נשים את כולם בכפיפה אחת כי 6 זה יותר מאיים מ-3. אגב הם גם יצאו בכותרת "36 מ"פים נהרגו בקרבות" נתון שנשמע נורא מפוצץ אבל לא באמת אומר שום דבר. לחמאס לצורך העניין נהרגו הרמטכ"ל, סגן הרמטכל, כל מפקדי הגדודים וכמעט כל מפקדי החטיבות. נשמע קצת יותר רציני.
אני לא מצליח להבין למה אתה כל הזמן עושה את ההשוואות האלה בין צה"ל לחמאס. גם יותר מ-40 אלף עזתים נהרגו מאז השבעה באוקטובר, מה זה רלוונטי בכלל לכמות הנרצחים פה?
נתוני הפתיחה שווים? אנחנו משווים את עצמנו לארגון טרור שמקדש מוות? יש להם טנקים? חיל אוויר? מצידי שימותו 400 אלף מחבלים, זה לא יוריד במילימטר את הכאב מכל חייל שנפל כאן ועוד משפחה שנהרסה. זה משחק כדורגל או כדורסל שסופרים מתים?
ה"ארגון טרור" הזה כבש לך חבל ארץ שלם, מה שצבאות ערב לא הצליחו לעשות ביחד. הזלזול הזה שלך בחמאס זה בדיוק אותו זלזול של ראשי הצבא בשישי באוקטובר כשהם אמרו "מה כבר היחפנים האלה עם הטויטות שלהם מסוגלים לעשות".
גם היום, 15 חודשים בדיוק אחרי אני לא מוצא שום סיבה הגיונית למה שקרה פה באותו יום ולא מצליח להבין איך זה קרה, לא חשוב כמה טילים ונשק היה להם באותו בוקר. אני עדיין חושב שמדובר בארגון פרימיטבי של ליצנים שהיתרון שלו היה היתרון המספרי וגורם ההפתעה. ובחזרה לנושא כי סטית ממנו 180 מעלות, מה קשורה כמות האבדות פה לכמות האבדות שם? הארגון הזה הושמד מבחינה צבאית כולל בכירי מנהיגיו ומפקדיו בפחות משנה, איפה הדימיון או ההשוואה כאן?
סג"ל: "למה הקמנו פה את המדינה? אתה לא יודע למה אנחנו פה?"ברקוביץ': "זה לא מעניין אותי"סג"ל: "התנ"ך, ברית בין הבתרים"ברקוביץ': "השטויות האלה לא... | By רדיו 103FM זהו, זאת התכנית האהובה עליי
@הרצליה הפיקוד על אוגדת עזה נשאר בתנועה הקיבוצית | אתר התנועה הקיבוצית וזה כמובן גם מתפרס מחוץ לכתלי האוגדה... אתה יכול גם לעלעל בכתבות שהכינו בזמנו על הנגדת ההיא ב 8200 שהתמחתה בארגון חמאס וביטלו את דבריה, ודיווחי התצפיתניות שהתעלמו להן וכו' וכו'. היו גם מקרים כאלו בלמד"ן ומספן מודיעין אגב. בטח יפורסמו בעתיד. התיאוריה שלי היא שהדרג הפיקוד הבכיר ובוודאות דרג ביניים מסויים (שכבה רוחבית) בצה"ל ובשאר זרועות הביטחון: היו קפלניסטים. אדוקים. נוכחים בקפלן כל מוצ"ש. (ותודה לפצר"ית. אגב). קפלניסטים הימלריסטים. -והדבר האחרון (שהם בעצמם האמינו בו. או רצו להאמין בו) זה שיש התארגנות של חמאס לקראת התקפה על ישראל. במו ידיהם הם חנקו והם גדעו כל פיסת מודיעין שהצביעה אחרת. -כדי שבטעות המידע הזה לא "יטפס למעלה" לדרג המדיני. כי הם ידעו שביבי ימנף וישתמש בזה כדי לצאת למבצע בעזה, ולהסיט את הזרקור מהמחאה נגד הרפורמה המשפטית. הרי אם אתה זוכר... - חורף קודם אפילו אנשים ברחוב ואפילו פה בפורום משתמשים דיברו וגיחכו "מעניין מתי בקיץ ביבי יצא למבצע ספין בעזה כדי להסיט את הזרקור מההפגנות ולחסל את תנועת המחאה".
הטיעון הזה של התנ"ך הוא על הפנים. לחילונים זה לא אומר כלום. הטיעון צריך להיות ההיסטוריה שלנו על האדמה הזו כישות ריבונית.
לא ממש מבין את הסגל הזה מה הוא רעב ללחם? מה הוא יושב עם הטומטום הזה? ובתוכנית שלמה עוד!! מילא היה רק באיזה פינה שמארחים אותו באמצע התוכנית...
אירגון הושמד? למה רצתי לממ"ד אתמול? למה עמיתי לעבודה חטף רסיסי טיל יירוט לאוטו? ומי אז שולט אזרחית בעזה? ואצל מי החטופים?
הטמבל הזה משווה את ישראל לאיראן. באיראן היתה הפיכה איסלמיסטית. זה לא דומה בשום צורה למה שיש פה עם החרדים. אבל מה כבר אפשר לצפות מבן אדם שאומר "עוד פעם אתה וההיסטוריה שלך"
אגב אהבתי שהוא חיפש משהו על ה"כפיה החרדית" והכי טוב שהוא מצא זה שהרכבת התחתית לא עובדת בשבת. התחבורה הציבורית עשרות שנים לא עובדת בשבת מה הוא נסגר בזה עכשיו כאילו זה מסמל איזה מגמה?
התיאוריה שלי היא שפעם תינוק בשם טל הופל בבית החולים על ידי אחות לא זהירה, נפגע בראשו ומאז מדבר שטויות.