אתם יודעים איזה סוג של אנשים אני הכי שונא? אנשים כמו אלון מזרחי, שרק מדברים ומבקרים, מדברים ומבקרים... אז אומנם אין לנו בפורום אלון מזרחי, אבל וידוקה לא פחות מעצבן ממנו, כיאלו תגיד כבר- "אני שונא את נבחרת ישראל ורוצה שהיא תפסיד" וזהו! כיאלו הבנו, אז אין שום ייצוג מהקבוצה העלובה שלך, שום כלום, חוץ מאיזה עוזר מאמן, אז תפסיק לקנאות ולבלבל תשכל, הריי אתה כל דבר לא טוב לך, אל מה אתה מבלבל תשכל, היניב אלול הזה היה עושה משהו ליד הנרי? תגיד אתה עושה צחוק, תאמין לי שכל המאמנים בארץ "קצת" יותר מבינים ממך בכדורגל, ממש "קצת", ועובדה שלא היה מאמן אחד שלא הזמין את בנאדו, אז מה זה אומר? אהה אולי זה אומר שוידוקה מבין יותר משלמה שרף, מבין יותר מנילסן, ובטח שגם מגרנט- נכון? הריי הוא היה בהרכב של שלושת המאמנים האלו... אני מציע שתיהיה מאמן נבחרת וזהו ... באמת? אני לא מבין איך גברי לוי לפחות לא התייעץ איתך לפני שהוא מינה את גרנט, או שאולי הוא עשה את זה ואנחנו לא יודעים? הקיצר... תפסיק לבלבל תשכל, תפסיק לנסות להיות חכם ושונה, ואל תבלבל תשכל על השחקנים שלך, אמיר שלח? אתה עושה צחוק? אתה זה בטח מאלה שירדו עליו אחרי המשחק באוסטריה עם היד שלו, עכשיו פתאום הוא בנבחרת?! אריק בנאדו עם גבס ברגל יותר טוב מהשלח הזה, תעשה לי טובה...
חחחחחחח יפה יפה..! זה באמת ככה,אסי וסיהון לא מספיק טוב לרמה הזאת,אם הוא לא מצליח לעזור לאולימפית להשיג תוצאות טובות הוא רק יוריד את הרמה באולימפית. אם טל בן-חיים בדיחה,אז מעניין מה יניב אלול יכול היה להיות בפלארמו,ואמיר שלח יכול להיות אופציה טובה,רק שהוא קצת זקן,ונדמה לי שהוא בכלל בלם קדמי.
אני לא מבין מה כל הבכיינות כלפי הסגל, אני עובר עליו ורואה את כל השחקנים הטובים בארץ בו.. לא רואה בלם אחר שיכל לשחק חוץ מאלה שמשחקים אחר, קחו בחשבון שגרשון וברומר פצועים דהיינו בן חיים ובנאדו הם הבלמים הכי טובים שיש לנבחרת כיום... אם זה נעלה מול צרפת, ועם זה נעשה את הרוב כדי להצליח לא יודע מה איתכם, אבל לי בכן אופן במשחקים כמו של היום יותר חשוב לי המלחמה והקרבה..מה לעשות אני רואה בזה כדבר חשוב יותר..
ושימו לב לשינויים שגרנט מתכנן בהרכב הנבחרת למשחק הערב מול צרפת. עמיר תורג'מן יפתח בהרכב, על חשבונו של זנדברג, אבוקסיס יפתח על חשבונו של באדיר. גרנט גם מתכנן לשחק עם 4 שחקנים בקו האחורי, ולא 5 כפי שהיה נגד קפריסין. השינוי של אבוקסיס הוא בהחלט טוב, שחקן נוקשה, שמהסגל הקיים, הכי מתאים לעמדה הזאת של קשר אחורי. תורג'מן זה שינוי מפתיע, אבל אפילו לטובה. חלוץ שפיץ, זה מה שהוא, ככה הרבה יותר קל לשחק, גם אם אפק יחזור אחורה, יהיה את תורג'מן שיהיה בחוד, וכך גם רביבו יוכל לשחק יותר כקשר, שבונה את המשחק של נבחרת ישראל. יוסי בניון כנראה יפתח שוב על הספסל, בעוד אבי נימני הודיע לגרנט שהוא לא כשיר למשחק. מה דעתכם על השינויים הצפויים?
