0-0 מאכזב לישראל מול סלובניה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏3/6/03.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

צודק... ז'אנו.

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מעדיף לשחק עם חלוץ מאשר עוד פעם לשחק בונקר מגעיל..בלי חלוץ אין התקפה..וזה נשמע דפוק שמשחקים כדורגל בלי עמדה על המגרש..רביבו לא יכול להיות חלוץ יחיד ונימני לא חלוץ..

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הם עדיפים על הולצמן. הם בהרבה יותר יצירתיים ומסוכנים!! הולצמן סתם גמל שחוגג בליגה שלנו הוא לא לרמות האלו.

4. שגיא Guest

אתה יודע מה מצב כזה יגרום?
    שני דברים יכולים לקרות, במידה ונגיד רביבו מתופקד כחלוץ, ושניהם לא דברים אופטימליים:

1. רביבו ירד לאחור לקחת כדורים, הוא רגיל לקבל אותם לרגל, ולא לחכות למעלה כדי שכדורים יגיעו אליו, הוא רגיל לבוא מאחור ולהצטרף להתפקה, ואת זה לא תוכל לשנות. אז אם רביבו מחליט ללכת ולקחת כדורים, יווצר מצב שאין אף חלוץ למעלה, אין חלוץ שיקבל את הכדורים מרביבו, אין חלוץ רחבה, אין חלוץ שפיץ, פשוט - אין חלוץ, ויווצר חלל בלי שחקנים ישראלים בהגנה הסלובנית מה שיקל עליהם פלאים את מלאכת ההתגוננות, הם ככה מספיק להם תיקו, אנחנו חייבים ניצחון!.

2. אם רביבו בכל זאת ישראל למעלה, אנחנו מפסידים שחקן כישור נהדר, שחקן שיכול להעמיד את החלוץ (מי שלא יהיה, אבל חלוץ!) לעמדה קורצת לכבוש שער, שחקן שאת היצירתיות שלו נראה אם ישחק במרכז, אם ישחק חלוץ לא נראה ממנו הרבה, כי הכדורים שהוא יקבל לא יספקו אותו.

צריך חלוץ חוד!

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אז שנימני ישחק חלוץ. מה שלא נראה לי שיקרה ואז נראה שוב את בניון על הספסל והולצמן ישחק כחלוץ וזה אנחנו לא רוצים שיקרה.

אני מסכים שאנחנו חייבים חלוץ חוד טבעי אבל אין לנו אף אחד מתאים!! ואני לא מסכים להתפשר על הולצמן.

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לנו חלוץ בליגה שהוא מעל הולצמן ברמה..מזרחי אמנם יותר טוב אבל הוא מטומטם והסתכסך עם גרנט..אברג'יל בדרך של מזרחי לראשות הטימטום
    ורפואה סך הכל הוא כמו הולצמן או שלא הרבה יותר טוב..
    אז מה עושים?

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מסיטים מישהו לעמדה הזאת. בלילי יכול להיות טוב. ואם אני לא טועה הוא לא זומן. סעמק נמאס לי מכל החלוצים שעושים חגיגות בליגה אבל מה לעשות הם לא מספיק טובים.... תבינו את זה.

8. ליהי Member

הולצמן לא מתאים לשחק בנבחרת. השם שלו לא צריך בכלל לעלות לדיון, אז לבן אדם היה מומנטום טוב בתחילת העונה והוא הבקיע די הרבה שערים,נו,אז? זה הופך אותו לחלוץ טוב? לפי דעתי גרנט צריך לשים את אפק בעמדת חלוץ למרות שזו לא הפוזיציה הטבעית שלו, הוא הוכיח את עצמו במדי הנבחרת בחוד וגם בהפועל הוא לא רע בעמדת חלוץ,וממש מאחוריו זנדברג זה בכלל יהיה מעולה. בניון כמובן צריך לפתוח בהרכב, הוא בכושר טוב בהרבה מכל הקשרים שזימן גרנט עד כה.
    הזימון של מגאמדוב בהחלט מבורך, ועכשיו שקלימי סבן חזר לכושר המצויין שהפגין במדי נתניה מגיע גם לו זימון, הוא יכול לתרום הרבה להגנה הישראלית.

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

סוף סוף מישהו (מישהי) מסכימה איתי. אפק בחוד זה גם טוב אבל זה יצור מצב של קישור: זנדברג, נימני, רביבו ובניון ובואו נודה שגרנט בשום מצב לא יפתח עם ארבעתם ואז נראה את או בניון או שנדברג על הספסל.

10. AFC Member

באדיר?! בהרכב הפותח?!

זין על כל המלחמה שלו. הוא בקושי נוגע בכדור, הוא אחד השחקנים החלשים יותר בנבחרת ובמכבי חיפה. בושה בכלל להזכיר את השם שלו. אבי נמני, חיים רביבו, יוסי בניון ואבוקסיס מוכרחים לפתוח בקישור, אין שאלה בקשר לנושא הזה.

11. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אין לבאדיר מה לעשות בהרכב לחימה או לא לחימה הוא בפורמה רעה מאוד והצבעתו בהרכב רק תחליש את הנבחרת , גרנט עוד אמר היום כי מקומו של בניון לא בטוח בכלל ואם הוא לא ייפתח זה יהיה ממש פשע..

12. ליהי Member

*טל בנין שוחרר מאימון הנבחרת ולא יטוס איתה מחר לאנטליה

*עמרי אפק וחיים רביבו צפויים להיות כשירים למשחק בשבת אף על פי ששניהם סובלים ממתיחה במפשעה.

13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

רסמי אני לא אהיה מאוכזב עם רביבו לא יפתח מחר..מאז ה5-0 על אוסטריה לא זכור לי יום מיוחד ששמחתי במיוחד שרביבו בנבחרת..הוא לא מתבטא בנבחרת ורוב המשחקים שלו בינונים..
    הלוואי ואני אטעה..אבל עדיף לי את זנדברג ויוסי..

14. ליהי Member

אני איתך בעניין ריינמן
    גם אני לא אתאכזב
    משום מה לרביבו יש מנהג מקולל לתת הופעות די עלובות במדי הנבחרת

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע אם זאת אשמתו..או אשמת השיטה ללא החלוצים[לא שמעתי על הרבה קבוצות שמשחקות ללא חלוץ..] אבל בכל מקרה עובדתית רביבו לא נתן יותר מדי משחקים שיגרמו לנו לנחת.