1/8 גמר ליגת האלופות: ליברפול פוגשת את ריאל כמו בגמר אשתקד, נאפולי - פרנקפורט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Raulito, ‏21/2/23.

1. DaveTheSave Member

חשוב להגיד שלא כשחקן הרכב. אבל תמיד כשנתקלתי במשחק שלו כשהיה על תקן פלסטר בהגנה היה טוב.
    תמיד מחויב, מהיר, טכני ובמשחקי הנוקקאוט מרים את הרמה שלו תמיד לשאר הקבוצה ונראה עם אופי של מקצוען ולא איזה בכיין מדליף.
    בניגוד לואסקזים ושאר הנגרים שם הוא לדעתי אחלה גיבוי להגנה להחזיק בסגל.

* מה גם שחשבתי שהוא באיזור גיל 27-29 משום מה

2. k_700 Member

בן 33, איטי, לא מדהים בגובה.
    ווייבים של לינדלוף באנגליה.
    משחק רגל טוב/טכני זה אחד מהדברים שמפחידים אותי בבלם כשזה הדבר הראשון שבולט בך.
    זה התראה אותה היא חמודה של העולם הזה.

3. wings Member

השחקני התקפה של מדריד רק רואים את הצל של בנזמה וכבר מוסרים לו. הוא אפילו מגיע לויני ולוקח ממנו את הכדור כשצריך. המנהיג הבלתי מעורער של ההתקפה. אין הרבה חלוצים טכניים כמוהו. תענוג היה לראות את מדריד. פשוט עשו שם עבודה מצוינת ברכש של צעירים בשנים האחרונות.

4. קשר שמאלי Member

ריאל שיחקה נגד קונוסים
    ליברפול היא הבדיחה הכי גדולה בכדורגל העולמי כיום

נערך לאחרונה ב: ‏22/2/23
  5. DRORIKO Member

מתי בפעם האחרונה ליברפול קיבלה חמישיה באנפילד?

6. DaveTheSave Member

באירופה אף פעם

7. DRORIKO Member

שמעו אני רואה את התקציר. מטורף! מטורף! מטורף! ליברפול התחילה את המשחק בצורה חלומית, זה ממש היה נראה שהיא יצאה סופית מהמשבר. נונייז עם גול של 100 מיליון יורו, קורטואה עם פאשלה שלכאורה היתה אמורה להפוך אותו לדיבור הטראגי של הערב. ואז ליברפול עם היחנקות מפוארת שבעבר הלא רחוק היתה מדביקה לה את הכינוי לוזרפול.

אה כן ולוקה מודריץ׳, לדעתי צריך לעשות לו בדיקת סמים, או שלסמים צריך לעשות בדיקת מודריץ׳, אחד מהשניים.

8. Raulito Madridista

בסדר K חברינו איש עסוק שאין לו הרבה זמן לראות את ריאל מדריד כנראה. ממתי בלם עם משחק רגל טוב זה חיסרון? הוא מודע למגבלות שלו ומשחק מאוד באחריות. אם הוא היה איזה "כוכב עולה" באברטון שמצמידים לו מחיר של 60-70 מיליון יורו או בליגה הפורטוגלית אז הסקאוט שלנו היה מתלהב. נאצ'ו מספק קבלות בכל עמדה במגרש, הוא שחקן נשמה ומודע למעמדו. לא ראיתי שמוחמד סלאח הסתדר איתו אתמול כמו עם דויד אלאבה למשל. הוא לא פראייר בכלל ומסתדר גם בגובה. הוא "המגן הפסימי" ששומר על ריכוז מקסימלי במאה אחוז כאילו הוא בשמירה בש"ג, הוא חושש תמיד שהרע מכל עלול לקרות על המגרש.

@wings, הכוכב של המשחק היה ויניסיוס ג'וניור, הוא החזיר אותנו למשחק לבד. קארים בנזמה רשם רק 13 הופעות ליגה, הוא כל הזמן פצוע ואי אפשר לבנות עליו. מאז המונדיאל הוא נראה יותר טוב, זה כן. אבל איבדנו את הליגה גם בשל היכולת שלו.