ובכן, תגובה לניסוח ההודעה של אילן : אילן, אני מאד מעריך את העובדה שאתה באמת משתדל לכתוב בכתיב תקין, באמת, אבל עדיין מספר שגיאות הכתיב בהודעתך עצומות. למשל, מעולם לא שמעתי על המילה "כיאלו" (שנזכרת פעמיים), שוב, אני מזכיר לך שיש הבדל בין "אל" ל"על" ו"הרי" כותבים עם י' אחת. חוץ מאלו, אני בטוח שאתה תמשיך להשתפר. תמשיך עם שיעורי העזר! יחד נמגר את תופעת האנאלפביתים! כעת, תגובה להודעתך : 1. אמיר שלח בעבר אכן היה בלם לא מזהיר, אבל כעת בנתניה הוא מציג כושר מצוין. הרבה יותר מבנאדו ובן-חיים. אני לא מבין למה כולם מקשיבים לברבורים של שלמה שרף - בנאדו בחיים שלו לא יהיה בלם, ואם גרנט לא היה מזמן אותו לנבחרת בקדנציה הכושלת שלו, הוא היה עדיין צעיר אלמוני וכושל. בקשר לטל בן-חיים, צבוע שכמותך, אם תדפדף דף אחד אחורה אתה תראה את עצמך מתלונן על אחוזי הנכות של הנער וזועם על כך שהוא לא יודע לשמור על ראופמן (מעניין שאת שאר ארבעת שחקני מכבי חיפה בהגנה לא האשמת... גם הם עמדו והסתכלו על ראופמן). בכלל, מה הבלמים האלו עשו בקריירה שלהם חוץ מלקבל שבחים בטור של שרף? עזוב, אין על מה לדבר כאן, כולם משוכנעים שבנאדו הוא בלם מצוין, שבן-חיים בלם העתיד, אבל אם מישהו ינסה פעם אחת לפחות להסתכל על אחד מהם כל המשחק, הוא מיד יבין למה התכוונתי. 2. את יודע, עלית על נקודה מעניינת. בוא נעזוב לרגע אותי (אבל בשבילך אני אחזור לזה אחר כך), נעבור אליך. האם אתה היית אוהב את הנבחרת כמו שאתה מעריץ אותה עכשיו, אילולא העובדה שמשחקים בה שבעה מתוך אחד עשר שחקני מכבי חיפה, והמאמן בקושי סיים את עבודתו בכרמל? רגע, האם אתה באמת היית אוהב את הנבחרת ככה אם היא לא היתה בדיוק כמו מכבי חיפה של אברם גרנט בזמנו? כדורגל אפור ומשעמם, חשיבה על תוצאה בלבד, אי-ניצול חולשה משוועת של היריב וקבלת החלטות איומה של המאמן יחד עם ניהול משחק ששואף לאפס (אחרי ההחמצה של באדיר מול שער ריק, הוא היה מוכרח לצאת. המערך היה מוכרח להשתנות, משהו היה צריך להתרחש). אתה לועג לבית"ר ירושלים שאין לה נציגה בנבחרת, בגלל שאט אט גרנט בונה לו את מכבי חיפה על חשבון הנבחרת. אם היית אוהד הפועל ב"ש, שעד היום לא מבין מדוע לקבוצה המצוינת שלו אין נציג אחד לרפואה בנבחרת, היית בכל זאת לועג לי? לא, מפני שגם להפועל ב"ש אין נציג בנבחרת. להפועל ת"א יש את אבוקסיס, אנטבי, אלימלך ואפק בלבד. למכבי ת"א את נמני, בנין ובן-חיים. לסנטאנדר את בניון, לגלא