כן,קופירוק. מה שבנצור (שאני אגב-טוטאלי הוא) מנסה להגיד הוא שבשביל לבנות נבחרת טובה וחזקה צריך להתחיל לטפח את הצעירים,כי הנבחרת שלנו היא,מה לעשות,כבר די מבוגרת. עוד שנה שנתיים מקסימום שלוש לא יהיו לנו יותר את רביבו,ברקו שעכשיו גם ככה פצוע,בנין נימני אבוקסיס וכ'ו, ואם נחשוב על העתיד היום,נשקיע באולימפית כבוגרת, נצליח בטווח הרחוק יותר כנבחרת.
בבקשה בבקשה בבקשה ואגב נבחרת,הידעתם שהאישור של מגמאדוב להשתתף במשחקיה מוטל בספק גם לקרת המשחק הבא בספטמבר ואולי גם בו לא יוכל להשתתף? חוצפה של ההתאחדות שלא טורחת לזרז כאן עניינים.
היום היה ב 5+ ישראל-אוסטריה. אוי איזה כיף היה להיזכר בזמנים שבהם הנבחרת שלנו הייתה שווה משהו. איזה נבחרת מצויינת הייתה לנו ותאמינו לי הרבה לא העריכו אותה אז ועכשיו מה שאנחנו מקבלים זה זבל למיחזור.
לבכות,פשוט לבכות.... אבל מי יודע מה גרנט צריך לעשות? אולי הוא צריך לבנות הרכב על בסיס כל השחקנים שהיו אז, או שהוא צריך להתחיל לשלב יותר צעירים? אני באמת לא יודע, אבל הייתי שמח לראות את ההרכב הקלאסי של נבחרת ישראל לפני 3-4 שנים...מה אתם חושבים?
לדעתי כל ה-11 של אז יכולים לשחק גם היום עם שינויים קלים: גרשון במקום שלח וזהו את האמת. לא אכפת לי לראות את גרייב, חזן ומזרחי בנבחרת.
מה?! אסור את מזרחי בנבחרת! צריך למצוא פתרון מהיר לבעיית החלוצים בנבחרת ומזרחי עם כל הכבוד כבר די זקן. די כבר לצרף זקנים צריך עוד דם חדש!
חחח זה בדיוק מה שאמרתי לאמיל. איזה נבחרת הייתה לנו, אולי אז לפעמים חטפנו בראש, אבל גם נתנו בראש, בואו נגיד שאז היינו נבחרת שיכולה להפסיד לקפריסין אבל לנצח את ברזיל, היום אנחנו ננצח את קפריסין, אבל נפסיד לברזיל, אני מעדיף נבחרת לא יציבה שיכולה לעשות סנסציות מאשר נבחרת שלא עושה יותר ממה שמצפים ממנה. בכל מקרה... ברקו- תחזור לנבחרת כבר! אני לא יודע מה איתכם, אני מתגעגע לגדול מכולם.
אוף אתם הורגים אותיל פעמים. כמה זמן וכמה פעמים אפשר כבר להסתמך על ברקו?! חייבים דם חדש!! (אני נשמעת כמו ערפד אבל...) לברקו אין יותר מעונה לתת לנו במדי הנבחרת! צריך לבנות ולא להאחז בשחקן מדהים ללא ספק שאוטוטו גומר ת'סוס.
על מי את מצפה שנבנה? את רואה ברקו באופק? אני לא... איך אומרים? בנבחרת משחקים הכי טובים, ביינתים אני לא רואה מחליף ראוי לברקו, בניון לא מספיק.
פה אתה טועה אילן!! בניון הוא די והותר, בניון הוא שחקן שנמצא ברגעים אלו ממש שניות לפני הבשלות הסופית שלו כשחקן וחובה לטפח אותו בנבחרת ולתת לו את הבטחון שם. וגם אם הוא לא מוכשר כמו ברקוביץ' וגאון כדורגל, הוא המנהיג הבא. הוא וזנדברג ואפק...רק הם, אז זה מה יש ועם זה צריך להסתדר ועל זה צריך לבנות יסודות.זה הכל.לא על רביבו אייל ובנין.