טוב אני אתן פה הימור מסוכן מאוד אבל אני חושבת שהנבחרת דווקא כן תנצח את סלובניה מצטערת, הרגשה שלי. למרות המצב המצויין בה נמצאת סלובניה (בניגוד למה שבני אמר פה)
מסכים על בן יוסף ובקשר למגמאדוב בלם מצוין וברור שמקומו בנבחרת והוא עולה על הרבה שמות שעברו בנבחרת בתפקיד שלו ואני חושב שמגמאדוב יוכל רק לעזור כי לדעתי בלי להגזים הוא שחקן עם יוכולת שיכלו להביא אותו לאירופה בקשר לסלובניה ישראל זה ברור שהסלובנים במצב טוב יותר אבל אולי אולי הפעם נוכל להתגאות בנבחרת שלנו כי סלובניה היא נבחרת מצוינת שניצחון עליה יוכל רק לחזק את הביטחון של השחקנים כי ניצחון על סלובניה לא הולך ברגל בקשר לבאדיר בכללי אני חושב שהוא שחקן טוב+מקומו בנבחרת (לא בטוח ב11)אבל אני חושב שהוא שחקן עם אכויות הגנתיות והתקפיות טובות מאוד
אריאל אני מסכימה איתך שבאדיר מתאים לנבחרת ולא מסכימה עם אף אחד שאומר שהוא מתאים בכושרו הנוכחי ל11 הפותחים,במיוחד לא כשמסתכלים על כל הקשרים המעולים שלנו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx (ילדה אופטימית).
בן יוסף הוא בלם בינוני ולא יותר מזה הבעיה שבישראל אחרי 4-5 משחקים טובים אומרים שהשחקן חייב להיות בנבחרת באירופה שחקן צריך לירוק דם כדי להיכנס לסגל המורחב ברור שמקומו של בן יוסף הוא במכבי פתח תקווה ולא יותר מזה (אולי שנה הבאה הוא ישתפר פלאים ואז אולי יהיה אפשר להזמין אותו)כרגע הוא בלם בינוני שראיתי טובים ממנו לא בנבחרת
להתחיל שוב? קודם כל, שים לב לדברים שאתה אומר ורק אז תוכל להגיד שהטענות שלי מטומטמות. אי אפשר להסביר? אולי כי אתה לא יכול להסביר בצורה שלא תסתור את דברייך לגבי מגרעותיהם של שחקני חיפה. להיות כנה? שמעתי הרבה, מכמה אנשים? 1-2, כאשר רוב בפעמים (כמעט כולן) היו כשאתה הזכרת את זה שוב ושוב. למען האמת, אני מזמן לא מחשיב את דעתך כדעה אובייקטיבית שניתן להגיב אליה בצורה הגיונית, אבל מה לעשות? אני לא עומד בזה. בנאדו, ויסלחו לי כל מבקריו, הגיע לשיא בליגת האלופות. המילואים של יונייטד, או לפחות שחקני ההתקפה באותו משחק היו אולי בלי רוד, אבל עם שחקנים כגון סולשיאר, פורלאן וסקולס. אלו לא שחקנים טובים? אתה כלכך אוהב להמעיט מהערך של ההישגים. אוקיי, זה לא היה מול רוד, אבל אין ספק ששאר החלוצים הם שחקנים שמשחקים בכמה וכמה רמות מעל שחקני הליגה הישראלית. ובנאדו נתן שם משחק ענק, כמו גם מול אולימפיאקוס. אם היית אוהד מכבי חיפה, אולי היית שם לב לזה טוב יותר, אבל זה כנראה בקשה מוגזמת לבקש ממך להתסכל על הצד החיובי, אני מבין שאתה לא יכול, ולכן לא אבקש ממך. אני רק אציג זאת: רוב שערי מכבי חיפה העונה לא נספגו בגלל בנאדו, לרוב היה זה אג'יפור ששיחק לידו, או אוואט ששיחק מאחוריו. אולי בנאדו לא היה יציב ולא נתן את עונת חייו, אבל להגיד שהוא שיחק