1-1 מאכזב מול קפריסין, עכשיו הצרפתים מגיעים...

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏25/3/03.

1. שגיא Guest

עומרי אפק במקום בניון

כן כן, גרנט ממשיך עם השטויות...
    אין ספק לגבי הכשרון של אפק, אבל שחקן שמשחק בספרד ושחקן שמשחק בארץ, יש מה להשוות?!
    יוסי אמור להוביל את הנבחרת, להצעיד אותה, משום מה כל מאמן שמגיע פשוט לא נותן לו את זה....
    מוזר מאוד...
    בניון שחקן שיכול להכריע משחק בהרקה פתאומית, הוא חייב להיות על המגרש, בטח ובטח כאשר אייל פצוע ולא יכול לשחק.

עכשיו גם נראה שנימני בכל זאת לא יפתח, ומיכאל זנדברג יפתח במקומו.
    גם אדורם קייסי עדיין בספק, אחרי שחלה.

2. קופירוק Member

לא!!!!!!!!!אני לא מאמין!!! איזה באסה!!! :cry: שלא יעשה דבר כזה האידיוט!!!!!!
    ההרכב יהיה כנראה:
    דודו אוואט

3. AFC Member

המאמן הזה יוביל את הנבחרת לאבדון. פשוט בושה. בארץ יש כל כך הרבה שחקנים צעירים ומוכשרים, והוא לא מזמן אותם. בסדר. הוא מזמן את כל החברים שלו ממכבי ת"א ומכבי חיפה לנבחרת. בסדר. הוא מרכיב שחקנים זקנים בלבד חוץ מעומרי אפק וטל בן-חיים (בניון הרי מחוץ לסגל, עם כל השנאה שלי לבחור הוא צריך להיות בהרכב). כמה אפשר?

הבנאדם מטומטם!! דודו אוואט? נבחרת? מישהו מוכן למצוא את הקשר בין שני המושגים האלה? השוער הכי גרוע בליגת העל מזומן לנבחרת? הוא שפוי? אבי נמני לא משחק שנה שלמה, ובמשחק הכי טוב שלו העונה הוא כבש צמד בפנדלים. אבל כמובן שזה לא יחסי ידידות, הא שגיא?

המוניטין של השחקנים הקשישים האלו מדבר את גרנט. אולי פעם אחת, גרנט יפסיק לקבוע חודשיים לפני את ההרכב של ישראל (כאילו שלמישהו היה ספק מה יהיה ההרכב היום לפני חודשיים) לפי מוניטין, יבוא למשחקי הליגה, יסתכל, ולא יזמן שחקן שבמזל כבש צמד (אתם יודעים על מי אני מדבר), אלא לאחר שעקב אחרי השחקן?

גרנט יודע שהמפתח שלו להישאר בהתאחדות זה החברים שם. חבורת הקופים שמנהלת את הכדורגל שלנו רואה אותו מזמן שני שחקנים ממכבי פ"ת והפועל כפ"ס, כך שאוטומטית הם מבינים שהוא גם מזמן שחקנים מקבוצות קטנות, יש לו את טל בן-חיים ועומרי אפק, כך שגם שחקנים צעירים יש לו, יש לו את אבי נמני, כך שגם שחקנים מכובדים יש לו, ויש לו גם את היריבות החזקות באירופה (מולדובה, מלטה, ארמניה, לוקסמבורג, ליטא) שהוא השיג נגדן מאזן כמעט מושלם.

אברם גרנט - תתפטר!!

4. שגיא Guest

אה?
    פספסתי משהו?
    מה הקשר אלי?

5. שגיא Guest

ראיתם את זה?!
    תצוגת נפל!!!
    אין מילה אחרת, גועל נפש, זה מה שזה היה.
    10 דקות ראשונות היו טובות, מעבר לזה - פשוט כלום!