את רביבו ולסיטי את ברקוביץ', כשיחלים מהפציעה, ויבוא על חשבון שחקן שלא ממכבי חיפה ככל הנראה. האם קלטת את הנקודה? הנבחרת הזאת מכורה לחלוטין. לא ייתכן, פשוט לא ייתכן, שמאמן יזמן כמעט את כל הישראלים של קבוצה אחת לנבחרת, ללא שום קשר לכושרם. גם במכבי הוא אימן לפני מספר שנים, ויש לו חברות קרובה עם נמני ושאר שחקני מכבי. גרנט מזמן את חבריו לנבחרת, הוא מזמן את שחקני מכבי חיפה לנבחרת. הוא הורס את הנבחרת, מוכר לנו את הנבחרת. בגלל זה הוא צריך להתפטר. אבל אני מניח שפשוט כל שחקני מכבי חיפה ראויים להיות בנבחרת. באדיר, אוואט, עידן טל, זנדברג, חרזי... אין מה לומר. 3. טוב, אם אני צריך לחדש לך משהו... גברי לוי הוא ככל הנראה היו"ר הגרוע ביותר של ההתאחדות לכדורגל הישראלית בכל הזמנים, הכשלונות של הנבחרת באים רק בגללו (תאמין לי שאם היה לנו יו"ר ששם לב איזה מאמן הוא ממנה, הנבחרת שלנו היתה במונדיאל 2002), הוא דפק לנו את זכויות השידור ודחה את הליגה, מכר את הליגה ליענק'לה, נותן לליגה להירקב עם דמי השיטור ומחכה לשר האוצר שיטפל בזאת, אחראי לפשע שאנחנו צופים בו כל שבת מחדש, התפטר וחזר... כך שממנו, תהיה בוח שאני, אתה, וכל טרמפיסט שהיה עם הפועל ת"א בסן סירו מבינים בכדורגל יותר ממנו. את הסוגיה הזאת פתרנו. בקשר להשוואה שלך בין הבנת הכדורגל שלי לבין ההבנה של שרף - אם מסתמכים על הפרשנות של הוד כרסנותו, אז העניין ברור. למרות המוניטין העצום שלו שגורם לתוכניות כדורגל ליפול לרגליו, והטור שלו ב"ידיעות אחרונות" שמסוגל להשמיד ולהחיות קריירות, אסור לשכוח לאן הבחור הוביל אותנו. בכל זאת, ברור שהוא מבין בכדורגל יותר ממני, אבל... גם לקאפלו והיצפלד היו טעויות בקריירה. בנאדו הוא אחת מהן. נילסן היה באמת גאון כדורגל שלא הצליח לעבוד בנבחרת האיומה שלנו, אבל הזימונים שלו היו מבריקים. כפיר אודי התגלה בזכותו, הוא שלף את אבי תקווה משוויץ ולא זימן את דודו אוואט בגלל חברות. וגרנט? תסתכל על ראיון פשוט איתו, ותבין את תפיסת העולם שלו בכדורגל. למשל, מראיון שלו לאחר משחק מוצלח של מכבי חיפה : "לחצנו על היריבה, הגענו למצבים, כבשנו וניצחנו". אין ספק, ונגר, פרגי - מאחוריכם. הוא אולי מבין בכדורגל, אבל הפך את הנבחרת לקומבינה. כל מי שמתיידד עם גרנט יכול להתקבל לנבחרת. 4. אחרי שאני מסתכל על כל ההשקעה שלי בהודעה הזאת, אני מאוכזב, כי אני יודע שאתה תגיב לי בשתי שורות על איזה משפט סתמי בהודעה שלי.