גרוע - זה מוגזם, וזה גובל בטפשות. זכרון קצר מסתבר שיש לך, בני. אולי אתה לא זוכר את משחקי תחילת העונה, אבל בהם באדיר בהחלט היה טוב, סתם דוגמא, המשחק מול הפועל ת"א במחזור 9 שעולה בראש, אחד מהטובים של באדיר, זכור לי המהלך שהביא לפנדל של חיפה, כאשר חילץ כדור מהתקפת הפועל ומסר כדור עומק ענק ליעקובו. באדיר בהחלט היה סביר ביותר העונה, ממוצע. אתה רוצה לראות שאני אביא ישראל? אתה רואה אותי בא בטענות על 80 אחוז מהזימונים? וזה לא רק אצלך גרנט, הרי אצל כל מאמן אתה נוטה לחשוב אחרת, "אני צודק, הוא לא", יש גבול מסויים. מילא לא להסכים, אבל אתה מראש פוסל ומנסה למצוא תירוצים לזימונים האלה, ואף פעם לא חושב בהגיון, לכן הטענה ה"מטומטמת" הזאת, כדברייך. אבל עזוב, התרגלנו, התרגלנו לשנאת החיים הזאת למכבי חיפה, התרגלנו, ואנחנו ממשיכים לסבול את זה. אולי יום אחד גם תפסיק עם העיקשות הזאת, שגם ככה לא מוציאה ממך דברים חכמים.
נכון..כל מה שצריך זה לתת 4-5 משחקים..ובגלל זה סופגים 7-1 מגרמניה כי טל בן חיים נותן חמש משחקים טובים[אגב בנאדו נכנס ב4-1...] ומשה סבג נתן 5 משחקים טובים. ועוד פעם תבדוק טוב טוב כמה פעמים בן יוסף הרס נקודות למכבי פתח תקווה שלח..אולי הוא לא אותו מסננת אבל הוא בלם איטי שלא יצליח לשמור על שחקנים כמו זהוביץ ולא משנה מה תגיד בנאדו שמר על הטובים ביותר ובהצלחה רבה..קיקו ראול רוד ואן סולשיאר והרשימה ארוכה מאוד..עכשיו אתה בטח תגיד שמול ואן ניסטלרוי הוא חטף..נכון אבל תראה את המשחק באולד טרפורד ותראה ש-4 שערים הם באשמתו הישירה של אג'ופור. וכמו ששגיא אמר..רוב השערים העונה היו באשמת אוואט את אג'ופור בע"מ. ודבר אחרון..הבדיחה הזאת של אלול אברמוביץ ווסיהון...אני לא יודע אם אתה מתעדכן מה קורה אם הנבחרת הצעירה[שזה הנבחרת שמתאימה להם כרגע] אז או שהשחקנים האלה לא משחקים שם או שהם מבזים את עצמם שם בזה שהם חוטפים המון שערים.ולא מראול גיגס וכאלה..אז תאר לך מה יקרה שהם יראו שחקן עם נסיון וכישרון כמו הנרי???
הזימונים החדשים לנבחרת באים לאור היכלת הטובה של מגמדוב ואוזן שני שחקנים שנלחמים בשביל הסמל לדעתי אוזן יותר ממגמדוב מגמדוב הוא יותר שחקן אחרי מה שצריך בהגנת נבחרת ישראל אני מקווה שיוכל לשחק עם אישור מאופ"א!! חוץ מזה אני מקווה שגרנט יתן כבר ליוסי בניון לפתוח ולהוביל את הנבחרת בהצלחה ביום שבת!!!
טוב תראו אין הרבה מה לומר. אני הנבחרת הזאת, אני גם המזל שלה, אני פשוט כל מה שקשור בה. אני גרנט, אני ההתאחדות, אני ההשקעה של השחקנים, אני כמה שיש לנו חלוצים... בקיצור מה המסקנה? אין. אבל יש לי הצעה: אולי פשוט נשלח את הפועל ר"ג כנבחרת ישראל? יותר גרוע ממה שעכשיו כבר לא יכול להיות, ואני מאמין (טוב פה אני באמת לא צוחק) שיש יותר סיכוי איתם מאשר עם חבורת האפסים והאפס בראשם.