גם החילופים, נימני?! למה?! נימני זה אולי שחקן להכניס בדקות הסיום כשהתוצאה לטובתנו, על מנת שישמור על הכדור.
    למה כלכך מאוחר יוסי בניון? הוא צריך לפתוח!
    ולמה שלושה בלמים לעזאזל?! גם ההגנה הייתה מבולבלת מכל השחקנים שהיו שם, עד שהיא לא ידעה על מי לשמור,במקרה של השער זה היה ראופמן ששם לנו גול.
    ובעקבות זה גם התקפה לא הייתה, שני שחקנים כל התקפה, רביבו עם הכדור, ואפק שמחכה לו ולא מקבל.
    ובאדיר הנכה הזה, איך אפשר?! למה לנסות לעבור את השוער?! למה לא להקפיץ קטנה ולסגור את הסיפור.
    ולמה טל בן חיים בלם? ראיתם את חוסר הנסיון הזה? עם נבחרת טיפה יותר חזקה היינו חוטפים לפחות רביעיה.
    ולמה להכניס את אבוקסיס במצב של תיקו? ועוד במקום באדיר, שום שינוי בשיטה, אבוקסיס אפילו יותר הגנתי ממנו.
    המשחק של ישראל במחצית השניה היה תקוע לחלוטין! פשוט תקוע! לא ראינו הגנה, וגם לא ראינו התקפה. אחד המשחקים החלשים ביותר של נבחרת ישראל, פשוט לא יאומן, אני באמת מתבייש בנבחרת הזאת. משחק מגעיל, בלי הקרבה, כנראה שבלי ברקוביץ' אנחנו עדיין חלשים בשתי דרגות, חבל מאוד.

ואתם יודעים מה הכי מרגיז בזה? שהנבחרת הישראלית תגיד שהתוצאה טובה, ושזה "טוב שלא הפסדנו", "תמיד היינו מפסידים פה, הפעם לא, זה טוב", "תוצאה טובה במשחק חוץ קשה"
    אין לי מילים, עזבו...
    אנחנו הולכים לחטוף שישיה מהטריקולור, אני מת מפחד.

6. burning soil Member

afc שחקנים זקנים? יש לך שחקנים יותר טובים וצעירים מקייסי וחרזי בעמדות שלהם?
    עמרי אפק פתח ושיחק טוב,מחצית ראשונה טובה של הנבחרת,השניה לא טובה,אני מאוכזב מהתוצאה,ואתם ממש מצחיקים,אם לא בן חיים אז מי רציתם?? אין בלם אחורי אחר..
    בכל מקרה זה לא סוף הדרך יש עוד משחקים..

7. שגיא Guest

זה סוף הדרך...
    קפריסין נבחרת פטתית לחלוטין!
    סלובניה מוציאה פה 3 נקודות בלי בעיה...
    לצפרת אנחנו הולכים להפסיד קשה, דבר שיוריד מהמוראל, יגרום לגרנט לעשות מהפיכה, שתהיה מהירה מידי, וכמובן שלא תועיל לנבחרת, וכך לאט לאט נבחרת ישראל תדעך ותדעך...

אברם עשה טעויות בסיסיות, שעלו בהרבה מאוד...
    הבעיה הכי גדולה של השחקנים והנבחרת זה שהם חושבים שזה לא סוף העולם, אנחנו נצטרך לנס, או לשיפור משמעותי ביכולת של קפריסין על מנת שתיקח נקודות מסלובניה...
    אין לנו בית שאפשר לתקן, גם המשחק הבא יהיה בחוץ...

8. Ilan Member

דייי וואליד באדיר וטל בן חיים- שתי נכים, אחד לא מצליח להבקיע מול שוער ואחד... לא עושה כלום בגול של קפריסין- סעמק למה הוא הסתכל על ראופמן נוגח?! הוא לא חשב שהוא צריך לשמור עליו?~ אויי... טוב זה לא תוצאה נוראית אבל עכשיו אסור שסלובניה תנצח שם ויש לי הרגשה שהיא תעשה את זה...
    נ.ב- כ"כ היה חסר היום את ברקו', שוב ראינו שרביבו הוא פשוט לא מנהיג, ולא יודע איך להנהיג, המנהיג היחידי הוא ברקוביץ' ושהמנהיג שלך פצוע, אתה נמצא בבעיה רצינית...