סחטיין על ההודעה, עכשיו התגובה: 1. אתה מתלונן על זה שרוב הנבחרת היא ממכבי חיפה, ואתה משבח את נילסן, אבל שחכת- גם אצל נילסן רוב הנבחרת היא ממכבי חיפה, וזה עובדה, מכבי חיפה היא הקבוצה הטובה בארץ בשנתיים האחרונות וקבוצת צמרת בעשור האחרון, אז איך אתה מתפלא שרוב הנבחרת באה ממנה? זה לא לגיטימי שמהקבוצה הטובה בארץ יבואו הכי הרבה שחקנים לנבחרת? הריי היא אלופת השנתיים האחרונות, וכמו שאני זוכר שכשבית"ר הייתה אלופה, רוב הסגל היה מבית"ר, וכשהפועל חיפה הייתה אלופה, כמעט כל חוליית ההגנה של הפועל חיפה הייתה בנבחרת, אז אני לא מבין מה הקטע שלך עם זה שרוב שחקני מכבי חיפה בנבחרת, בסה"כ יש להם הרבה יותר ניסיון אירופאי מכל הקבוצות בארץ (אולי פחות מהפועל ת"א, אבל זה כבר ויכוח אחר), ולכן רוב שחקני הנבחרת ממכבי חיפה. 2. כדורגל הגנתי? מגעיל? גרנט?! גרנט זה מאמן מיוחד, מאמן שמצליח לנצח משחקים גם כשלא הולך לא, וכשהקבוצה שלו בכושר לא טוב, אבל הוא גם יודע להוציא מהשחקנים שלו את המקסימום ב"מאני-טיים", אתה שחכת מה הלך במכבי חיפה בסוף העונה האחרונה? זה לדעתך כדורגל הגנתי ומגעיל? כל משחק חיפה פירקה את היריבה בסוף העונה, ולזה אתה קורא כדורגל הגנתי?... 3. בקשר לבן- חיים, אכן בלם לא משהו בכלל, שעושה המון שטויות, אבל תבין- אין מישהו אחר! אין! פשוט אין! לטעמי כל הבלמים שלנו בארץ גרועים, חוץ מכמה בלמים ספורים, ומי שהיה טוב כבר זקן ולא מתאים לנבחרת, בן- חיים הוא לא משהו בכלל, אבל אין משהו יותר ממנו לדעתי, אני בטוח שיש בלמים עם יותר כישרון, אבל הם פחות יתאימו לנבחרת. 4. בקשר לב"ש ביתר ושות', מה לעשות, אין להם שחקנים טובים שמתאימים להיות בנבחרת, אולי קורנפיין יכול להיות בנבחרת, אולי בב"ש חלק משחקני ההגנה שלה יכולים להיות מועמדים לנבחרת, אבל אין להם שחקנים שביזיון שגרנט לא מזמן אותם, כי כמו שאתם יכולים לחשוב שהם שחקנים טובים, אחרים יכולים לחשוב שהם לא טובים, וזה לא כמו אריק בנאדו למשל, שאין ספק שהוא מתאים לנבחרת. חוץ מזה, ראיתם את ההגנה של ב"ש בזמן האחרון? מה הפלא שאף שחקן משם לא בנבחרת... 5. דבר אחרון, אתה בעצמך אמרת שאתה "לא אוהב את הנבחרת הזאתי", אני לא מבין מה הקטע שלך, שרוב השחקנים של בית"ר היו בנבחרת אז לא אהדתי את הנבחרת? הנבחרת זה המדינה שלך, אולי אתה חובב את העם הצרפתי והאנטישמי, וזה כבר בעיה שלך, אבל אני לא חושב שאפשר לא לאהוב את המדינה שלך, ואפילו בכדורסל, שאני לא סובל את מכבי ת"א, אני אוהד את הנבחרת, אומנים אני מעדיף שמאיר טפירו או מתן נאור יהיו אלה שיככבו, אבל אם הנבחרת תנצח אני יסלח גם עם ליובין יהיה זה שיוביל את הנבחרת, כי כמה שאני לא סובל את מכבי ת"א, אני אוהב את הנבחרת, ולכן לדעתי זה בושה שאתה לא אוהד את הנבחרת, אולי זה בגלל שאתה רוצה להיות "שונה" או "מיוחד" אבל זה טיפשי, ובטח שאנחנו משחקים נגד ציר הרשע (חחח גנבתי לך) צרפת, שביחד עם ריאל ויונייטד היא זוכה בתואר, הקבוצהנבחרת המסריחה ביותר.