פוסל מראש?! בחיאת רבאק, שגיא, לא ראית משחק אחד של הנבחרת בזמן האחרון? לא ראית מה גרנט עושה בנבחרת? איך הוא מזמן רק שחקנים שהוא אימן בעבר? אתה עיוור, זה הדבר היחיד שאני מסוגל לומר לך. הנבחרת לא מתפקדת מול נבחרות קיקיוניות כמו קפריסין, איך היא תנצח את סלובניה? סלובניה כנראה באמת חושבת שישראל נבחרת טובה, הם יבואו להתגונן, אבל אחרי שהם יראו את השיטה המוזרה של הנבחרת מול בונקרים (תנו את הכדור לבנין שיבעט מרחוק), הם יבינו איזו חבורה מסכנה עומדת מולם ומי המסכן הראשי שמאמן אותם, ופשוט יקרעו לנו את הצורה. בתחילת העונה כל מכבי חיפה היתה קבוצה מצוינת שדרסה את הליגה, אחרי מספר משחקים היא הפכה לקבוצה אפורה וגרועה, הרבה בזכותו של באדיר. אמרתי לך כבר למה - לא נוגע בכדור, המיקום שלו מזעזע וההחטאות שלו עוד יותר. שגיא, גם אתה, כאוהד מכבי חיפה, סובייקטיבי במקרה הזה. רק אוהד מכבי חיפה יטען שבנאדו נתן עונה טובה, ושבאדיר נתן עונה סבירה. בבקשה, שגיא... פורלאן הוא אחד מהשחקנים היותר מעוררי רחמים שהגיעו למנצ'סטר יונייטד בעשור (או במאה) האחרון. ברצינות, אני חושב שאפילו ההגנה של בית"ר ביום טוב מצליחה לעצור אותו (למרות שקשה להאמין). סולשיאר חסר אונים כשיש חבורה של ילדים מאחוריו שלא יתנו לו כדורים נורמלים, סקולס גם כן לא יכול לעשות דבר לבדו. כשההרכב האמיתי של מנצ'סטר שיחק, במשחק הראשון, ראינו מה קרה. קח את באזל לדוגמא - במגרשה הביתי היא נכנעה למנצ'סטר, בגלל שמנצ'סטר היתה זקוקה לניצחון והופיעה עם הרכב מלא. באולד טראפורד, מול הרכב דומה לזה שמנצ'סטר השתמשה בו בקפריסין - זה הסתיים בכמעט ניצחון של באזל (תיקו בסוף). בנאדו היה טוב במשחק הזה (הרסרבס של מנצ'סטר), וגם היה טוב מול אולימפיאקוס - אבל כששיחקו מולו לברקוזן (שההתקפה שלה היא בדיחה גרועה, ויסלח לי בנצור), קבוצה ששרדה בקושי בבונדסליגה ומנצ'סטר האמיתית, ראינו מה קרה. בנאדו לא מתאים לרמות גבוהות. שחקנים מנוסים יותר, כמו אלה מהפועל ת"א, שהצליחו להתמודד עם קבוצות חזקות יותר מהרסרבס של מנצ'סטר, יותר טובים ממנו, אבל כמובן אי אפשר לזמן אותם. ולדעתי מגמאדוב וברומר צריכים לפתוח בהרכב הנבחרת, ולא בנאדו. אני לא מעוניין להמשיך בויכוחים לגבי הבלמים שציינתי, כי לא אצליח לשכנע אתכם. אבל ברומר ומגמאדוב יותר טובים ממנו, אני חושב שחלק גדול כאן יסכים איתי בעניין זה. מצטער, אבל איבדתי אותך לרגע - מי זה לעזאזל קיקו? מישהו מלברקוזן? לא מכיר. ואני ראיתי את שלח הרבה יותר פעמים מכל אחד כאן (אני הולך לרוב משחקי הבית של נתניה), הוא בלם מצוין, הוא בכלל לא איטי (לדעתי בנאדו הרבה יותר איטי ממנו). הוא אולי לא יכול לשמור