זה הטעות שלך! ששחקן לא נמדד על יכולת נטו! יכולת זה אולי 60 אחוז מהרמה של השחקן, נשאר עוד 40, מה אתה חושב ששחקן שלא שם על המאמן שלו (מזרחי, שלא מת על גרנט) יתאים לתוכנית של אותו מאמן? שחקן עם כזה אופי מתאים לנבחרת? זה בדיחה להזמין שחקן שרק לפני שנייה ביקר את הנבחרת, אולי ביכולת נטו הוא מתאים אבל יש עוד אלף ואחד דברים שבגללם אסור שהוא יהיה בנבחרת, כי שחקן לא יכול לפתוח תפ'ה מתי שבא לו, זה מתחיל מחוץ למגרש אבל זה ממשיך במגרש, ואם אין לו אמון לגרנט לפני שהוא זומן למה שיהיה לו כשהוא יהיה מזומן לנבחרת?!?
בזה אולי אתה צודק, אבל זה חלק מהאגו של גרנט. אם הוא היה יותר חכם הוא לא היה נקלע לסכסוכים, או לחילופין היה מנסה לפתור אותם...
ישראל היא מדינה דמוקרטית. כמו שלכל הפוהורוליסים והאפרתים למיניהם יכולים להעביר ביקורת קשה על הנבחרת - זכותו של אלון מזרחי. גרנט סתם מתעקש על משחקי כבוד. אלון מזרחי יכול לחזור לנבחרת, גרנט פשוט צריך לדבר איתו ולגרום למזרחי להתנצל בפומבי. מה הבעיה?
עזבו, אם אתם לא מבינים דבר בסיסי של קשר מאמן- שחקן אין עם מי לדבר... מתי תבינו שצריך להיות כימיה בין המאמן לשחקן?! אם שחקן לא יעריך את המאמן וישים עליו זין הוא גם לא יקשיב להוראות שלו וככה זה יראה במגרש, חוץ מזה העפיפון הזה אמר שהוא "לא יודע אם הוא בכלל רוצה להיות בנבחרת", אז אם הוא עושה טובה- שישאר בבית.
עזבו, אם אתם לא מבינים דבר בסיסי של קשר מאמן- שחקן אין עם מי לדבר... מתי תבינו שצריך להיות כימיה בין המאמן לשחקן?! אם שחקן לא יעריך את המאמן וישים עליו זין הוא גם לא יקשיב להוראות שלו וככה זה יראה במגרש, חוץ מזה העפיפון הזה אמר שהוא "לא יודע אם הוא בכלל רוצה להיות בנבחרת", אז אם הוא עושה טובה- שישאר בבית.
אני עדיין לא כתבתי כאן כי לא רציתי לקבל את התגובות AFC קיבל,אבל כשאני עובר על התגובות אני רואה שAFC טען טענות מוצדקות לחלוטיין,קטל את הנבחרת באופן מצוין(הוא אמר לפני המשחקים מול צרפת וקפריסין מה יקרה,וצדק),ואתם יכלתם להגיב לו בהודעות כמו " העיקר שיחקנו טוב" "זאת צרפת,צרפת". אתם לא מבינים כבר שהנבחרת הזאת פשוט לעובה? מבית כל כך קל,עם קפריסין החלשה,סלובניה שהיא קבוצה בינונית,וצרפת שנמצאת בכושר מזעזע,תשאלו את צ'כיה שנתנה לה בראש. גם מולנו הם נראו כל כך חלשים,הם כבר יודעים שהם עולים אז הם לא נילחמים,בקושי משחקים, אבל הנבחרת שלנו ממשיכה להראות כמה היא אומללה. עזבו את העובדה שמשחקים בה שחקנים כמו אואט,קיסי,בן חיים,באדיר והולצמן,עזבו את זה השחקנים נבחרים ע"י פרוטקציות,ורק מהקבוצות שגרנט אימן בעבר,עזבו את זה שהקבוצה שלי הפועל באר שבע נדפקת כל פעם מחדש כשגרנט שם עלינו(סליחה על המילה)זין,ולא נרחיב על הדברים האלה כי כל פעם אותם תגובות אידיוטיות "אין שחקנים אחרים","הם הכי טובים בארץ" "יש להם נסיון אירופאי",תגובות חסרות משמעות. כי עד היום לא קיבלתי תגובה מדוע אין שחקן מבאר שבע בנבחרת,אבל עזבו,אני בא לדבר על זה שהנבחרת למרות שהיא נראת איטית,זקנה וחלשה עדיין לא עשו חילופי משמרות. תאמרו הרבה דברים על שלמה שרף,אבל הוא היחיד שהיה לו ביצים לעשות חילופי משמרות,ומאז ועד היום לא עשו חילופי משמרות,בנין נמני וכל המבוגרים שעלו בתקופת שרף עדיין מושכים למרות שהם מזמן היו צרכים לעוף,ושחקנים כמו יניב אלול,אליניב ברדה ויניב קטן לא מקבלים את הצאנס. ואני שואל,אם לא עכשיו אז מתי? מתי יהיו חילופי משמרות? מתי הנבחרת שלנו תחזור להיות נבחרת רעננה וטובה? כשגרנט האפס הזה מאמן, כניראה אף פעם. נ.ב גרנט מראה שיטה חדשה שלא נוסתה בשום מקום בעולם עדיין(מי אמר שהוא לא מחדש?),קודם מזמינים את השחקן לבוגרת,ומשם הוא יורד לאולמפית,ואני חשבתי זה הפוך? אחרי זה מתפלאים למה האולמפית עם שלל הכישרון שבה לא מצליחה,כי שחקן שמתאמן עם הבוגרת לצרפת הבוגרת,יש אצלו ירידת מתח כשמתברר לו שהוא משחק מול צרפת האולמפית........