סחטיין על ההודעה, עכשיו התגובה: 1. אתה מתלונן על זה שרוב הנבחרת היא ממכבי חיפה, ואתה משבח את נילסן, אבל שחכת- גם אצל נילסן רוב הנבחרת היא ממכבי חיפה, וזה עובדה, מכבי חיפה היא הקבוצה הטובה בארץ בשנתיים האחרונות וקבוצת צמרת בעשור האחרון, אז איך אתה מתפלא שרוב הנבחרת באה ממנה? זה לא לגיטימי שמהקבוצה הטובה בארץ יבואו הכי הרבה שחקנים לנבחרת? הריי היא אלופת השנתיים האחרונות, וכמו שאני זוכר שכשבית"ר הייתה אלופה, רוב הסגל היה מבית"ר, וכשהפועל חיפה הייתה אלופה, כמעט כל חוליית ההגנה של הפועל חיפה הייתה בנבחרת, אז אני לא מבין מה הקטע שלך עם זה שרוב שחקני מכבי חיפה בנבחרת, בסה"כ יש להם הרבה יותר ניסיון אירופאי מכל הקבוצות בארץ (אולי פחות מהפועל ת"א, אבל זה כבר ויכוח אחר), ולכן רוב שחקני הנבחרת ממכבי חיפה. 2. כדורגל הגנתי? מגעיל? גרנט?! גרנט זה מאמן מיוחד, מאמן שמצליח לנצח משחקים גם כשלא הולך לא, וכשהקבוצה שלו בכושר לא טוב, אבל הוא גם יודע להוציא מהשחקנים שלו את המקסימום ב"מאני-טיים", אתה שחכת מה הלך במכבי חיפה בסוף העונה האחרונה? זה לדעתך כדורגל הגנתי ומגעיל? כל משחק חיפה פירקה את היריבה בסוף העונה, ולזה אתה קורא כדורגל הגנתי?... 3. בקשר לבן- חיים, אכן בלם לא משהו בכלל, שעושה המון שטויות, אבל תבין- אין מישהו אחר! אין! פשוט אין! לטעמי כל הבלמים שלנו בארץ גרועים, חוץ מכמה בלמים ספורים, ומי שהיה טוב כבר זקן ולא מתאים לנבחרת, בן- חיים הוא לא משהו בכלל, אבל אין משהו יותר ממנו לדעתי, אני בטוח שיש בלמים עם יותר כישרון, אבל הם פחות יתאימו לנבחרת. 4. בקשר לב"ש ביתר ושות', מה לעשות, אין להם שחקנים טובים שמתאימים להיות בנבחרת, אולי קורנפיין יכול להיות בנבחרת, אולי בב"ש חלק משחקני ההגנה שלה יכולים להיות מועמדים לנבחרת, אבל אין להם שחקנים שביזיון שגרנט לא מזמן אותם, כי כמו שאתם יכולים לחשוב שהם שחקנים טובים, אחרים יכולים לחשוב שהם לא טובים, וזה לא כמו אריק בנאדו למשל, שאין ספק שהוא מתאים לנבחרת. חוץ מזה, ראיתם את ההגנה של ב"ש בזמן האחרון? מה הפלא שאף שחקן משם לא בנבחרת... 5. דבר אחרון, אתה בעצמך אמרת שאתה "לא אוהב את הנבחרת הזאתי", אני לא מבין מה הקטע שלך, שרוב השחקנים של בית"ר היו בנבחרת אז לא אהדתי את הנבחרת? הנבחרת זה המדינה שלך, אולי אתה חובב את העם הצרפתי והאנטישמי, וזה כבר בעיה שלך, אבל אני לא חושב שאפשר לא לאהוב את המדינה שלך, ואפילו בכדורסל, שאני לא סובל את מכבי ת"א, אני אוהד את הנבחרת, אומנים אני מעדיף שמאיר טפירו או מתן נאור יהיו אלה שיככבו, אבל אם הנבחרת תנצח אני יסלח גם עם ליובין יהיה זה שיוביל את הנבחרת, כי כמה שאני לא סובל את מכבי ת"א, אני אוהב את הנבחרת, ולכן לדעתי זה בושה שאתה לא אוהד את הנבחרת, אולי זה בגלל שאתה רוצה להיות "שונה" או "מיוחד" אבל זה טיפשי, ובטח שאנחנו משחקים נגד ציר הרשע (חחח גנבתי לך) צרפת, שביחד עם ריאל ויונייטד היא זוכה בתואר, הקבוצהנבחרת המסריחה ביותר.
