לא שיש לי מה להגן על שני סתומים האלה אבל לא בטוח שהם מודעים לזה בלייב. בדר"כ הפיד שהשדרים מקבלים זה פיד נקי. בכל מקרה מישהו צריך ליידע אותם באוזנייה כמובן... הערוץ הזה היה צריך להיסגר מזמן, זה רק פרפורי גסיסה עכשיו.
מחצית שלמה, ההתקפה של צ'לסי וההגנה של דורטמונד בתחרות מי יותר גרוע בתפקיד שלו. על מה שחקנים מקבלים כסף, תאמינו לי לפעמים אני לא מבין.
היה פיניש מדהים של קאי, ואנזו צריך לקבל חולצה מספר 8, נותנים לו חולצה של בלם ומתפלאים למה הוא לא נראה כמו 8
מה עם הפריז על הילד בלי שיניים? כנראה שיש איזה רומן בין האנשים בקונטרול, אין הסבר אחר לכמות הכפתורים שנלחצו שם.
שמח על השער הזה, חסך לנו את החילוף של הומלס <-> שחקן התקפה במחצית. אם השני לא יגיע עד דקה 70 יש מצב שנראה אותו בכל זאת בניסיון להגיע לפנדלים. כן, עם זה אני מתמודד העונה.
חוץ מביינו-גיטנס, איזה כלים כבר יש לכם בשביל להתמודד במשחק הזה? כי אתם מתקשים להתמודד עם הלחץ שלהם ורוב הסיכויים שאם תעשו משהו זה במתפרצת, אבל ההתקפה שלכם איטית.
הוא לא אמיתי שהוא נתן להאברץ לבעוט את זה. יאללה פוטר תתאמץ יותר אנחנו צריכים אותך מחר בתפקידדדדדד אימח עיסמו.