אני יודע את זה כי לחשוב שערוץ 13 נמצא במצבו בגלל האג'נדה החדשותית שלו זה צר אופקים. ערוץ 13 עבר שלל גלגולים במשך השנים וניסה דברים שונים, הן ברמת התוכניות שלא קשורות לחדשות והן ברמת החדשות, לרבות בניסיון לקרוץ לציבור הביביסטי עם איילה חסון ושרון גל וכאלה. שום דבר לא באמת עבד. ערוץ 12 הפך לסוג של מדורת השבט, כנראה בגלל כל הארץ נהדרת ותוכניות הריאליטי שרצו שם בהצלחה. באשר לאנשים באולפן שיתווכחו ויעלו דעות שונות, בערוץ 14 עושים את זה? לאחרונה ראיתי (בטוויטר, כמובן) שיצאו לפרסומות כשאחד מהקבועים שלהם העז להתלונן על נושא החרדים והגיס.
נראה לי די טבעי שכאשר מחזור החדשות עמוס בדברים, אז ישנה הידללות בדברים שבדרך כלל זוכים לרוב תשומת הלב. נדמה לי שקוראים לזה סטטיסטיקה. כמו כן, ליטרלי לא קורה כלום בתחום כי אין עסקה ואין מו"מ (יופי ביבי!).
חחחחחחח אתה אמיתי???? כשחיסלו את סינוואר-דיברו על החטופים, כשחיסלו את נסראללה-דיברו על החטופים, כשאסד נפל-דיברו על החטופים. אבל מעניין שהדחת רונן בר זה מאורע כל כך חשוב שזה מצליח לדחוק הצידה אפילו את החטופים
אבל מה לעשות שזה אירוע גדול שלא קשור באמת לענייני המלחמה, שיש בעניינו הפגנות נוספות ושמדברים עליו הרבה? באופן טבעי, כשצץ משהו שתופס מקום, אז שיעור ההתעסקות בדברים אחרים יורד. שוב, זו פשוט סטטיסטיקה.
במאי "אין ארץ אחרת": "מתנחלים תקפו את שותפי, והוא נעצר" - וואלה תרבות באסה. טעות בזיהוי כמו שנאמר, למי אכפת מתומך טרור פלסטינאי? יש בשפע. יותר חשוב לטפל בסרטן מבית והיודנראט.
אני יודע שזה מתאים לאג'נדה שלך, אבל לא. במשך כמה וכמה ימים נושא אחר שלט בשיח והוריד - חלקית, חלקית בלבד - את העיסוק בהם. זה כמובן הרבה יותר טוב מהממשלה, שלא מתעסקת בהם בכלל וגם דוחה ישיבות שנוגעות למלחמה ולחטופים כדי להדיח את ראש שב"כ.
כצפוי, גיא מרוז היה בפטריוטים. הוא לא ציפה לתגובה שתבוא אחרי - וואלה תרבות מצטער אבל הוא צבוע, הוא חלק מהכת והפסיכוזה והוא ידע היטב את התגובה כי הוא בעצמו הגיב כך לאחרים כנראה.
בגלל ישראל זיו כל הסטנדפיסטים חותמים בלשכת אבטלה, הוא לקח להם את העבודה https://x.com/YinonMagal/status/1904545645765054834