דווקא שלח היה טוב בנבחרת,בתקופת נילסן שרף.. אבל מאד מצחיק שאתה אומר שרק נמני ובן חיים בנבחרת,אבל שכחת שגם דגו,ובנין נמצאים בסגל,ברומר ושטראובר גם הם חלק מהסגל. זה שבאדיר החמיץ מול שער ריק,זה לא בהכרח אומר שצריך להוציא אותו ישר מההרכב. עכשיו בקשר להרכב,תורג'מן שחקן חוד מצוין,הוא יודע להבקיע שערים אבל עם הכל צריך לזכור שליגה ישראלית ובית"ר ירושלים זה לא צרפת. אבוקסיס הוא שיבוץ מצוין,הוא מחזיק כדור,הוא מתקיף מגן,ולדעתי יכול להועיל יותר מבאדיר.
חחח אתה צודק, מה טל בנין, אבי נימני, טל בן- חיים, עמיר תורג'מן ודגו זה לא מספיק לך וידוקה?! ועוד יש את שטרואבר וברומר שכמו שבורנינג סוייל שייכים לרוטציה של הנבחרת.
מחצית... עצוב, מה אפשר להגיד? לוזריות אופיינית ישראלית, למה לעזעזל אנחנו תמיד חוטפים בסיום! למה! נ.ב, למרות שאני יסגור איתם חשבון בסוף המשחק, אי- אפשר שלא להזכיר את ערוץ 11, פשוט מדהים, עברה מחצית והם הראו לנו כל תקלה שאפשר לעשות (מעניין מה הם מכינים לנו במחצית השנייה...). יאאלה! חבר'ה! תתעודדו! גם בפארק דה- פרנס היה 2-1 לצרפתים! אנחנו עושים את זה היום!
אוי לעיניים שרואות!!! איזה בושה לחזור ככה מהצבא ולראות את נבחרת החושך משחקת!!! בונקר שאפילו סדאם היה מתבייש בו!! והשחקנים שכבר מקבלים את הכדור נראים כאילו הם בני 12 ששמו אותם לשחק ליד זידן והנרי כל הכדורים מתבלבלים להם.. והשילוב המדהים של חרזי-אוואט הכה שנית.. הם כבר הופכים להיות כמו קטשפר כבר הפסדנו!!אז לפחות שנשחק יפה כבר..פשוט מעצבן לראות אותם..
ב-92 היה לנו את רוזנטל, היום רביבו הוא חיקוי עלוב... עם כל הכבוד ליכולות שלו, הוא פשוט לא רוזנטל, שיקח כדור וירוץ חצי מגרש ויבשל שער.. בפעם שרביבו ניסה לקחת כדור וללכת לבד מול בארטז הוא התבלבל ברגליים והכדור ברח לו.. אז התקוות לא רבות..
איי חבל.... בסופו של דבר הפסד דיי מבאס... לפחות תיקו יכולנו להוציא. מחצית שנייה אח איזה משחק יפה- מזמן לא ראיתי כזה מהנבחרת. הרכב טוב של גרנט וגם החילופים לשם שינוי באו בזמן. אבל למה תמיד זה קורה לנו? למה אנחנו חייבים לספוג את השער השטותי שהורס לנו הכל? למה אנחנו לא יכולים להלחם על כדורים גם בסוף תוספת הזמן? אבל יפה שיחקנו משחק חזק אל הרגל - כמו שצריך בלי כבוד בלי חשבון לזיזו והחברה. משחק שכונתי פשוט ומעניין. ככה צריך לשחק תמיד-גם מול קבוצות קטנות מאיתנו.
נהנתי לראות את הנבחרת במחצית השנייה, באמת משחק בהחלט טוב וללא ספק יכולנו להוציא נקודה. אבוקסיס היה פנטסטי ואני בטוח שטם הוא היה פותח מול קפריסין היינו מנצחים, משחק מצויין שלו.