טוב זהו, עכשיו צרפת, אם יש נבחרת שאני ממש שונא זה צרפת, אם יש עם שאני ממש שונא זה צרפת, אם יש משחק שיתן לי תחושה אדירה זה ניצחון על הצפרדעים השחצנים, במשחק כזה בא לי לבכות שאנחנו לא משחקים בישראל! בישראל עם 40 אלף צופים ואיצטדיון מפוצץ היה לנו איזשהו סיכוי נגיד הנבחרת האנטישמית הזאתי, אבל עכשיו שאנחנו משחקים "בבית" בפלארמו זה לא יהיה אותו דבר, אבל בכל זאת, ניצחנו כבר בצרפת- בפארק דה פרנס, יש לנו סיכוי אומנם אפסי, אבל לכו תדעו מה יהיה שם, אני מאוד מקווה שננצח אותם כי כמו שכבר אמרתי זה עם שנוא עליי ובטח שגם הנבחרת הזאתי שנואה עליי... אבל בעיה אחת- בלי ברקו ובלי ביתיות זה יהיה כמעט בלתי אפשרי... :roll:

9. Don p1 Member

עבר כבר שעה אחרי המשחק, ואני עדיין מחפש איפה היה הלב והנשמה של הנבחרת היום?..מישהו יכול לעזור לי
    זה הסיפור העצוב של המשחק היום, נבחרת מעל הכל היא חבורת שחקנים שמשחקים בשביל מדינה ובשביל המדינה מקריבים הכל, השחקנים היום נראו לי כזרים שבאו להרוויח את משכורתם, איפה הלחימה איפה הניצחון בכל מחיר..זה נעלם היום וחבל.
    גרנט לא עובד עם הקבוצה על החלק הפסיכולגי, מה שאמור להוות חלק חשוב בנבחרת במיוחד בזמן הזה. אולי כחלקו מאופיו האדיש של גרנט, איש חכם שברח לי שמו אמר פעם שהבדל בין קבוצה שמנצחת למפסידה היא הצורה בה המאמן מכניס את השחקנים שלו להט לפני המשחק, ראינו בעבר את הנבחרת מתפוצצת ומשחקת מצוין, אבל משחק אחרי זה לא מצליחה להעביר פס. אני חושב שזה צריך להיות משהו שצריכים להתאמץ בשבילו, להעביר לשחקנים את זה שבזמן כזה הם צריכים לעלות ולהילחם בשבילי המדינה ולהביא קצת שמחה.

למשחק עצמו, היה חסר מאוד את ברקוביץ' כי לנבחרת לא היה בונה משחק, המשחק של טל בנין היה פושר, ועידן טל התבזבז לו מאחורה.
    הפתיחה הייתה טובה, אבל בצורה כל כך מבלוגנת אי אפשר לבנות משחק.

חסר לנבחרת חלוץ שינהל את המשחק, ואם כל הכבוד לרביבו הוא לא יכול לקבל כדור ולדהור איתו, עדיף למקמם אותו כקיצוני.

10. Ilan Member

בקשר לנשמה זה ממש לא נכון, במחצית הראשונה שיחקנו עם נשמה ובמחצית השנייה גם- פשוט זה לא הלך... רואים שיש הבדל עצום מעידן נילסן, אתם צריכים להבין, זה מעצבן נכון, עשינו תיקו ופיספסנו היזדמנות פז לנצח- אבל זה לא סוף העולם, ואם פעם הפסדנו שם לנבחרת יותר חלשה ואנחנו היינו יותר טובים- עכשיו זה לא נורא התיקו הזה, למרות שזה חבל...
    אתם גם צריכים להבין שקשה לנשמה לבוא לידי ביטוי במשחקי חוץ, אז נכון שהקהל של קפריסין הוא לא מי יודע מה אבל שהקבוצה לא מרגישה את הקהל שלה אז קשה לה לשחק עם נשמה ולבוא לידי ביטוי, ככה שבזה אני ממש לא מסכים איתך.

