תקשורת או תשקורת?

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Gass12, ‏25/11/16.

1. Roma מנהלים

כבר ידוע שאין מקצוע כזה, הם אוהבים להוכיח את שוב ושוב.
    אובייקטיבים כמו אוהד ספורט ממוצע שצריך לשפוט אירועים שהתרחשו נגד הקבוצה שלו.

תהליך בריא שמתרחש בחברה הישראלית, חשיפת התקשורת. הם ראויים לכל השנאה שהם מקבלים ברחוב.

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה יודע מה היה מונע את זה?

ראש ממשלה שאשכרה מתראיין (ולא רק לערוץ 14).

אני חושב שהקטע הזה שעיתונאים זורקים לו שאלות לפני כל יום עדות שלו הוא מיותר וקנטרני, בטח כשהוא הרי אף פעם לא עונה, אבל זו בערך הדרך היחידה שנשארה להם להפנות אליו שאלות. בגללו.

3. DRORIKO Member

אגב השוואה לספורט, נכון בתקשורת הספורט יש הרבה מאמנים כושלים שאין להם עבודה אז מסדרים להם להיות פרשנים? אותו דבר בתקשורת האקטואליה. יש כל מיני חברי כנסת שנפלטו מהפוליטיקה ולא מוצאים את עצמם מאז אז סידרו להם לשבת באולפנים ולצרוח כל השידור. למשל איתן כבל שאפילו בהתאחדות לכדורגל לא רצו אותו, למשל מאיר שטרית, למשל יגאל גואטה. כל מיני יצורים שהוציאו מהבוידעם בלי שאף אחד ביקש.

4. Roma מנהלים

ושכחת מה התנאי להתקבל,
    אם אתה מטנף על הימין ונתניהו בפרט - ערוץ 11,12,13(להוציא את איילה חסון שיחסית מאוזן) קוראים לך וכמובן עוד שטויות כמו רלוונט ועוד מיזמים כושלים שכבר נעלמו מהעולם.

אם אתה בעד הגוש האמוני אז ערוץ 14 מציע את שירותיו.

ערוץ 15 עדיין חידה ונהנה מהספק. רוב הפאנלים מאוזנים למרות שלא מעט אנשים לא מאוזנים נפשית מתארחים שם.

5. DRORIKO Member

הלוואי שהיה פה איזה ערוץ שהיה מנהל דיונים אינטילינטים ותרבותיים בין שמאל וימין. 12/13 זה רק לא ביבי, 14 זה רק ביבי, 15 זה כל אלה שלא קיבלו אותם לפאנלים של שאר הערוצים. תאמין לי אני רואה טלוויזיה רק מטעמי מזוכיזם, ואני מנסה כמה שיותר להפחית את המינון. הכי טוב טלגרם וזהו.

6. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

איך הבאת כדוגמה דווקא את הלא מעצבנים?

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 5, אורחים: 8)

1. Milevskiy
  2. בארסה-מכבי
  3. Bitcoin
  4. YYY