סעמק תאמין לי שמספיק לי אפס (וידוקה) אחד, עד שנפטרנו מלירן בית"ר עכשיו אתה נעשה כמוהם? אין לי כבר להתווכח על זה, כי זה לא יגמר על העולם. ובקשר להפועל ת"א, לא ניצחתם את הפועל ת"א, ניצחתם את המילואים של הפועל ת"א, קבוצה בלי אבו- קוף וגרשון זה לא אותה קבוצה... כל הכבוד מה אני יגיד לכם? נחייה ונראה מה יהיה ביום שבת, אחרי שתחשבו שאתם מינימום ריאל.
אני לא מנסה להיות וידוקה ולא אף אחד,פשוט מאוד,אתה זילזלת בהפועל באר שבע,כשהצעתי את אסי לנבחרת צחקת ואני מצטט: "האא נו ברור, אוואט גרוע, אבל לא עד כדיי כך... אתה עושה צחוק- אסי רחמים? פחחח" ופשוט צינתי עובדה,היום יניב אלול ואסי רחמים היו גדולים,מעבר לזה שהפועל תל אביב לא הגיעו לחצי מצב,גם הפנדל שהיה להם נעצר ע"י אסי רחמים. ועוד נקודה,אמרתם שהקבוצה שלנו בנויה על זרים,היום בלי קאקו עדיין שיחקנו נהדר,הגול היה ישראלי לחלוטיין(חיים לסגרון לאליהו לבונפלד),והישראלים נתנו משחק מצוין. אהה ובדבר זה שלהפועל תל אביב חסרים גרשון ואבוקסיס,טוב לנו חסרו: אבו לאבן הפצוע,וקאקו,ותאמין לי שהחיסרון של קאקו יותר גדול מזה של גרשון ואבוקסיס. בכל מקרה אני לא מחפש איתך מריבות,אתה כניראה כמו הרבה אנשים חושב שהמדינה נגמרת בקסטינה,וגם אם נקח דאבל לא מגיע לנו שחקן בנבחרת,אבל במגרש הפועל באר שבע מוכיחה לכל המדינה אחרת,מעיפה קבוצת גביע,שביתה הוא מבצרה(הפועל תל אביב הקבוצה שאיבדה הכי פחות נקודות בבית),אתה רוצה הוכחה יותר גדולה? תסתכל טוב טוב על מפעל הגביע,כדי שתראה איך אנחנו לוקחים אותו.........
אני עדיין פה ומה לעשות שהניצחון של חיפה על מנצ'סטר הוא בעצם על קבוצת המילואים שלה... המשחק הזה יה חסר חשיבות עבור מנצ'סטר וגם בשביל ההרכב השני שלה. למה?? כי היא כבר הבטיחה עלייה לשלב הבתים השני. הנה במשחק של מנצ'סטר הראשון נגדכם, משחק שבאמת היה חשוב לה כי אז היא לא ידעה שהיא תעלה, קרעו אותכם 5-2 שהשער של קטן היה מאופסייד "אבל מה זה משנה". ואיזה קטע?? לא ניצחתם אותנו העונה אפילו תיקו נקודה לא הוצאתם. מאזן מושלם יש לנו נגדכם ועל תחשוב שזה ישתנה עם ההגנה שלכם. חבל רק ששלוש שחקני הגנה מחיפה ואוואט משחקים בנבחרת, כי זאת חוויה לראות את אוואט מקבל שער שטוטי אבל כשהוא בחיפה, לא בנבחרת. דרך אגב, לאריה האדום קוראים אילן והוא תמיד צודק.
חחח כבר דאגתי שהשארת את אפס לבד בקשר לב"ש, זה היה בצחוק הקטע עם החיסרון של הפועל ת"א, זה להחזיר לך על מנצסט'ר, חוץ מזה, זה כמו שאני יגיד שבאולד- טרפורד חיפה שיחקה עם קבוצת המילואים של חיפה, הריי חיפה בלי זוט'ה ויעקובו זה לא אותו חיפה... אז אל תבלבלו תשכל ונמאס לי לדון על זה כבר, כמה כבר אפשר לטחון קמח?! נ.ב, שוער טוב לליגה לא בהכרח טוב לנבחרת, שוער לנבחרת צריך להיות עם אישיות כמו אלימלך.
בסדר מסכים. אבל אתה חייב להסכים שאואט לא כזה,ככה לא שטראובר. היחידים שהם כאלה הם: אלימלך וקורנפיין. אהה ואל תהרסו את הדיון ותגררו אותו למריבות,תנסו לישמור על רמה גבוהה.
אילן, האנאלפביתיות שלך כבר מזמן חרגה מעבר לגבולות השפה העברית. AFC= Arsenal Football Club. הסי מייצג את המילה "קלוב", כך שזה לא ס', וזה בעצם "אפק" ולא "אפס". בכל מקרה, זה באנגלית ולא בעברית. נ.ב אתם לא מבינים מהחיים שלכם. חיפה לא ניצחה את מנצ'סטר יונייטד ולא את המילואים של מנצ'סטר יונייטד. היא ניצחה את "מנצסט'ר יונייטד"!!
וידוקה, חפיף מה אתה מתעצבן, גם ככה עוד מעט אני לא יצטרך לקרוא לך אפס, כי אתה בטח תעבור לאהוד את מנצ'סטר יונייטד, לא? (הם הולכים לקחת את האליפות...).