9. k_700 Member

DaveTheSave
    בבקשה חם מהתנור המלצה יד ראשונה מסופר.
    רק מזכיר, זה הבן אדם שהוציא לנו דוחות סקאוט על וארן חצי שנה לפני שזה קרה. אפשר לעשות קופי פייסט בין מה שנכתב אז על וארן ומה שנכתב פה על נאצ'ו. יש למישהו בכלל ספק שנאצ'ו באנגליה, בהרכב של יונייטד נדרס על בסיס שבועי?

אחלה דור, הוא שחקן נשמה שמת על מעמדו בריאל מדריד ונותן הכל.
    גם ג'ון אושה היה כזה במנצ'סטר יונייטד. שים לב שכבן אדם אכפתי ואחראי לסביבה, לא המלצתי לאף אחת לקחת אותו למרות שהייתי שמח מאוד אם זה היה קורה איזה 4 שנים מוקדם מהמועד.
    אהה שחקן מאברטון שמצמידים לו מחירים של 60-70 מליון אירו. אתה פנית בדיוק לבן אדם שממליץ לא לקנות שחקנים מאברטון, רק מזכיר.

10. DaveTheSave Member

נשבע שההשוואה שלי בראש הייתה גון אושה.
    כמו במנגרים הישנים שהיית שם אותו בספסל של 5
    והוא מכסה לך הכל DRLC

alexshw אוהב/ת את זה.
  11. alexshw Member

או פיל נוויל בשנים שקדמו לכך.

DaveTheSave אוהב/ת את זה.
  12. Raulito Madridista

אם תציגו לי ברזומה של פיל נוויל או ג'ון אושיי שורה של משחקים גדולים כמו של נאצ'ו במעמדים המכריעים אז אני אסתום את הפה. אני מניח שלא. כשמנתחים שחקן צריך לשים בצד את הגיל שלו. אז מה אם הוא בן 33. אז מה אם הוא לא מהיר. פעם אחת עוסמאן דמבלה שרף אותו בקו בעונה שעברה בערב בלהבות, אז מה. הוא לא פראייר. הוא תמיד מגיע לכדורים. הוא משחק בקבוצה שהיא כאוס מוחלט כל הזמן. הדוגמא הכי טובה היא אנטוניו רודיגר שנראה כמו כלום אצלנו, זה לא הכיף כמו בצ'לסי. הוא מחלטר כמגן ימני, כמגן שמאלי ומעולה כבלם.

- רבע גמר ליגת האלופות נגד באיירן מינכן ב-2016/17.
    - וגם משחק הגומלין.
    - שמינית גמר ליגת האלופות נגד פריז סן ז'רמן ב-2017/18 כמגן ימני מול ניימאר.
    - קלאסיקו ב-2020/21 נגד ברצלונה כאשר גם רפאל ואראן וגם סרחיו ראמוס פצועים.
    - הגומלין נגד פריס סן ז'רמן בעונה שעברה כמגן שמאלי.
    - הגומלין נגד מנצ'סטר סיטי - החל את המהלך, גנב כדור - שהוביל ל-1:2 של רודריגו.

אני יכול להמשיך אבל אין טעם. אני מתערב על מה שאתה רוצה שבקושי ראית אותו משחק ואתה בבועה האנגלית שלך. הוא נכנס אתמול לשחק כשהקבוצה בפיגור ומוחמד סלאח עושה מה שהוא רוצה בכנף. ומאז שהוא נכנס - שקט. בלי פאולים מיותרים, בלי כרטיס צהוב. עשה טעות אחת ודי.

13. DRORIKO Member

בהתחלה חשבתי שהנאצ׳ו הזה שאתם מדברים עליו זה הזין הזה שסחט פנדל מבנעטיה, אבל מסתבר שזה היה לוקאס ואסקס. מגינים ספרדים זה דבר יותר גנרי אפילו ממגינים איטלקים.

14. avdz7 Member

הוא שחקן נשמה מהסוג של פעם.
    הוא יכול לשחק כל תפקיד בהגנה, וכל תפקיד הוא יעשה במחוייבות מלאה ויתן מעצמו 300%.
    לא השחקן הכי מבריק שיש אבל בהחלט שחקן סגל יוצא מן הכלל, לא הייתי מתנגד בכלל לאחד כזה אצלנו.

15. Lebron Member

לפני פחות מחודש? המשחק נגד סיטי היה באמצע אוקטובר.

סמואל אטו, Scouser ו-oranfu אוהבים את זה.