0-0 מאכזב לישראל מול סלובניה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏3/6/03.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה מה שאנחנו רואים..אתה לא שמח שניצחתם אותנו..אתה שמח שאנחנו הפסדנו לכם וזאת הבעיה שלך..

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה מה שאנחנו רואים..אתה לא שמח שניצחתם אותנו..אתה שמח שאנחנו הפסדנו לכם וזאת הבעיה שלך..

3. שגיא Guest

לצחוק, לבכות או לפרוש לדוקים?

אני לא סותר את עצמי חבוב. אני, כנראה בניגוד אלייך, יודע לבקר בצורה תרבותית והוגנת. אתה הרי מראש פוסל, כפי שכבר אמרתי. הכל בשבילך לא טוב. לא השחקנים, לא המאמן, לא הנבחרת, כלום לא טוב בשבילך. אני בניגוד אלייך אמנם לא מסכים עם גרנט ב100 אחזוז, אבל עושה זאת בצורה יותר הגיונית ממך.
    גרנט אימן בשתי הקבוצות הטובות במדינה בשנים האחרונות - מכבי ת"א ומכבי חיפה, הוא מכיר יותר טוב את השחקנים, ואיתו הם הגיעו לגדולות. אין מה לעשות - אלה השחקנים הטובים בארץ, תרצה או לא. וכך נוצר מצב שאתה מאשים את גרנט בהחלטות לא טובות שהוא מזמין את החברים שלו. שראובר, אוזן, טל, זנדברג, מגמאדוב, חליבה, הולצמן, אבוקסיס, בן חיים (כשהוא היה במכבי בן חיים היה בנוער), גרשון ודומב לפני הפציעה, אלימלך, צרפתי, ועוד, כל אלה שיחקו אצלו? לא! אז תפסיק עם הקטנוניות העלובה הזאת שלך.

אתה לא אוהב את ישראל? אז מה אני בכלל פונה אלייך?

--------

חזרנו למכבי חיפה בליגת האלופות.
    אתה אומר דברים כלכך טפשיים, הרי ברור שרוד יכול בקלות על בנאדו, אבל זה לא שיש בלם אחר בארץ שכן יכול להסתדר איתו. ובנאדו, ויסלחו לו כל המבקרים והבני בן שלומים בארץ, כבר הראה לא פעם ולא פעמיים שהוא מתסדר מול חלוצים גדולים, כדוגמת סולשיאר, ג'ובאני הברזילאי, ואם נלך יותר אחורה גם ראול.
    "בנאדו שיחק ונכשל" ?! יש שחקן ישראלי, מלבד גרשון, שהצליח לעמוד בכבוד מול התקפות איימתיות?
    אתה אומר דברים כלכך לא קשורים, כאילו שתומר בן יוסף לוקח את רוד בהליכה. ממש עלוב.

הדבר היחיד שאני מסכים איתך שזה צריך לשחק עם שני חלוצים, חומר השחקנים שכרגע נמצא בנבחרת הוא מהטובים שיש בארץ.

4. AFC Member

שגיא, בבקשה, לך, תשתה כוס מים, תספור עד 10 ותחזור. חבל שאתה סתם מתעצבן.

שטראובר וצרפתי יכולים לרדת מהרשימה שלך.

מה קורה להבנת הנקרא שלך?! אני אמרתי שאני לא אוהב את ישראל? אני אמרתי שאני לא אוהב את הנבחרת הנוכחית. תעיף את גרנט, תביא את לנדאו או מלמיליאן ואני בכיף אחזור להאמין בנבחרת הזאת.

כן! תתפלא! בנאדו נכשל מול RVN, ולכן אני לא חושב שמגיע לו להגן מול טרזגה והנרי, כל אחד מהם יותר טוב מ-RVN.

אני סיימתי להגיב לך, אתה פשוט לא מסוגל לנהל ויכוח תרבותי בלי להתחיל להתעצבן, וחבל.

5. שגיא Guest

מה קרה להבנת הנקרא שלי?
    אולי לשלך קרה משהו...מאיפה הסקת שאני עצבני?
    אתה יודע עם איזה פרצוף שמח ומאושר אני נמצא מאחורי המסך? תאמין לי שאני מחייך, בייחוד אחרי שאני רואה תגובה שלך שמצפה לי.
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ohmy.Xxx
    נכון, אפשר להוריד את שטראובר וצרפתי, אבל עדיין, הבאתי לך רשימה של אנשים שלא שיחקו תחתו של גרנט. תבין, כשאתה מאמן שתי קבוצות מהטובות בארץ, סביר שמספרם של השחקנים ששאימנת בקבוצות, יהיו גם בנבחרת, הם הטובים ביותר!
    אתה ברחת להוריד לי שניים מהרשימה במקום להתייחס בהגיון, ואני לא יכול לנהל ויכוח בצורה תרבותית.

כשאמרתי "ישראל" התכוונתי נבחרת ישראל.
    גם אם גרנט יבוא לאמן בבית"ר (חס וחלילה) אתה גם תתחיל לשנוא את בית"ר?

אני בכלל לא מתפלא, לבנאדו בהחלט היה קשה מול רוד, אבל זה שלא שבלם ישראלי אחר כן היה מצליח להתמודד איתו, לכן אני לא רואה קשר בדברים שלך לבין זה שבנאדו בלם חלש. רוד יכול להפוך כל בלם לבלם "חלש". קצת מחשבה, והנה, אני נותן לך אפילו לגימה, יודע מה - קח 2, מהכוס מים שהבאתי לי.

הכדור אצלך, "וחבל".

6. Julian Joachim Member

ריינמן טיפהל'ה הגזמת. קיקו היה בשיא שלו חלוץ מצויין אבל אפילו בספרד אני מניח שלא יגידו שהוא אחד האדירים... פיצי היה כזה, למשל.