על הנרי וטרזגה, אבל בנאדו יכול?! ושים לב איזו סתירה יש אצלך. אתה טוען שבנאדו שמר על ואן-ניסטלרוי בהצלחה רבה, אבל ואן-ניסטרלוי כבש במשחק הזה ולמען האמת הסתובב חופשי ברחבת חיפה בעוד בנאדו עדיין היה בהלם שהוא הצליח לראות אותו פנים אל פנים. אז כדי להגן על בנאדו, אתה אומר שואן-ניסטלרוי כבש בגלל אג'יופור - סליחה?! אם בנאדו שמר על ואן-ניסטלרוי, אז אג'יופור לא היה אמור בכלל להתערב בשמירה עליו, כך שזה לא אשמתו. בנאדו היה צריך לעצור את ואן-ניסטלרוי. הנבחרת הבוגרת שלנו חטפה שביעיה מגרמניה וחמישיה מדנמרק. דבר כזה לא קורה בנבחרת הצעירה. מה לעשות, כשמזמנים שחקן צעיר לבוגרת, משתפים אותו במשחק אחד וגורמים לו להרגיש כמו כוכב, ומאוחר יותר זורקים אותו בחזרה לאולימפית - נראה לך שהוא יצליח? השיטה הזאת שגרנט עושה כבר חזרה על עצמה עם בערך חצי מהאולימפית.
אני עיוור? נחמד לדעת. ואתה יודע (או שכנראה לו) שלא רק טיב השחקנים משפיע על המשחק. יש כמה פנים נוספים למשחק הזה שנקרא כדורגל, אני לא אתחיל ללמד אותך אחד אחד, אבל בכל זאת, צורת המשחק, השיטה והצבת השחקנים הם גם חלק נכבד במשחק. גרנט, משחק בלי חלוץ, אתה רוצה שקבוצה תצליח ככה? זה בלתי אפשרי בטח שאתה משחק מול נבחרות שלא חלשות ממך בהרבה. מספיק להן שחקן הגנה אחד כדי למנוע מאיתנו, בשיטה הזאת, לכבוש שערים. אבל אתה, ישר צועק שגרנט לא יודע מה הוא עושה, מזמן חברים שלו, וכהנה וכהנה. חברים ממכבי חיפה? עידן טל וזנדברג לא היו בעונה שעברה בחיפה. מלבד זאת, על מאמן שלקח שנתיים רצוף את האליפות עם השחקנים האלה, אתה לא יכול להגיד שהוא מזמן אותם בגלל שהם "חברים שלו". חוץ מזה, אתה בכלל לא אוהד את הנבחרת, ולמה? בגלל שלא מוצאים חן בענייך הזימונים של גרנט? או בגלל שאתה לא ממש אוהב את השחקנים שמשחקים? או אולי בגלל הסיבה שאתה אוהב תמיד להיות שונה, חושב אחרת, יודע אחרת. אולי, אבל לתשובה ממך אני לא ממש מצפה. חיפה, לא הפכה לקבוצה אפורה, ואת זה היה ניתן לראות בסיום העונה, השחקנים של חיפה לא שכחו לשחק כדורגל, ובשלושת המחזורים האחרונים הם הציגו כדורגל שרק מראה את גודל ההחמצה באיבוד האליפות, אני פה אני לא מצפה שתסכים איתי, הרי אתה אוהב להיות שונה, אבל אני בכל זאת אומר את זה. ולעניין הסובייקטיביות והאובייקטיביות. יש מעט אמת בדברייך, באמת בתור אוהד מכבי חיפה אני לא מצפה מעצמי להיות הכי אובייקטיבי שבעולם. אבל בכל זאת, הבדל בין הדברים שאנו אומרים הוא גדול, הוא כדור מכיוון שקבוצה שרוב שחקניה נותנים עונה חלשה לא יכולה לסיים במקום השני ולהגיד לליגת האלופות ולהצליח שמה (ואני אומר לך מראש, שאם תחזור למצוא לזה תירוצים, זה