11. שגיא Guest

כן, אצל ברקוביץ' באנגליה.

בקשר לחלוץ, ללא ספק יכול לסדר אותנו.
    אנחנו צריכים חלוץ שפיץ! בלתי מעורער! כדי שלא נצטרך שינויים לא רצויים במערך ובהצבת השחקנים...
    רביבו חלוץ? מה זה נותן? הוא גם ככה יורד לעמדת הקשר...

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בושה לנו שיש לנו נבחרת כזאת מביישת...אין הקרבה...אין לחימה...אין כלום...2 התקפות כל המשחק ועוד נגד קפריסין!!!!! מה נעשה נגד צרפת...בושה שלא ניצחנו את קפריסין...
    וואליד באדיר הזה צריך לעוף לאלף עזעזאל הזבל הזה!
    אבוקסיס היה פי 10 עליו ב-10 דקות שהוא שיחק...
    רביבו שוב מוכיח שלנבחרת הוא לא תורם כלום...
    היחידים שהיו טובים היום זה עידן טל ובנין וגם אוואט...
    טל בן חיים בנאדו קייסי וחרזי היו מתחת לכל ביקורת...כל פעם השחקנים הבזויים של קפריסין מצאו את עצמם לבד...
    אפק היה בסדר אבל התעייף מהר מדי...
    נמני ובניון לא עשו מהומה...
    ושאלת השאלות:
    למה מזרחי לא הוזמן?!

יורו 2004? הצחקתם אותי! אולי גורו 2004...

אם עדיין לא הבנתם את זה עד היום אז אם הליגות האיטלקית והאנגלית ממוקם כליגה הבכירה של אירופה אנחנו בליגה ז' והכדורגל שלנו בהתאם...מה לעשות בלי ברקו אין נשמה אין כלום!

נ.ב. אני רואה את המשחק של צרפת נגד מלטה דקה 25 התוצאה היא 0:0 עידכונים בהמשך...

13. Don p1 Member

כבר 2-0 לנבחרת צרפת..

בוא נגיד שככה ביום רביעי בפאלרמו המצב לא יהיה טוב, להחזיר את אבוקסיס להרכב כי הוא היחידי שיכול לנהל את משחקה של הנבחרת, בנין עשה את זה היום בצורה מאוד חלשה, כמעט ושם דבר לא נע דרכו וגם עבודת הגנה לא הייתה הטובה והרגילה ממנו וחבל...

14. *ירוקה לנצח* Member

הגעתי למסקנה שהנבחרת שלנו נראית כמו מכבי חיפה.
    תוקפת לוחצת וכובשת במחצית הראשונה.
    נחלשת מסתגרת ומבוהלת במחצית השנייה.
    ההגנה כל הזמן נכנסת לפניקה ליד השער, תודה לאל שדודו לא איכזב היום.
    5-3-2? מי משחק ככה? למה לא לשחק 4-4-2 הישן והטוב? עם 2 חלוצים טבעיים -ויש לנו כאלה בליגה-גם מזרחי גם אברג'יל וגם הולצמן בכושר מעולה.
    ואם כבר מכניסים שחקנים אז תנו להם לשחק!!!
    אבוקסיס ובניון בקושי נגעו בכדור!
    בצורה כזאת מחכה לנו תבוסה קשה בצרפת.......

15. Don p1 Member

אמממ...ירוקה לנצח יש משהו בדבריך..
    מאמן הנבחרת הוא בעצם זה שבנה את מכבי חיפה, שחקני הגנה שלנו באים ממכבי חיפה, וגם באדיר מהקישור...בהחלט יש דמיון..

מול צרפת, שאתמול שיחקה מצוין זה לא יספיק ואפילו אנו יכולים לקבל תבוסה..