למה אין שחקן מב"ש בנבחרת? אני יגיד לך למה... קבוצה שמפסידה לאשדוד!!! בבית, למה שיהיה לה נציג בנבחרת? וזה לא ההפסד הראשון שלה... כל החצי העונה האחרונה זה עונה גרועה של ב"ש, אני לא יודע איפה אתה חי, השחקנים היחידים שבאמת טובים בב"ש זה הזרים, כל השאר זה שחקנים מאוד בינוניים שלא מתאימים לנבחרת.
קודם כל בוא נבהיר משהו: אנחנו כבר גמרנו את העונה,לא נשאר על מה להילחם,על הזכות להשתתף באינטרטוטו,שנית בגביע כל הארץ יראו מי זאת קבוצת הפועל באר שבע. דבר אחרון בתקופה שניצחנו את חיפה 2-0,והבאנו למכבי תל אביב שלישיה בבית,גם אז לא הוזמנו שחקנים,ואני מבטיח לך שיניב אלול ואסי רחמים עולים בכמה דרגות על אואט האומלל,קיסי שלא יודע לסגור כדורי רוחב,ובן חיים החלש.
בחור כלבבי ... וקבוצה שמפסידה לבית"ר ירושלים 4:0, וגם להפועל ב"ש העלובה, כדבריך, היא קבוצה שראויה ל-7 שחקנים מתוך 11 שחקנים פותחים בהרכב? אילן, אתה עושה מעצמך צחוק. אוואט הוא השוער הגרוע בארץ לוודאי. מעולם לא ראיתי שוער שחוטף גול ממסירה בחזרה לשער, בגלל שהרים את הרגל גבוה מדי (אולי פעם בשכונה, כמה אירוני שזה קרה דווקא מול בית"ר, הא אילן?), שוער שהיה מעורב משמעותית הרביעיה שבית"ר נתנה לחיפה, שחטף גולים מטומטמים מבני יהודה וראשל"צ, חטף שביעיה בגרמניה, חמישיה בדנמרק וגול מטומטם מול צרפת? אסי רחמים, למרות הגול המוזר שחטף בשבת, הוא שוער טוב מאוואט. אבל לדעתי גם הוא לא מתאים לנבחרת.
קבוצה שמפסידה לבית"ר וב"ש לא ראויה ל7 שחקני נבחרת, אבל קבוצה שניצחה העונה את שטרום, את אלומיפאקוס, את מנצסט'ר יונייטד, את מכבי ת"א, את הפועל ת"א, את ב"ש, והרשימה עוד ארוכה (חכה חכה, עד סוף העונה גם בית"ר תיהיה במועדון המכובד הזה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx ), אז הקיצר קבוצה שמנצחת כאלה משחקים, והיא במקום ראשון בליגה למרות ששיחקה הרבה יותר משחקים מכל קבוצה אחרת והעייפות אצלה הכי מורגשת, אז לה מגיע הכי הרבה שחקנים בנברחת, חוץ מזה שאל תשכח עד לפני מחזור מי הוליך את הליגה.
חחחח הרגת אותי!! איזו קבוצה ניצחה את "שטרום", "אלומפיאקוס" ו"מנצסט'ר יונייטד"? בחיים שלי לא שמעתי על קבוצות כאלו. בקשר למאזן של חיפה מול בית"ר - מתי תבין שאתם לא מסוגלים לנצח אותנו? עוד כמה פעמים אתה רוצה לאכול את הלב אחרי עוד רביעיה או שער עצמי אומלל? ולסיום - מכבי חיפה לא במקום הראשון, לידיעתך. מכבי והפועל ת"א גם כן שיחקו ארבעה משחקים באירופה. חוץ מזה -מה אתה מתלונן על העומס מהצ'מפיונז? קבוצות מסויימות לא מתפרקות גם אחרי 12 משחקים באירופה ויותר. באיירן מינכן רק הרוויחה מההדחה שלה, והעומס עליה הוא אפסי. נכון שיש הבדל עצום בין באיירן למכבי חיפה, אבל טכנית, ההסדל בתחילת העונה בין באיירן לשאר הליגה היה בדיוק כמו ההבדל בין חיפה לשאר ליגת העל.
שטרום-קבוצת אמצע טבלה בליגה האוסטרית,ליגה חלשה,הקבוצה איבדה בקיץ את כל הכוכבים(כמו ואסטיץ' וכדומה). אולמפיקוס- קבוצת חוץ נוראה,פלא שנצחתם אותם? אולמפיקוס מעולם לא ניצחה בחוץ במסגרת אירופאית. מנצ'סטר- אל תגיד מנצ'סטר,תגיד המילואים של היוניטד,שחקנים שלא שיחקו אפילו בגביע הליגה האנגלית,דבר שבשביל היוניטד זה כמו גביע הטוטו כאן. ואל תזלזלו באסי רחמים,למרות הגול שהוא חטף(הרבה בגלל הדשא הגרוע)להזכיר לכם שמול אשדוד הוא לקח פנדל,ו5-6 הצלות גדולות.