https://www.haaretz.co.il/gallery/g...ighlight/00000195-6064-d593-a1b5-eefff9b00000 הביטאון של הנאצים שמייצגים עכשיו את החמאס בעוד קשקוש מרהיב. כנראה שלחשוב בצורה ימנית או הגיונית כמו במקרה של טיפול בטרור ובחמאס פוגע בקהילה הגאה. כרגיל יש קהילה גאה אחרת ברגע שלא חושבים כמונו. הופתעתי גם שיש באנר עם מספר החטופים כמו בכל האתרים, אכזבו שלא עשו כזה עם פלסטינאים בכלא הישראלי כראוי להם.
https://x.com/OrHeller/status/1898015734833226113 תקשיב אחי אני הכי בעד הגרי אבל לא צריך להמציא דברים. "המערכה הימית נגד איראן" מי ישמע השמדנו את חיל הים הטורקי. לפי מה שאני זוכר הפעילות באיראן בתקופה של הגרי כמפקד השייטת היתה די מינימלית, לא מנענו ממנה לדהור לגרעין ולא מנענו ממנה לייצר טילים ולייצא אותם לחיזבאללה וחמאס. זה כמובן לא באשמת הגרי, אבל אני בספק איזה פעילות השייטת כבר עשתה באיראן שאתה עכשיו מנפנף בזה. "קיבל צלש הרמטכל" הקטע הזה שהקצינים הבכירים חילקו פרסים אחד לשני זה אחד הדברים הכי בזויים שיש. לא יותר מאוננות עצמית. אחת הרעות החולות של הצבא. בלי קשר לאם הגרי היה טוב או לא היה טוב בתפקידו.
אופירה אסייג:אתה חושב שצריך להדיח את היועמשית? אילן בויבמך:לא, אני חושב שצריך לקחת את שתי הועדות הציבוריות שקמו בקשר לסמכויות היועמשית בראשות שופטים עליונים, אחד אגרנט ואחד שמגר ולעגן את זה בחוק אופירה:חיילת!חיילת!חיילת! פרחה שלא מסוגלת לנהל שום דיון רציני ורק לנבוח
https://www.ynet.co.il/news/article/hyuf91cjje על סמך מה מראיינים את יפעת קלדרון. היא כולה בת דודה של עופר קלדרון ואפילו לא בת דודה קרובה. היא אפילו לא הוזמנה לפגוש אותו בבית חולים(בני דודים אחרים דווקא כן הוזמנו) אבל היא קפלניסטית שמדליקה כל שבוע מדורות באיילון אז זה מספיק בשביל להזמין אותה להתראיין.
״זה לא טימטום?״: עשה לברקו את השבוע - המחווה ההזויה של השרה מירי רגב לשורדי השבי | By חדשות 13 לא רק שהם שידרו את הדבר הזה. הם גם העלו את זה לרשתות החברתיות. אחר כך הם לא מבינים מדוע הצופים נטשו אותם. מירי רגב זבל. מירי רגב מטומטמת. יכול להיות. אייל ברקוביץ' פי 10 זבל ומטומטם.
מי ישמע איזה סוגה עילית התוכניות האחרות. מהמעט שיצא לי לצפות בערוץ ה-14, זה די הסטנדרט. בכלל, הסטנדרטים של השיח ירדו מזמן. בבית הלבן יש אדם יותר גס רוח משניהם ביחד, ככה שלקרוא למירי רגב מטומטמת לא מזעזע אותי. בעיקר כי זה נכון. באמת, כמות הרגעים המביכים שלה עוד מאז שהייתה דוברת צה"ל יכול למלא סדרה של 10 עונות. זה שגם הוא מטומטם ובהמה לא סותר. הוא לפחות לא שר התחבורה, אלא סתם קשקשן. אגב, מה זה אומר על אראל סג"ל אם הוא מסכים לשדר איתו?
העובדה שערוץ 14 הוא פח זבל ושאראל סג"ל הוא נוכל לא יכולה לזכות את ערוץ 13, שבמקרה של ברקוביץ' באמת הכריז שהדרך שלו להתמודד עם הקשיים היא לרדת לרמה של המתחרים (וכשאני אומר מתחרים אני אומר 14, לא 12 או 11). ותכל'ס, גם אם הלב של ברקוביץ' במקום הנכון בחלק מהדברים, הוא רק עושה נזק כי הוא טיפש ובור ואי אפשר לקחת אותו ברצינות.
יורם כהן: ״אני חושש שהמינוי הבא של ראש השב״כ יהיה מינוי פוליטי״ זה מצחיק כי זה גם מה שאמרו על המינוי שלו.
אין לי ויכוח על זה. אני לא צופה/מאזין לו בכלל. אבל צריך להגיד, גם הפאנלים היותר מנומסים זה דרעק. מהמעט שיצא לי לראות הכל צהוב, התעסקות בתפל, בשטויות. זה לא רק 14. כל התקשורת פה תת רמה. לראיה: בן כספית. הבנאדם עשה קריירה מביבי. התקשורת עשתה רייטינג ממנו שנים, הם סייעו לבנות את פסיכוזת ההמונים הזאת. ועל זה כולנו משלמים.
אני דווקא מאוד אוהב את אזור מלחמה ב-13. אוקיי, זו לא חוכמה כביכול, כי זה ערוץ 13 וזו תוכנית לגמרי בכיוון שמאל-מרכז (עם כמה טעימות קשות לעיכול מהצד השני), אבל היא די נחמדה עם דיונים על דברים חשובים ועדיין רוח קלילה.
לרדת מאיפה. אנחנו מדברים פה על אחד שהכה מאמן ילדים שספסל את הבן שלו, שקרא בשידור לשופט אנטישמי כי הוא שרק לפנדל נגד הנבחרת, שהתפרץ באמוק של קללות על אמיר חצרוני בשידור, שחיקה את דוד פורר תוך כדי ראיון איתו ועוד ועוד ועוד. מישהו בכלל מופתע שהוא התבטא ככה? זה הפתיע בערך כמו שהפתיע אותנו שרון קופמן קרא לרגב בהמה, אגב השניים חולקים היום תכנית ספורט ב-103. זה ברקוביץ׳ לטוב ולרע מאז שהוא עלה לבוגרים לפני 35 שנה. בערוץ 13 חשבו שהפרובוקציות שלו יצילו להם את הרייטינג. כרגע גם זה לא עוזר.
לפני כמה וכמה שנים קרעתי שריר ברגל, וניגשתי לאורטופד. במקרה נפלתי על מישהו באזור השרון, והתפתחה בינינו שיחה על ספורט. התברר שהוא קרוב משפחה של ברקוביץ', והכיר אותו מילדות. אני לא זוכר את ההגדרה המדויקת. אבל הוא אמר שברקוביץ' תמיד היה שמוק. ובשביל האנקדוטה, אותו רופא בכלל היה פטפטן גדול וגם חשף בפניי את מצבו הרפואי של קולגה שלי שטופל אצלו בשעתו - משהו שהוא לא בדיוק אמור לעשות.
יש לי חבר שהיה פרשן בשירים ושערים, מבלי להזכיר שמות. הוא אמר לי שחצי מהפרשנים עזבו את התכנית בגללו. אדם נוראי שחושב שבגלל שהוא היה בפרמייר ליג אז הוא גאון הדור וכולם עבדים שלו. לזכותו יאמר שהוא כן דמות טלוויזיונית. אף פעם לא משעמם איתו, לטוב ולרע.