אז כמו שאני מכיר את הישראלים, עכשיו כולכם תגידו שהנבחרת הישראלית בושה, ביזיון ומה לא, ותשכחו ששיחקנו עם אחת הנבחרות הטובות בעולם, אם לא הטובה מכולם. משחק מאוד מאכזב, מנטליות ישראלית אופיינית, אבל ראינו משהו חדש בנבחרת, משהו שלא ראינו המון זמן- נשמה, אני לא יודע מה אתם ראיתם, אבל ממזמן לא ראיתי את רביבו (רביבו!!!) משחק עם כ"כ הרבה הקרבה, ממזמן לא ראיתי את הרצון האלה של השחקנים לשחק בשביל המדינה, אבל חבל ושוב חבל שהפסדנו, היינו שווים שער אחד לפחות. חוץ מזה אני רוצה להזכיר משהו מאוד חשוב, אם לא שמתם לב, שיחקנו במגרש ניטרלי, ואפילו היה יתרון מספרי לצופים הצרפתים, אנחנו שיחקנו בלי השחקן מספר אחד שלנו- ברקוביץ', למרות כל הנתונים האלה הנבחרת נתנה משחק יוצא מן הכלל טוב (חחח עוד פעם אחת אני שומע את המשפט הזה של הדבורין הזה אני נוסע לפלרמו בשביל לסתום לו תפ'ה), במיוחד במחצית השנייה, ואיך אומרים? היה חסר לנו גרוש ללירה, וממש לא היינו רחוקים מלעשות הפתעה. עכשיו בקשר לבעיות בנבחרת: קייסי היה פשוט ביזיון היום, לא היה מדוייק וגם לא שמר טוב. אלון חרזי גם לא הצטיין בייחוד עם השער העצמי הטיפשי שהוא עשה, אבל כמובן שזה לא בכוונה וזה קורה בכדורגל. השחקנים המצטיינים שלי הם בראש ובראשונה יוסי אבוקסיס שהוכיח לגרנט (אפרופו גרנט, ניהול משחק מצויין וחילופים מאוד טובים) שהוא שווה מקום בהרכב, עוד מצטיין הוא חיים רביבו, שלמרות הסטיגמה שנדבקה אליו הוא נתן משחק אדיר היום, כל הזמן זז וראו שהוא מאוד רוצה להוציא נקודות במשחק הזה. דודו אוואט גם שיחק טוב מאוד, שתי השערים לא היו באשמתו, בשער הראשון הייתה סגירה גרועה של קייסי על זידאן (?!?), ולא היה לו הרבה מה לעשות נגד הנגיחה המדוייקת, בשער השני בכלל לא היה לו מה לעשות עם הבעיטה שזידאן שפגעה באלון חרזי ונכנסה לשער הלא נכון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx . עכשיו בקשר לשידור האיום ונורא של המשחק הזה, תסבירו לי לעזעזל, איך ערוץ 11 מצליח כל הזמן להעמיד סטנדרטים חדשים בשידור גרוע? כל פעם הם משדרים יותר גרוע מהפעם הקודמת, זה נראה כיאלו הדבורין הזה היה בהקפאה 10 שנים ועכשיו ערוץ 11 הפשירו אותו כדי שישדר את המשחק, ככה הוא גם נשמע... אין עוד הרבה מה להגיד, ערוץ 11 ביזיון. ועכשיו, בואו נסתכל קדימה רגע, בהחלט יש סיבה לחייך, אומנם הסלובנים ניצחו אבל אל תתנו לזה להטעות אותכם, הם נבחרת מאוד בינונית ואני בטוח שאנחנו שווים להם ביכולת אם לא טובים מהם, אך בשביל להשאיר לנו סיכוי לסיים במקום השני חובה, פשוט חובה , לנצח "בבית" את קפריסין, זה לא יהיה קל, תיהיו בטוחים, אבל אנחנו חייבים לנצח אותם, ביינתים המצב של ברקו לא משתפר, ויש לי הרגשה שהוא לא יהיה כשיר עד סוף החודש למשחק הסופר חשוב נגד קפריסין, אבל אני מאמין שאם נשחק כמו ששיחקנו היום ננצח את הקפריסאים. דבר אחרון שיש לי להגיד, תיהיו בטוחים, אם היינו משחקים בבית- צרפת לא הייתה מנצחת את ישראל בר"ג, בזה אני בטוח.