תקשורת או תשקורת?

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Gass12, ‏25/11/16.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. הדברים הללו לא מתקרבים בכלל לסכומים שהיי-טק מכניס. אם היי-טק ייפול, תקציבי המדינה ואיכות החיים פה יקרסו.

2. נכון, אני מסכים. ועכשיו העסק די מת.

3. לממשות הליכוד אין חלק בזה. יש את כל האחריות לזה. ולהזכירך, הדבר הראשון שקיש עשה אחרי שנכנס למשרד היה לבטל את כל מה שהשרה הקודמת מממשלת השינוי ניסתה להנהיג.

4. המציאות הסטטיסטית היא שהיתה בשנה שעברה עזיבה משמעותית. אין התפלגות, אבל מהדברים שאתה שומע מאנשים שעוזבים ומכרים של כאלה שעוזבים, זה לא בלתי משמעותי. וכמובן, הדברים האלה נמדדים לטווח ארוך.

5. כלומר, אם הביטחון בסדר אז אתה מדלג על כל השאר? אין לך יותר ציפיות מממשלות בישראל? אז למה בעצם צריך את רוב המשרדים ואת רוב השרים ואת רוב הפקידות? אפשר פשוט לסגור, לחסוך הון, להתרכז בביטחון ולצפות מהחברה האזרחית לטפל בכל השאר.

2. DRORIKO Member

כי המשרדים האלה אחראים על איכות החיים שלנו. על רווחה, על תחבורה, על שיטור, על תרבות. ועדיין צריך לשים דברים בפרופורציות. ליד ה-7 באוקטובר הכל מתגמד. זאת היתה שואה עלי אדמות. אפשר להתווכח אם נתניהו הוא ראש ממשלה טוב או לא, אבל להגיד שהוא מסוכן יותר מסינוואר זה דבר שאין לו מקום בשיח והוא לא משרת שום דבר חוץ מהסתה והוצאת אגרסיות.

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ריקבון פנימי מאיים עלינו יותר מחמאס. וריקבון פנימי מתמשך יחליש אותנו מול כל אויבינו.

4. cheddar Member

X

נערך לאחרונה ב: ‏22/3/25
  5. cheddar Member

האנשים כמו בנט זה לא התפקיד שלהם לצאת על העיתונאים, כמו שמאמנים בכדורגל לא אמורים לריב אישית עם הכתבים

https://b.walla.co.il/item/3736268

YYY אוהב/ת את זה.
  6. DRORIKO Member

כל הטיעונים שלך הם לעניין, רק שגיא פלג לא השתמש בטיעונים האלה אלא טען שנתניהו הוא אוייב בגלל שהוא הופך אותנו להונגריה וטורקיה. לטורקיה יש את הצבא הכי חזק במזרח התיכון, אז הריקבון הפנימי לא בדיוק החליש אותה מול אוייביה. אני לא חושב שזה בכלל הכיוון שפלג חתר אליו, הוא סתם היה בטילט. טוב שקושמרו שפך עליו כוס מים. כוס מים מטאפורית לא על אמת, אולפן שישי עדיין לא הגיעה למקומות האלה :)

7. DRORIKO Member

בתאגיד הציבורי ניהלו דיון על פסיקת בג״צ בנושא רונן בר. איזה מומחית משפטית הם הביאו? את השופט בדימוס שרה חביב, שבואו נזכיר הכניסה בן אדם ל-30 חודשים לכלא מבלי לציין שיש לו סכסוך עסקי עם חבר שלה. הטינופת הזאת יושבת שם ומטיפה מוסר לביבי על זה שהוא מתכוון לצפצף על בג״צ ועוד קוראת למרי אזרחי. אישה שצפצפה על החוק בהיותה שופטת נותנת לנו שיעור אזרחות וכל זה בערוץ שאני צריך לממן. כמובן שהמנחה מואב ורדי שותק ונותן לה לשפוך רעל, טוב כנראה היה עסוק בלסנגר על חמאס בטוויטר.

Roma אוהב/ת את זה.
  8. Roma מנהלים

אתה מתרגש יותר מדי מאנשים לא רלוונטיים מואב ורדי שהביך את עצמו בקטאר ודמבו פלג. הסוף שלהם קרוב.

9. italiano Member

"הריבון קובע?ממתי הריבון קובע?!", א. ברקוביץ'.

בידור לא נורמלי. אני שוקל להתחיל לראות את התוכנית.

10. DRORIKO Member

שמע נכון שמוריה אסרף עשתה מעשה לא ראוי עם המגירות והיא ראויה לגינוי, אבל אני באמת מרחם על הילדה הזאת. זה לא רק להעביר תכנית שלמה עם דביל מוחלט הוא עוד זורק בתכנית ״יש כאן אנשים באולפן שלא אכפת להם מהחטופים״ כשהוא מדבר עליה. לראות את הפנים שלה אחרי זה. לא מגיע לה.

11. DRORIKO Member

https://x.com/YotYotam/status/1903703601492504968

אם ערוץ 12 ימשיכו לתת במה לטינופות כאלה הם יגמרו כמו ערוץ 13, ולמי שזה נשמע מצחיק שיחזור לראיון של ינון מגל אצל אמנון לוי

אגב שימו לב איך אברי גלעד "הימין הלא ביביסטי" פשוט שותק לו. לא ימין ולא בטיח, זיקית חסרת חוליות.

12. Roma מנהלים

גיא מרוז האיש וההבטחה שנעלמה התארח בפטריוטים. היה לא רע, התחיל לקבל קצת שכל הבחור אבל עדיין צריך לממש את האיומים שלו.

כמובן לינץ' מהקפלניסטים. בהצלחה לכל הצדדים.

13. Roma מנהלים

לגבי אברי גלעד - אתה חייל של מי שמשלם לך את המשכורת. שכיר חרב. אין שום אמונה בעיתונאים בכל הערוצים ובכל הדעות.

ערוץ 12 הרוויח את הצופים של 13 שממשיך לשקוע. שהפתרון שלך לספינה טובעת זה ברקוביץ' אתה כבר בגסיסה לפני הסגירה המיוחלת.

14. DRORIKO Member

נכון אבל הרייטינג שלו הרבה יותר נמוך מבעבר בגלל הטלוויזיה הרב ערוצית והרשתות החברתיות, לזה תוסיף את ערוץ 14 שמוסיף אליו עוד ועוד אנשים שמאסו בערוץ 12. אבא שלי למשל זה הכי מיינסטרים ישראלי שיש, כשאומרים המרכז הפוליטי מדברים על אבא שלי ואפילו הוא אומר לי שהוא התחיל לראות הפטריוטים. זה לא סתם שאתה רואה את גיא סודרי כל שבוע מעלה ציוץ ״תודה על האמון בנו״ כשאיזה תכנית אצלו מגרדת 18 אחוז רייטינג. הם בלחץ.

15. Roma מנהלים

יכול להיות שהרייטינג נמוך בהרבה, המדידה הנוכחית היא לא אמינה במיוחד עם שינויים כל כך גדולים בהרגלי הצפייה בחברה הישראלית.

אין ספק שיש ירידה אבל ערוץ 12 זה בוננזה ולא חושב שהם בוכים יותר מדי על הקריסה של 13, ישלטו בכל תוכניות הראליטי שמחברות את רוב המשועממים מימין ושמאל.