יראה אפילו עלוב עוד יותר). מנצ'סטר. שמת לב מה אמרת? סקולס לא יכול לבד, סולשיאר לא יכול לבד, פורלאן לא יכול לבד. ביחד הם כבר שלושה. ואם הם משחקים מול הגנה "חלשה, עלובה, מעוררת רחמים" (כדברייך), אז למה שהשחקנים האלה, אפילו אם הם "פאטתיים", לא ישכילו לכבוש שערים?! אתה הרי סותר את עצמך, אם בנאדו בלם גרוע, גם שחקן כמו פורלאן לא יתקשה מולו, לא? וסקולס בכלל אמור שוב ושוב לפרפר אותו, משום מה זה לא קרה. וזה לא בכלל שסקולס לא שחקן טוב. אותו דבר בעניין לברקוזן. ההתקפה שלה גרועה? היא הרבה יותר מכל ההתקפות של קבוצות הליגה.אתה בכלל לא רואה את הבדלי היחס, אין אצלך בכלל פרופרציות., "בנאדו לא מתאים לרמות הגבוהות", מה אתה מגדיר רמות גבוהות? הוא הבלם הישראלי הראשון ששיחק מול הרמות הגבוהות בשש משחקי חוץ. מול הרמות הכי גבוהות. כל בלמי הליגה מתמודדים מול קובי רפואה ושי הולצמן, בנאדו התמודד עם שחקנים שאפילו לכלב שלהם לא יקראו הולצמן. ואני לא חושב שאפשר להצהיר שהם יותר טובים מבנאדו. מהסיבות שפורטו למעלה, אמנם ניתן להגיד שהם נמצאים איתו בשורה הראשונה של בלמיי הארץ. בנאדו לא שיחק מעל ל60 משחקים בנבחרת כי סתם בא למאמנים. תבין, זה לא שגרנט לוקח את השחקנים החלשים של הליגה, מה לעשות שהכדורגל הישראלי יחסית חלש ביחד לשאר אירופה, זה שאתה מצפה מאיתנו להיות ברמה עולמית, אין זה אומר שזה אפשרי. צריך להיות ריאלים. עד כאן, ועד לפרק הבא. שגיא.
אתה סותר את עצמך. אתה אומר שגרנט משחק בשיטת משחק אדיוטית, ולאחר מכן מאשים אותי בטענות חסרות שחר לגרנט. אי אפשר להתעלם מכך שהשחקנים שגרנט מזמן הם חבריו - טל בנין, אבי נמני וטל בן-חיים היו איתו במכבי, כל שחקני חיפה מלבד טל וזנדברג שיחקו תחת שרביטו גם כן. הא! מצאת בעצמך את התשובה. אני לא אוהב את המאמן ולא את השחקנים שהוא מזמן - אין מה לעשות, אני לא מרגיש זיקה לנבחרת הזאת. אני לא יכול לאהוד קבוצה שמשחקים בה שחקני מכבי חיפה והפועל ת"א, וגם אם הייתי מבליג על זה, כמו בכל השנים, אז יש את הבונקר של גרנט, ללא חלוץ, ללא שיטה. כפי שאתה אמרת בעצמך. אני לא מוכרח לאהוד את הנבחרת - כי אני לא מרגיש מזוהה איתה. לא בהכרח בגלל השחקנים - אני הייתי אוהד מטורף שלה עד לפני שגרנט הגיע. אבל אין ישראליות יותר, אין את השמחה והלאומיות של הנבחרת, אין אווירה, אין כלום. וזה לא בהכרח קשור למשחקים הנייטראלים - גם בארץ לא היו באים 2000 אוהדים לראות את הנבחרת הזאת. בקשר לטענה שלך שאני אוהב להיות שונה - נכון. אני מתעב את מכבי ת"א כדורסל ואת האוהדים הצבועים שלה, אני מתעב את כל מה שקשור בנבחרת ישראל שגרנט הרס לחלוטין ואני מתעב קבוצות ישראליות שנואות