7. AFC Member

...

טוב, אני אגיב לך ברצינות :

שגיא, יש כמה שחקנים בנבחרת שהם לא חברים של גרנט - אבל הרוב ממכבי חיפה ומכבי ת"א.

ברור שלא. המחוייבות שלי לבית"ר הרבה יותר גדולה מהמחוייבות לנבחרת. אבל אני מניח שאני אצעק לו להתפטר ואפיץ הודעות נאצה עליו.

בנאדו בלם חלש, לא בגלל שלא הצליח לעצור את ואן-ניסטלרוי - אלא בגלל שלא עצר את קוביקה, פרוחרננקובס ואלון חרזי (הייתי מוכרח להכניס את זה). אתה טוען שהוא הצליח בצ'מפיונז - ואני טוען שהוא לא הצליח. אם היה מצליח לעצור את RVN, או לפחות באביץ' ופראנקה, אז אפשר היה לומר שהוא הצליח.

8. שגיא Guest

די, זה אפילו כבר לא מצחיק.

ברוב השנים האחרונות, מכבי חיפה ומכבי ת"א נמצאות בטופ של הכדורגל הישראלי, רוב הזמן בצמרת. גם לפני גרנט רוב השחקנים היו משתי הקבוצות הללו, כי שם פשוט משחקים הישראלים הטובים ביותר, לא יעזור לך.

ושוב, מצחיק. בנאדו היחיד שבאמת התמודד ברמות הגבוהות, בעוד שאר הבלמים עדיין חולמים לשחק שם. שמור את התיאוריות שלך לעצמך, הם לא מחכימות כאן אף אחד.

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

טוב מיציתם.

לפי מה שהבנתי רביבו יפתח כחלוץ ונימני ובניון ישחקו קצת מאחוריו.

הלוואי הלוואי הלוואי

10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

וידוקה אתה נעול על השטויות שלך עד שאתה אפילו לא חושב מה שאתה אומר..אתה קבעת שהנרי וטרזגה יותר טובים מרוד ואן ניסטלרוי..זה כבר סיבה נוספת לויכוח של 5 עמודים..

בכל מקרה אני מאוד מקווה שהוא יפתח עם בניון ונימני כי אם הוא לא יפתח עם יוסי אני פשוט אשמע את המשחק ברדיו או משהו כזה..כבר נמאס מזה שלא פותחים איתו..

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

תודה לפורום ליגה אנגלית..שימו לב מה בני רשם שם..

עכשיו איזה עוד קבוצה שמשחקת מאוד התקפי אנחנו מכירים..מכבי חיפה...
    ועכשיו שימו לב..במילים של וידוקה..
    בהגנה של חיפה נמצאים זאנו בנאדו חרזי וקייסי.ההגנה הזאת מצויינת אולי אפשר להחליף את חרזי,אבל ההגנה הזאת מעולה.הבעיה היא שחיפה פשוט קבוצה עם אופי התקפי,שסופגת אבל גם כובשת הרבה.וגם אם תביא את בן יוסף ואברמוביץ[ :twisted: ] המצב יישאר כמו שהוא[לא חיפה תספוג הרבה יותר!!!!]

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בקשה.

13. AFC Member

חחח...

יש הבדל ענק בין המקרים. ארסנל קבוצה עם אופי התקפי טוטאלי - מכבי חיפה ממש לא. אם יש תכונה אחת שהביאה למכבי חיפה את שתי האליפויות ברצף בשנתיים האחרונות (חוץ מכסף) - זאת החזרה מהתקפה להגנה. הבעיה היא לא במנטליות, אלא בשחקנים. תסתכל על השמות בהגנת חיפה - אג'יופור, אוואט, בנאדו, קייסי וחרזי - יש לך ספק שבגלל זה הם ספגו כל כך הרבה שערים? ראית בעצמך! ראית את כל הגולים שחטף אוואט, ראית אילו פאדיחות עשה קייסי בשמירה ברחבה... תן לחיפה בלמים יותר טובים ותראה איך כמות השערים שהיא סופגת יורדת - ראית מה קרה בעקבות הצטרפותו של דוידוביץ' במקום אוואט - שיפור גדול. שחקני מכבי חיפה יורדים להגנה, אתה רואה את ז'אוטאוטס, רוסו וכולם בהגנה, אבל תמיד תהיה איזו פאשלה של קייסי או חרזי.

ארסנל, לעומת זאת, בקושי חוזרת להגנה כמעט בכל המשחקים. נשארים משהו כמו שלושה שחקנים מאחור. אין מקום להשוות בכלל.

14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל אני לא רואה שהזכרת את בנאדו פה..מה בנאדו לא עושה טעויות? :twisted:
    דבר שני זה נכון שחלק מהטעויות נעשו בגלל ההגנה..אוואט!!!שיוחלף וכמו שכבר אמרת מאז שדבידוביץ הגיע ההגנה נראית יותר טוב[אפילו שיש לה את בנאדו :twisted: ]
    אג'ופור יוחלף בתקווה בבלם יותר טוב וקייסי בתקווה יחזור לעצמו ואז הבעיה היחידה שתמיד הייתה לחיפה זה שהיא קבוצה התקפית והיא תמיד כובשת הכי הרבה וסופגת הכי הרבה מבין קבוצות הצמרת..מה שאתה מדבר עליו זה רק במשחקי צמרת..משחקים שגרנט רצה לצאת עם נקודה אחת או ליתר לא להפסיד..

15. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אין מה לעשות...קבוצה שמשחקת התקפית סופגת הכי הרבה..ככה זה תמיד..זה סיכון שלוקחים שאתה משחק התקפי.