שמצליחות באירופה. לי יש השקפת חיים פשוטה לכדורגל - בית"ר ירושלים אלופה, מכבי חיפה, הפועל חיפה, מכבי ת"א, הפועל ת"א, הפועל ב"ש, מכבי פ"ת, הפועל פ"ת והפועל כפ"ס זונות. אם הפועל ת"א תגיע לרבע גמר הצ'מפיונז, אני עדיין אשנא אותה, לעולם לא אשכח את היריבות ההיסטורית. אני לא מוכן לשנות את השקפת החיים הזאת בגלל כל מני אינטרסים של האומה לגבי הנבחרת, או כל התקשורת המאוסה שמנסה לשנות את הצבע של המדינה לאדום או ירוק במקרה של הצלחה באירופה. אבל זה לא קשור לדיון, חבל להעמיק בזה. לא אמרתי שפורלאן לא יכול לבד, בבקשה תדאג לקרוא את דברי עד הסוף - הוא שחקן פאתטי שלא מסוגל להצליח גם אם תשים לידו את זידאן, פיגו וברגקאמפ. היו שני שחקנים טובים בהתקפה של מנצ'סטר - סולשיאר וסקולס. שניהם לא יכולים להצליח כשנמצאים לידם בדיחות כמו ריצ'ארדסון ופורלאן. שים את בקהאם, ורון, גיגס ו-RVN ותראה איך הם אוכלים את חיפה ובנאדו. לברקוזן ניצלה במחזור האחרון מירידה לליגה השניה. ההתקפה שלה פשוט בדיחה. לא יודע אם טובה יותר מרוב קבוצות הליגה, אבל ההתקפה שלה פשוט עלובה. וגם ההתקפה הזאת הצליחה לעשות בית-ספר להגנה של חיפה. "רמות גבוהות" הן רמות שבהן אתה משחק מול RVN, הנרי וראול. בנאדו כבר שיחק ברמות הגבוהות ונכשל. אולימפיאקוס והמילואים של מנצ'סטר זה ממש לא רמה גבוהה, לברקוזן זאת רמה בינונית. במשחק באולד טראפורד ראית מה זה רמות גבוהות. ושם בנאדו נכשל, ובגדול. ואל תשכח באיזו כושר היתה מנצ'סטר בתחילת העונה. אתה טועה. יש לנו חומר שחקנים כאן בארץ שמסוגלים לסיים מקום שני. קח הרכב יצירתי וקצת צעיר, קח שני חלוצים, שחק 4:4:2 התקפי ואתה בכיף מגיע ליורו. אלון מזרחי, שי הולצמן ויניב אברג'יל הם חלוצים מצוינים שמסוגלים להצליח מול הגנות כמו סלובניה וקפריסין, קישור שיכלול בתוכו את נמני, אבוקסיס, בניון ורביבו (בהנחה שברקוביץ' יפרוש מהנבחרת), מסוגל להתגבר על רוב הנבחרות בדרג השני באירופה, אלימלך ושטראובר שוערים מצוינים ובהגנה יש לנו גם כן שחקנים טובים (אם כי יש בעיה קטנה בעמדת המגן השמאלי). וכל זאת עוד בלי השחקנים הפצועים (אברמוביץ', גרשון, דומב ודגו).
אני לא מבין אותך ..גם אני שונא את מכבי והפועל תל אביב אבל שהם מגיעים לנבחרת אז הם מייצגים את המדינה ולא את המועדון שלהם..אז באמת.. אתה צריך לשנות את התפיסה שלך כי ביתר לא תחזור להיות אלופה..אתה תהיה בר מזל אם הם ישארו בליגה בשנים הבאות...
די כבר עם הטענה המגוחכת שלכם שאני שונא את חיפה יותר משאני אוהד את בית"ר!! אני שונא את חיפה בדם, אבל אני תמיד אוהב את בית"ר יותר. די כבר לקבוע דברים שאין לכם מושג לגביהם, זה התפקיד של אילן.